• Em me

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag vill med ha ett fett plus!!!

  • Em me
    JZ79 skrev 2012-08-13 00:03:19 följande:
    Nellin, inte ett endaste symtom...kanske just det som är ett symtom?? Haha! Vi får se vad som händer, hoppas såklart att ett mirakel har skett. Jag testar inte förrän kanske en vecka efter bim. Hatar negativa tester å har slutat att testa före bim å även på bim. Några ggr har kroppen lurat mig å jag testat 2-3 dagar efter bim, - på stickan å sen kommer mensen som ett jäkla hån. Nejdå, en vecka över bim passar bra till mitt digitala som ligger å väntar. Det enda test jag har kvar hemma.



    Känner igen mig med dedär minuset på några sagar sen mens:/ och hånet från mensen , gärna dagen efter man testat.. Hm, sist va min mens 4veckor sen! (aldrig hänt innan, är van vid gamska jämn cykel) gissa om man lät sig luras :/ men igår kom den, nu blir de nya tag:)

    Hoppas du plussar!!! Hejjar på:p
  • Em me
    Ciccie86 skrev 2012-08-13 06:43:16 följande:
    Så var man tillbaka på jobbet efter 6 veckors semester. Känns jätte konstigt.. Det är skumt. Har känt mig totalt lugn i 6 veckor, men direkt när jag kommer till jobbet känner jag mig stressad.. Jobbigt :(



    Åh, känner igen jobb stressen! Håller med!själv har jag sagt upp mig! 3 veckor kvar!!
  • Em me

    [quote=66191327][quote-nick]Rebster skrev 2012-08-13 18:21:13 följande:[/quote-nick]Dig har jag inte sagt hej till så HEJ! Vad jobbar du med, eller snarare vad jobbade du med?[/

    Hej:) jag jobbar i matbutik, lite smått områdes ansvarig, pendlar med, och ställer om dygnet hela tiden, ena dagen upp 04:15 andra dagen måste jag sova till iaf 11... Och jobba varannan helg, min kropp klarar inte av de:p

  • Em me
    mamma0702 skrev 2012-08-13 21:47:14 följande:
    Idag frågade min son, igen... Mamma , NÄR ska jag bli storebror ?? Jag vill att det ska komma i din mage !!

    Ja vad säger man .. Jag hoppas du får bli storebror snart :'( ..



    Oj vad svårt, jag har valt att inte säga något till omgivningen, känns tufft att gå ut med att man aldrig tycks bli gravid av någon anledning ..bara mamma som vet lite, och min sambo så klart , haha. Men känns iallafall skönt att kunna prata om de här, med fler i samma sitts. Kanske blir jag lite mindre insnöad nu när jag kan prata med er alla och slipper "limma på fejk smilet" varje dag med omgivningen..
  • Em me
    Rebster skrev 2012-08-13 22:32:58 följande:
    Nej det förstår jag. Vad bra att du vågar säga upp dig och prova något nytt



    Ja , till slut så, ska först och främst ta hand om mig själv med träning och hälsa sen hoppas jag på lite vikarie tider på förskolan, kanske även börja plugga:)
  • Em me
    Pastell skrev 2012-08-14 14:18:12 följande:
    Känns som jag spammar tråden...men var tillbaka till skolan idag på upprop. En hade med sin 2 månaders bebis,en skulle ha om en vecka och sen ett antal gravida i klassen. GISSA vad allt handlade om. Barn bebis graviditet.....bah. Jag vet, jag är bitter!! Men det stod mig upp i halsen.



    Åh stackare ! Fattar vad du menar! Jag hade 6 stycken gravida runt mig på jobbet innan och de hemska är att jag skulle varit gravid med dem om jag inte fått mitt tidiga mf, de var som om alla blev gravida runt om kring mig och påminde mig.. Men de är bara att bita ihop och va glad för dem! Hoppas de blir vår tur snart!!
  • Em me
    Pastell skrev 2012-08-14 15:20:15 följande:
    Åh, beklagar ditt mf   Ja det är klart jag är glad för dom innerst inne. Men man är ju som man är....lite bitter och avundsjuk trots allt. Men det visar jag ju såklart inte. Ja det hoppas jag också!



    Ja klart man är glad för sina nära och kära, men avundsjuk kan man ju inte låta bli att va! Jag är ju lite insnöad med min bitterhet bara mamma och sambon som vet om mitt mf och att jag vill bli gravid, skönt att öppna upp sig lite här!:)

    Tack!
  • Em me
    Pastell skrev 2012-08-14 15:32:18 följande:
    Ja här i tråden är det bara att ösa ur dig allt du känner, vi stöttar varann här inne



    Härligt att höra :D tack!:)
  • Em me
    mamma0702 skrev 2012-08-14 20:19:16 följande:
    mm..jag har inte sagt rakt ut till nån  heller..min syster vet att vi försöker få en till men inte hur länge vi försökt.

    Sonen har vi absolut inte sagt nåt till..men han ser väl att alla andra får syskon på dagis å sådär antar jag..han är ju 5 år nu :) alla hans kusiner har ju syskon oxå..



    Jo sant... Håller tummarna att de blir snart!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus