• Acelise

    Nån AP-förälder som har/har haft förlossningsdepression?

    Här är en till! Födde julen 2009 en stor pojke med igångsättning, behövde sys och hamnade därför direkt på operation. Var ifrån min son några timmar. Närhet, anknytning och allt som AP innefattar kom naturligt för oss innan vi visste vad AP var, och visst var det tufft.

    Kan inte tänka mig ett annat förhållningssätt i livet änAP, men det tär mer på de vuxna än många orkar, framförallt i början. Men kan lova att varenda bärande, varenda samsovningsstund, varenda bekräftelse och allt jobb betalas tillbaka gånger 1000!!

  • Acelise

    Facklan84 - vilken historia du bär på och vilken ångest du SJÄLVKLART känner. All styrka till dig! Du har säkert provat mycket och kanske även mindfulness? Rekommenderar det verkligen. Att aktivt TRÄNA på att stanna upp. Andas. Sänka axlarna. Känna varje andetag. Acceptera hur det är. Just nu. 

    Jag känner igen mig i mycket du skriver. Jag jobbar konstant med mina känslor och tankar, vilar liksom aldrig i HÄR och NU. Men jag övar på det. Just nu har jag ont i huvudet och kämpar med tankar kring hur jag ska deala med saker om två timmar. Okej, då är det så. Sonen gnäller och jag vet inte varför, okej då är det så just nu.

    Usch, det är jobbigt... Men det kommer bli bra!! Att du har sådan insikt är fantastiskt och kommer ta dig långt, tror jag. 

Svar på tråden Nån AP-förälder som har/har haft förlossningsdepression?