• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Lily of the Hollow

    Till min bebis - 
    Jag längtar väldigt efter dig. Jag hoppas att du snart kommer ut så jag kan visa dig min kärlek, ta hand om dig och försöka fostra dig till världens finaste människa. Precis som din storebror är =) Vi väntar på dig här utanför. Om du kan! Försök ta det varsamt på vägen ut ;) 

  • Anonym

    Till hans sambo

    Förlåt!, men jag hoppas verkligen att det har löst sig mellan er! Du ska veta att jag tänker på er varje dag. Fast jag har en ny kille.
    Nu har det gått ett år sen jag träffade din kille för första gången. Ångrar mig jätte mycket att jag inte hörade av mig tidigare och att jag inte berättade allt på en gång. Jag var feg för han försökte ringa mig när du mejlade mig i vintras. Jag skrev så för att du inte skulle förstå att vi hade kontakt, men det hade vi tyvärr. Han berättade det mesta för mig om er, Kan väl säga att jag är 11 år yngre än dig, och jag hade inte mitt riktiga efternamn på facebook. Men hur hittade du mig på fb?. När ni messade mig så hade jag och J pratat igenom allt så jag visste att ni skulle messa mig, han messade mig med sin andra mobil. Sen efter det ville han träffas och det gjorde vi, men jag fick så dåligt samvete för dig och barnen så jag stack där ifrån. Sen träffade du en av mina släktingars vänners bekanta, som hade hört en del ifrån min kusin. Men det kom inte ut som tur var. Men jag hoppas att det har löst sig nu, och att ni kan lita på varandra.

    Till mannen som var otrogen mot sin sambo
    Du ska veta att jag tänker på er varje dag och hoppas att ni är fortfarande tillsamans. Vill så gärna messa dig igen och fråga hur allt är men jag vågar inte. Du kommer väl att bli arg om jag gör det. Vi har nu inte haft kontakt nu på några månader. Raderade ditt mess för jag orkade inte läsa det i våras. Men det här verkar inte komma ut som tur är! Men jag har en ny kille som är lika gammal som dig, och du lärde mig så mycket. För vi var ganska lika du och jag. Jag är glad över att jag stack i vintras när vi sågs en sista gång. Hoppas att du har berättat allt för din sambo och allt är löst. Men du ska veta en sak att du alltid kommer att ha en speciell plats i mitt hjärta.

    Ursäkta för alla stavfel!!

    Vill så gärna kontakta den här killen...... =(

  • Anonym

    Till mitt ex som var otrogen!!

    Kul, att du vart ihop med den tanten du var otrogen med mot mig!! Hoppas att hon är otrogen mot dig också!! Haha

  • Anonym
    Anonym skrev 2011-11-08 18:37:16 följande:
    Såhär ser mitt sms ut:

    Kan du aldrig vara tyst?

    Måste du babbla om oväsentligheter hela tiden?

    Jag är såå ointresserad av ditt babbel om saker som bara du finner intressanta och du märker inte ens hur lite jag lyssnar utan du bara mal och mal.

    Är du så livrädd för tystnad att du måste fylla varje sekund av den med ditt nonsens?
    HÅLL KLAFFEN!        
    Haha ;) precis vad jag hade velat säga till mitt ex när vi var tillsammans.
  • Anonym

    om tårar var guld skulle jag vara miljonär nu, hur ska jag kunna förklara min kärlek om du inte ens kan smsa, jag struntar i om du är blind , jag älskar dej ändå, men hur mycket kommer du nu aldrig få veta.. till min fd kille som nu plötsligt efter barnlägtan backar och är för gammal...

  • Anonym (jättepreggo)

    Du var bara. tvungen att skaffa ett Facebook-konto din gamla retarderade kärring. inte nog med att du flyttade hit, nu tar du ifrån mig Facebook.. Jag raderade mitt konto inatt. Det kanske inte är hela världen för en del, men jag kan inte ens gå till jobbet/affären utan att minnet av vad du gjort mot mig skär i hjärtat. Nu orkar jag snart inte med att du finns. Drömmer ibland att jag dör, men har för mycket att finnas för. den frustrationen får mina tårar att bara fortsätta rinna.

  • Anonym

    Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag älskar dig så djupt att det gör ont i varenda kroppscell. Jag älskar dig så mycket att jag är beredd fly från mitt liv, mina måsten, ansvar, plikter och bara vara med dig. Jag vill vara med dig min älskade och det känns så hemsk att jag inom en snar framtid kommer lämna dig för alltid.

  • Anonym (trött)
    Anonym skrev 2011-11-09 10:11:58 följande:
    Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Jag älskar dig så djupt att det gör ont i varenda kroppscell. Jag älskar dig så mycket att jag är beredd fly från mitt liv, mina måsten, ansvar, plikter och bara vara med dig. Jag vill vara med dig min älskade och det känns så hemsk att jag inom en snar framtid kommer lämna dig för alltid.
    Vad håller du på med? Är det här något konstigt spel du brukar spela? Ena dagen är det vi två och nästa vill du lämna mig. Har du någon uppfattning om hur ont det gör? Hur mycket du sårar mig? 
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!