• inze

    Abonnemangsfråga. Halebop eller Telia?!

    Ja du, det här med abonnemang är rena djungeln. Och det är säkert så för att det inte ska vara lätt.


    Har du koll på hur många minuter per månad du ringer nu? För ringer du mer än 1000 min per månad så blir ju de extraminuterna snabbt väldigt dyra hos Halebop (1180 kr för 2000 min blir det väl om jag räknat rätt). Sen tillkommer ju öppningsavgiften på 99 öre per samtal så det beror ju även på hur många samtal du ringer. Hos Telia är det som jag förstår att du kan utnyttja månadsavgiften som pott även för öppningsavgifter (så länge potten räcker) + att du där kan få 3000 min samtal (istället för 1000 min) för 100:- extra.

    Så Telias minsta totalkostnad ser ju ut att vara några tusenlappar dyrare än Halebop men om du sedan kan använda en stor del av den potten för samtal och även en del som betalning för telefonen gör det ju genast det svårare att  jämföra.

    Sen vet jag ju inte om Spotify är nåt du använder. Men det får man ju med i ett år hos Telia. Det kostar ju normalt 99 kr/mån så använder man det så kan det ju också vara något att tänka på när man jämför.

  • inze
    fair skrev 2011-10-31 18:06:03 följande:
    Men potten används väl till mobiltelefonen om man beställer en? Då tillkommer ju öppningsavgiften på 99öre ändå.
    Det var väl 100 kr av potten på 399 som dras för telefonen (sen tillkommer ju 150 kr till för telefonen förutom det som dras från potten) så det ska väl finnas 299 kvar att använda.
Svar på tråden Abonnemangsfråga. Halebop eller Telia?!