• myessence

    BF våren 2012 Norrköping

    Hej, jag bor lite utanför Norrköping och har Bf 21 april. Jag är 21år och bor med min sambo, det är vårt första barn. Jag mådde jätteilla de första 2,5 månaderna men nu mår jag bra. Går in i v21 nu till helgen, vilken vecka är ni andra i?

  • myessence

    Jag går oxå på vrinnevi. Vi var på RUL igår, v 19+4. Allt såg bra ut, av det man kunde se. Bebisen var inte samarbetsvillig utan gömde sig hela tiden. Det hela kändes inte alls särskilt roligt utan mest jobbigt då BM fick trycka hårt på magen för att kunna se något alls vilket ledde till att jag nästan svimmade på britsen. 

    Vi har därför bokat privat ultraljud på crocuskliniken i linköping i januari, vi ska då passa på att göra det i 3D, längtar=)

     Vi har bestämt oss för att köpa en emmaljunga citycross, tyckte helt klart den kändes bäst när vi var och provkörde barnvagnar på babyproffsen för ett tag sedan.

     

  • myessence

    Äh, vad dumt det blev, nästan hela inlägget försvann.. Jag går hos BM på vrinnevi, tycker det funkar. Hade tanke om att gå till Lovisakliniken men sedan blev det vrinnevi av bara farten;) 

    Jag jobbar som undersköterska och visst är det slitigt, men hoppas ändå kunna jobba så länge som möjligt. Har nu berättat på jobbet om graviditeten och alla tycker det är så mysigt, känns kul=)


    saraajohanna skrev 2011-12-02 23:02:55 följande:
    Hejhej!
    Kul med en Norrköpingstråd!
    Jag är 23 år o från Norrpan o jag o min sambo väntar vårt första barn med bf 1 maj!
    Vi va på Rul igår o allt såg jätte bra ut så det känns underbart :)
     Vart går du någonstans? Visst är det skönt att veta att allt ser bra ut=)
  • myessence

    Jag har med moderkakan i framvägg och har inte känt något utanför magen än, men inne i magen sparkar det för fullt. Sambon frågar varje dag och längtar till han oxå får känna:)

  • myessence

    Jag får ta och prova det;)
    Är det någon av er som ibland kan känna hur det småkrampar i magen på morgonen? Då är den även stenhård. Det lägger sig efter en stund när jag klivit upp. Funderar på om det kan vara sammandragningar?

  • myessence
    saraajohanna skrev 2011-12-04 19:21:43 följande:
    Det värsta som finns tycker jag är att ligga kvar i sängen ett tag efter att man har vaknat.. då är man ju kissnödig och allt har liksom sjunkit bak förutom moderkakan eller vad det är.. o ja då känns det som en sammandragning typ.. har annars fått det ordentligt en gång innan..
    Känner inte alls att något sjunkit bak(?) på morgonen. Behöver inte gå upp och kissa på natten nu och inte heller tidigt på morgonen längre. Det är bara på dagen jag springer ofta, men hellre det då jag ändå är vaken;) Antar att trycket på urinblåsan minskar när jag ligger ner men det kommer väl tillbaka allteftersom. 

    Däremot vaknar jag flera ggr på natten av andra orsaker, har blivit mycket mer lättstörd av olika ljud, märker om sambon går upp eller om bebisen sparkar mycket.  
  • myessence

    Vi har enats om både ett flicknamn och ett pojknamn så nu funderar vi på mellan namn. Känns jätteskönt att ha namn båda fastnat för, men det är klart, bebisen kanske kommer ut och ser ut som något helt annat? Flört

  • myessence

    Hej, här är det mindre bra, har varit inne på akuten och förlossningen pga misstänkt gallstensanfall och påverkade njurar. Inget kul alls och ont gör det. Går på starka värktabletter:( bebisen mår bra iaf och det är ju de viktigaste fast tycker det är lite läskigt att ta så mkt medicin när man har en liten i magen..

    Låg och tittade på magen igårkväll som rörde sig rejält av alla sparkar, mysigt

Svar på tråden BF våren 2012 Norrköping