• Maxbox

    Nån AP-förälder som har/har haft förlossningsdepression?

    Jag hade det efter första barnet. Men förstod det inte själv. Det var BVC-sköterskan som uppmärksammade det efter typ 5 månader. Då hade jag dock börjat må bättre, så jag fick ingen hjälp direkt. Jag vet ju att du har två barn så det måste vara sjukt tufft och jobbigt. Men är du sjukskriven? För det borde du väl kunna vara, och barnens pappa vara hemma? Kanske kan det underlätta?

    Jag vet inte riktigt vilken hjälp man brukar få, men hoppas att andra här kan ge dig tips och råd. Men jag vill säga att jag förstår att det är tufft.

  • Maxbox

    Kan bara hålla med Acelise om att det inte är konstigt att du känner som du känner. Förstår att er livssituation kanske inte gör att sjukskrivning är så självklart heller.
    MsKitten - så bra skrivet! Precis sådär kände jag. Och anekdoten med din kusin, så träffsäkert. Hade exakt sådana känslor.

    I sådana här situationer så önskar jag att jag hade möjlighet att själv erbjuda avlastning. Låta er stora flicka hänga med oss på någon aktivitet tex. Men jag gissar att ni inte bor i Norrland?

Svar på tråden Nån AP-förälder som har/har haft förlossningsdepression?