Inlägg från: Citronskal |Visa alla inlägg
  • Citronskal

    Går ner lite i vikt - några som vill följas åt så kan vi peppa och tipsa varandra?

    Hej!

    Jag hittade denna tråd nu men har läst igenom den. Fantasia78 har du slutat med modifast helt nu och satsar på sund mat? :) 

    Jag började ta tag i min vikt för 2 veckor sedan efter att ha sökt motivation i 3 år 😅 Jag blandar naturdiet (färdiga shakes), nutrilett (bars) och modifast (soppa, gröt och pasta-rätt). Har köpt på mig så det räcker en vecka till ungefär sen ska jag fasa in frukost första veckan, lunch andra veckan och middag den tredje kanske. Har inte riktigt bestämt mig. Är bra trött på dessa måltidsersättningar nu men jag hatar också att laga mat därav jag funderar på att i introducera ett mål i veckan för att komma in i det att börja äta frukost och göra matlådor vilket jag inte gjort förr. Förr har jag inte ätit någonting sen massor efter jobbet.

    Jag har som mål att gå ner ca 35kg. Jag har vägdag på fredagar. I fredags stod vågen efter 2 veckor på -5,7 kg och då har jag även fuskat så det är väl bra!

  • Citronskal
    Fantasia78 skrev 2023-05-21 11:10:14 följande:

    Ja, så är det. Jag satsar på sund och varierad kost, med så mycket grönsaker som möjligt. Och på att träna (motion, styrketräning och konditionsträning). Har faktiskt till och med hittat till gymmet. Inte trodde jag det när jag skrev den här tråden. :)

    Jag har några påsar Modifast kvar, som jag tänk använda ibland framöv när det passar. (Men jag märkte att jag lättare fick migrän när jag körde med Modifast.)


    Har inte vägt mig på länge. Får se till att få in en rutin för det.  Hade inte gjort något om jag tappade 15 kg. Ska prova att se hur många kilo jag kan tappa genom att försöka tacka nej till kaffebröd på jobbet och genom att inte äta godis alls. Kanske kan gå ner åtminstone 5 kilo den vägen iaf??

    Tror att jag kan få en mer varaktig viktnedgång genom att börja så. Och genom att träna mer och äta hälsosamt. 


     


    Grattis till att ha tagit dig in på gymmet! Hoppas jag också kommer dit en vacker dag. Det låter som ett sunt tänk. Om det är fika och godis som är dina laster så kan det säkert göra en hel del att bara skippa det. Börja så och se vad som händer? Lycka till 😊
Svar på tråden Går ner lite i vikt - några som vill följas åt så kan vi peppa och tipsa varandra?