Inlägg från: Anonym (prekärt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (prekärt)

    Vem är du hemligt kär/tänd på av samma kön?

    Jag sitter i en skitjobbig sits. Jag har varit gift med en man och är utåt sett hetero, men jag tror jag är bi. Han har barn sedan tidigare och hans ex, alltså barnens mamma.... Jag dör för jag är så tänd på henne. Hon har utstrålning, trevlig, humor, inte alls skitsnygg på det där klassiska viset utan mera vardagssnygg. Hon är fantastisk, även i sättet.

    Har länge haft slumrande känslor för henne, men sen jag och min man gjorde slut.... Så eskalerade allt. Är skitkär i henne och kan inte sluta tänka på henne. Våra barn är halvsyskon, det är även lite förbjudet att vi indirekt har trekant också i och med att mannen är inblandad.

    Ingen vet om vad jag känner men när jag träffar henne ensam (vi har bra relation) så fantiserar jag om att hon plötsligt ska erkänna sina känslor för mig och avslöja att hon är lesbisk och sen har vi ett hemligt sexförhållande tills vi dör. Tyvärr tror jag hon är 100% hetero, men hon är i alla fall singel och dejtar inte.....

    Kan inte säga något, är livrädd att vår relation ska förstöras av det, att hon tar det helt fel. Kan ju inte börja flörta öppet med henne heller, ifall hon avvisar mig. Jobbigt läge, men jag är så kär

  • Anonym (prekärt)
    Pappa46Sthlm skrev 2013-04-23 09:43:14 följande:

    Otroligt jobbigt och ovanligt läge, "Prekärt". Samtidigt måste jag ge dig en eloge för att du dels verkar ha en fantastisk kontakt med dina känslor och lätt för att sätta ord på dem. Dessutom upplever jag det som att du är väldigt respektfull mot henne, ditt ex och barnen. Du verkar inte vara en sån som sätter dina egna behov före andras, vilket är fint. Bra gjort, men jag förstår att det måste vara sjukt jobbigt.


    Tack för dina ord. Jag är otroligt diskret för jag vet inte hur hon skulle reagera. Skulle hon bli sur och ta det fel skulle jag alltid gräma mig för all framtid för då sabbas ju våran vanliga relation också.

    Om hon besvarade mina känslor så skulle jag absolut kunna leva med att hela tiden ha ett hemligt förhållande för barnens skull. Det är helt ok för mig, snarare är det så att jag skulle tycka det var det bästa av två världar att få ha henne och samtidigt slippa möta folks reaktioner.

    Så i nuläget, bara fantisera om henne och stalka henne lite i smyg i väntan på ett mirakel
  • Anonym (prekärt)
    Pappa46Sthlm skrev 2013-04-24 08:45:40 följande:

    Som jag förstod läget, "Prekärt", har du och hon en bra relation idag. Skulle du inte kunna pröva att öka på den lite, för att se vart det leder? Kanske ses för en fika då och då, gå på restaurang och på teater/bio tillsammans? Om det skulle vara så, att hon känner något liknande för dig, så kanske hennes hand rör vid din i biomörkret? Och då vet du ju! Min erfarenhet är att starka och äkta känslor av åtrå eller attraktion mellan människor sällan bara känns av den ena. Om man känner det där pirrande starka i luften med en annan människa, så beror det ofta på en kontakt, en kemi, som stämmer för båda. Eller?


    Jo... jag har ju "lurat" ut henne på fikor och luncher ute då och då, men då har jag ju alltid tagit till någon anledning att ses. Hon har ju inte nekat mig sällskap heller, men hon är så otroligt artig och proffsig i sitt sätt så jag tror hon hade träffat mig även om hon innerst inne inte ville. Har svårt att komma på någon anledning till att vi ska ses som inte låter krystad, "har två biljetter till Filmen på fredag, undrar om du skulle vilja hänga med?" låter så uppenbart baktankig (i mina öron )

    Eller så tolkar hon det på ett bra sätt och säger "Okej, kul, ska fråga barnen om de vill hänga på också!". Och då blir det nog inget mys i mörkret  Ska försöka komma på något som bara hon kan ställa upp på, hon spelar ett instrument och jag ett annat, båda ganska ovanliga instrument. Skulle kunna försöka dra ihop en duo med henne och på så sätt få tillfälle att komma lite närmare
  • Anonym (prekärt)
    Pappa46Sthlm skrev 2013-04-25 13:10:26 följande:
    Ja, att spela era instrument tillsammans låter ju som en utmärkt idé! Det kan kanske i sin tur ge er fler idéer till att ses mer? Ett enkelt sätt att närma sig varandra kan ju sedan vara att laga lite mat tillsammans, efter det att ni spelat. Lite god mat, lite vin, lite samarbete i köket som ger dig själv att ibland röra vid henne. Kanske är det enklare för er båda att våga komma varandra lite närmare, efter ett glas vin eller två?
    Hm, har haft fantasier om att försöka få henne lite lullig. Inte för att jag ska utnyttja henne på nåt sätt givetvis, utan för att hon ska börja prata Ska försöka komma på något.... Svårast är att bli av med barnen på ett fint sätt så vi får chansen att vara ifred
  • Anonym (prekärt)
    Anonym (...) skrev 2013-06-20 18:46:47 följande:
    Prekärt, hur har det gått? :)
    Aj aj aj, inte bra alls! Har å andra sidan inte försökt så intensivt, lär besöka detta liv från andra sidan om jag ska gå i dessa kval in i döden....

    Jag föreslog en bowlingfika på stan förut, hon sa att hon hade lite mycket att renovera på huset men sa att hon skulle kolla hur det såg ut framöver. sen har hon inte hört av sig och nu när det är semestertider syns vi inte så mycket sådär naturligt. Ett tag tänkte jag smsa henne och fråga lite fint hur det blir med fikan men det känns alldeles för   påträngande OM det nu är så att hon inte vill ses hade hon ju ett bra tillfälle att smita undan nu, och jag vet inte om hon bara haft mycket att göra (eller det vet  jag att hon har, men hon är en sån som fixar "allt") eller om hon försöker få mig att fatta att jag ska backa.

    Vi har haft en del telefonkontakt för någon månad sedan och innan det eftersom vår gemensamma exkille strular. Nu är det lite lugnare så jag vet inte om hon bara försöker glömma och gå vidare....

    Men jag älskar henne.     
  • Anonym (prekärt)
    Matruska skrev 2013-08-09 11:10:39 följande:
    Har följt med den här tråden ett tag, och undrar hur det är med Prekärt? Några framsteg? :)

    Har dragit mig tillbaka lite, la ut en trevare om en fika tidigare i sommar men helt utan napp. Jag tror hon börjar förstå och det känns så pinsamt men ändå lite bra Men mest pinsamt. Skulle aldrig våga avslöja för henne hur jag känner för då kanske hon sticker för alltid - och det skulle vara det värsta som kan hända. Men jag tänker på henne varje kväll innan jag somnar, drömmer om att vi ligger i samma säng. Det är inte bara några vilda sexfantasier utan jag är verkligen kär i henne, jag vill dela allting med henne. Matlagningen, tvättstugan, sex, titta på film, städa, resa.... Det går inte en dag utan att jag hoppas och hoppas och hoppas på att hon plötsligt ska bli toklesbisk och kär i mig. Kommer inte att hända, men som jag tycker om henne!!!
  • Anonym (prekärt)
    Anonym (lala) skrev 2013-08-10 12:11:35 följande:
    Hur uppenbar har du egentligen varit? Vad jag kan läsa av dina tidigare inlägg så verkar du inte ha varit allt för tydlig och om hon inte själv har varit inne på de tankarna krävs det nog väldigt mycket för att hon ska tro att du är intresserad. Att det inte blev någon fika kan ju ha många orsaker (det var mycket just då osv) och det behöver inte alls betyda att hon förstår och drar sig undan :) Testa igen, men kom med ett förslag som är lätt att tacka nej till utan att det blir obekvämt så att du inte pressar henne för mycket! Typ om hon pratar om något hon måste göra så kan du tex säga "Säg till om du vill ha någon hjälp" eller liknande, så ligger bollen lite hos henne :) 
    Jag har gjort det men hon verkar inte så intresserad av att träffa mig. Inte så att hon tycker att jag är jobbig, men hon är så otroligt... proffsig, eller vad jag ska säga. Även privat. Det är svårt att tyda henne för hon håller sig alltid neutral till allting! Har lagt fram liknande förslag som du säger men det slutar oftast med att hon tackar för erbjudandet och "hör av sig om det är nåt" och sen hör hon inte av sig :/
  • Anonym (prekärt)
    nenababe skrev 2013-09-27 00:00:45 följande:
    Har aldrig varit med en kvinna. Jag hann som inte innan jag träffade min nuvarande sambo/fästman. Men jag har bara varit förälskad i tjejer. Aldrig i någon kille. En incident med en tjejkompis (hånglade och blev avbrutna innan något speciellt hände) fick mig att försöka rationalisera allt och att jag valde min sambo. Jag ville ha barn. En familj som "alla andra".

    11 år senare sitter jag här, förlovad med fyra underbara barn och med en total upp-över-öronen förälskelse i min Yogainstruktör. Som är en kvinna. 9 år äldre än mig. Jag vet inte vad som hände, har bara gått på två klasser men första klassen alltså.. jag förstår fortfarande inte vad det betyder, troligtvis ingenting - men vilka laddade blickar det var mellan oss. Nu är det säkert bara i min fantasi, önsketänkande. Hon ville nog bara se att jag gjorde rätt. Men då borde hon väl inte ha sett mig i ögonen? Jaja.
    Andra passet, när jag kom ner till studion och mötte hennes blick helt oväntat så slog jag bort min egen på en gång. "Va faaan!", tänkte jag. Men jag kunde inte förmå mig att hålla kvar blicken under det yogapasset för hon verkligen helt tog andan ur mig.

    Dagar innan berättade jag för min psykolog att jag kände mig avig i relationen jag valt att leva i men känner skuldkänslor gentemot barnen och våra familjer om jag avslutar förhållandet. Suck...

    Jag har ingen aning om vad hon har för läggning. Hon har barn. Ett eller två. Troligtvis gift kanske, men ingen ring på fingret. (facebook research) - Den jag tror är hennes man finns på facebook men de är inte vänner med varandra.

    Så inget konkret. Bara en underlig magkänsla över vad som pågick.

    Men innan det, en lärare i 9an.
    Kan du inte stanna kvar efter yogan och låtsas vilja fråga henne en yogafråga? Klaga över att du känner dig stel i nacken eller nåt - om hon är intresserad kommer hon spontant att fråga eller bara direkt massera dig och då märker du kanske om hon verkar intresserad av dig?

    Eller, om du vill bli vän med henne, fixa ett skräpdyrt tupperware/ljusparty eller nåt via nån annan du känner som säljer och så bjuder du in henne! Om du vill verka mer spontan kan du ju säga att nån lämnat återbud så det finns platser lediga och att du har erbjudit fler att komma men de kunde inte... Då visar du att du vill att hon ska komma samtidigt som det inte verkar påträngande. 
  • Anonym (prekärt)
    tiger24 skrev 2013-08-06 23:10:21 följande:
    Well, det här är lite nervöst att skriva. Jag är en tjej i 30 års åldern. Jobbar som terminalarbetare. Jag är helt såld på en kvinnlig chaffis som kommer och lämnar gods till oss. Jag kan inte hjälpa det, känner mig så enormt dragen till henne. Gör dock allt jag kan för att dölja det då hon är gift med gubbe och två barn så jag vet ju att inget kommer nånsin att hända. Upplever dock kemi mellan oss på något sätt. Jag är superrädd att jag missuppfattat allt men det finns tecken på intresse från hennes håll TROR jag. Ni vet, blickar från håll, leenden. Dock verkar hon göra det mesta för att undvika mig. När vi kommer nära varann rodnar hon, tittar ner och vågar knappt säga hej, skyndar sen därifrån. Så vad tror ni? Finns det en chans att hon gillar mig också eller inbillar jag mig??
    Hon kanske är blyg? Jag skulle också kunna göra som hon om jag var rädd att framstå som klumpig och dum. Nästa gång hon levererar nåt, skoja med henne om att hon kommer med en räddning av nåt slag och gör din dag. På skämt alltså, för att få henne att bli lite mer bekväm med dig?
  • Anonym (prekärt)
    Anonym (44) skrev 2013-08-11 09:14:21 följande:
    Hon kanske har fattat situationen, känner något, men är livrädd att det ska märkas och tar därför noll initiativ själv. Inte alls ovanligt tror jag! Är det så, tror jag du måste ta tag i situationen och inte bara föreslå öppet utan komma med konkreta förslag  på hur, var, när ni ska umgås. Hur läskigt det än känns. Vad har du att förlora? Att bara vänta och hoppas är ju inte så kul heller....Nästan typ "jag råkar ha en biljett över till....vill du följa med?" - eller vad du nu kan komma på. Lycka till!
    Jag har bjudit ut henne på lunch nu (igen) men hon svarade inte ens.... Tror inte hon vill Hon har börjat engagera sig massor i andra saker och tyvärr är det väl inte för att komma över mig direkt Känns skit utan henne. Har inte träffat henne på flera månader nu, har inte blivit tillfälle... Har helt enkelt testat allt nu! bjudit ut henne på olika saker, bett henne om hjälp, erbjudit mig att hjälpa henne med saker (inget gensvar) och nu kan jag inte kontakta henne mer för det verkar ju jättekonstigt eftersom hon aldrig har svarat den senaste tiden
Svar på tråden Vem är du hemligt kär/tänd på av samma kön?