Inlägg från: Tvillingar11 |Visa alla inlägg
  • Tvillingar11

    Gåstolar till tvillingar- ja eller nej?

    Hej! Har ni köpt och använt gåstolar till era tvillingar? Är lite osäker och vill höra era erfarenheter. Bra eller dåligt? Kan vara trevligt om de tar sig fram lite på egen hand och sysselsätta sig. Men hämmar det den övriga utvecklingen med krypandet?

  • Svar på tråden Gåstolar till tvillingar- ja eller nej?
  • Tvillingar11

    Tack för alla svar. Hade det varit ett barn så kanske jag inte hade köpt gåstolar, men tror det kan underlätta mycket och att de får mycket glädje av dem. Just att de kan ta sig runt på egen hand, speciellt när man är ensam med de. När började ni använda era? Våra är 6 månader,man inte sitta utan stöd. Men det kanske inte gör så mycket.

  • Tvillingar11

    Vi kommer nog köpa två stycken. Jag tror att det kommer gynna dem och att det underlättar för mig också när jag är ensam med dem. Jag kommer givetvis inte ha de i gåstolarna flera timmar i streck. En stund varje dag till att börja med, sen sitter de i sina babysitters, matstolar. De är på golvet långa stunder varje dag för de tycker de om. De har börjat leka med varandra, rullar på mage och tillbaka på rygg, ena tjejen rullar sig fram och den andra ålar sig fram. Men de blir mycket bärande så om de lär sig att ta sig fram med stolarna tror jag att de blir mer sysselsattaoch uppskattar det. Det enda som oroar mig är att de inte kan sitta än utan stöd, att det kanske inte är så bra med gåstolen då, men vi får känna av hur bekvämt det är.

  • Tvillingar11
    PiffÅPuff skrev 2012-01-10 12:23:23 följande:
    Absolut! Våra hade jättekul med sina! Det bästa dom visste var att ta sig ut ur lägenheten "på egen hand", åka hiss och vara med i tvättstugan! ;o)

    Kan uppdatera och berätta att vi köpte gåstolar till flickorna. De älskar att sitta i den
Svar på tråden Gåstolar till tvillingar- ja eller nej?