• Anonym (at your service!)

    Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!

    Ibland vill man säga ett par sanningens ord till någon fast av olika anledningar låter man bli.
    Man vill men vågar inte. Man både vill och vågar men vet att det får (eller kan få) konsekvenser som man inte är beredd att ta. Eller som i mitt fall-man saknar personens kontaktuppgifter och vet inte riktigt vart man ska göra av alla tankar och känslor. Någonstans måste det ut!  

    Så, vill du som jag skicka ett sms eller mail till någon som du kanske är hemligt förälskad i, till någon du saknar, någon du är arg på, en avlägsen vän, din sambo, din kusin, Fredrik Reinfeldt eller vem som men utan att outa dig till personen ifråga och utan att behöva ta konsekvenserna av ditt handlande, skriv ditt sms/mail i denna tråd och jag kan nästan garantera dig att det kommer att kännas bättre efteråt. Självklart får man vara anonym och man väljer själv om man vill berätta här i tråden till vem meddelandet är.  

    Jag börjar.

    Sms till mitt ex vars telefonnummer jag inte längre har: 

    "Undrar hur du mår och vad du gör. Kan inte sluta tänka på dig. Saknar dig så det gör ont och vill ha dig tillbaka. Tror jag. Åtminstone just nu. /Ditt ex "

    Din tur. Kör hårt! Skrattande    

  • Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!
  • Anonym (ki)

    Där floden flyter förbi är bara ett passivt aggressivt alter ego som jag inte lyssnar på.

  • Anonym (där floden flyter förbi)
    Anonym (ki) skrev 2019-07-30 22:26:49 följande:

    Där floden flyter förbi är bara ett passivt aggressivt alter ego som jag inte lyssnar på.


    du kanske borde!
  • Anonym (Tankar)
    Anonym (ki) skrev 2019-07-30 21:21:06 följande:

    Du har ju levt så här i över 10 år. Jag är inte den första. Det handlar inte om mig utan om dig. Läs tråden jag startade ikväll. Jag har helt ärligt inget svar på den frågan... Det jag har lärt mig av en klok kvinna var att man måste knyta an och sedan klara av en separation med den sorgen det medför. När man vet att man överlevt och gått igenom sorgen en gång är man rustad för framtiden och kan lägga sina besvär bakom sig. Du är ju bara så fixerad vid att det bara finns romantisk/sexuell anknytning.

    Sedan är du ju rätt komisk Miss Stalker. Vi är på östra delen av Sverige och inte i ?Göteborg med omnejd?


    Den här tråden är bara för intressant...undrar ju vad som sker irl som beskrivs här..verkar vara spännande på östkusten iaf, inte som här i väster :)
  • Anonym (ba)
    Anonym (ki) skrev 2019-07-30 21:21:06 följande:

    Du är ju bara så fixerad vid att det bara finns romantisk/sexuell anknytning.


    Eller så är det du som misstolkar en aning. Ett intresse kan vara nästan enbart intellektuellt eller själsligt, när man känner en stark kemi och överensstämmelse. Liksom som att nästan bli kär i en kompis för att man blir så inspirerad och tycker så bra om personen.

    Sen om jag tar mig som exempel så är jag som jag är, missar sällan en chans att lightflirta med dom jag tycker är heta. Men det behöver inte betyda någonting nästan, det finns så många fiskar i havet som är fina och bra.

    Bara för att du får den uppmärksamheten betyder det inte att 8 andra inte får den samtidigt. Menar inte att förminska eller såra på minsta vis, det skulle jag aldrig vilja men bara för att vara tydlig.
    Kram
  • Anonym (ba)

    Visst får man ibland känslor av sällan skådad styrka, speciellt om man som jag inte brukar få det. Men tiden gör att det försvinner och övergår i något annat, de är fortfarande starka och varma men på ett annat sätt. Det är inte sämre utan helt enkelt inte samma.

  • Anonym (Chilla)

    Jag har nu bestämt mig att lämna mina sämre sidor och trubbel i mitt liv.Jag blir då en ofarlig samhällsmedborgare vilket känns bra men jag blir en i mängden. Jag undrar hur jag hanterar det?Trots de hot jag utsatt andra för så har de inte gett sig på mig.Jag vill lämna allt som har med våld o hot att göra,jag är för gammal och orkar inte mer.

    Du K, vad hände med mig egentligen, något som jag undrar trots din hjälp du gett mig.Hade du inte vart där så undrar jag om jag levt idag.Du gav mig ett lugn som gjorde att jag slutade tänka dumheter.

    Jag tittar fortfarande nyfiket ibland på dig när jag är uttråkad och nyfiken på dig.Vad gör min lilla prinsessa nu då tänker jag fast du tillhör nån annan.Förmodligen så känns snubben som typen av grabb som jag gillar och lika gärna kunde tagit en öl med o snackat musik.Han verkar ju bra för dig.

    Ändå känner jag mig ensam och erkänner att när jag kramar kudden så sätter jag dit ditt huvud där.Jag känner mig trygg då.

    Låter sjukt men min hjärta är så passionerat så de blir jobbigt ibland. Puss på dina läppar o kram

  • Liam88
    Son94 skrev 2019-08-01 23:29:49 följande:

    När du vilar i fotöljen runkar jag ibland.


    Käften trölle
Svar på tråden Här kan du skriva det där sms:et eller mailet du så gärna vill men inte vågar skicka!