• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Men då så, då har ni ju gjort det som behövs. Resten får moder natur ta hand om! :)

  • Nellin

    Jaha, nu kommer det lite ljusbruna flytningar. Typiskt. Med alla symptom som ökat den senaste veckan, och som ALDRIG visat sig förut, så trodde jag verkligen att det tagit sig denna gång. Efter ett ÅRS kämpande...

    Nu tänker säkert många av er: "Men herre gud, det är ju bara flytningar och behöver inte betyda nånting alls. Ryck upp dig kvinna!" - Ja, det är bara flytningar och jag ska rycka upp mig och bli hoppfull igen. Men jag måste bara få krascha i fem minuter och bli riktigt besviken på flytningarna (som trots allt är ett tecken i fel riktning), en liten liten stund. Så jag säger såhär nu: FY FAN OM DET INTE TAGIT SIG OCH OM KROPPEN HAR LURAT MIG DEN HÄR GÅNGEN!!! Då måste jag nog ligga under ett riktigt gammalt och fult täcke ett tag.

    Nu så... nu har jag fått tyckt synd om mig själv. 

  • Nellin

    Adnil: Ta hand om dig och välkommen tillbaka när du är redo!

    Alla ni andra: Tack för pepp. Jag är inte lika ledsen längre. Allt kommer när det kommer, och om denna månad inte är min månad så får jag helt enkelt acceptera det. BIM var igår, mensen har inte kommit än utan bara flytningar. Jag avvaktar och förbereder mig på det mesta. :)

    Puss på er raringar!

  • Nellin

    JZ och Maramina: Trist! På det igen då!

    Min är runt knuten också. Jag bara vet att den kommer dyka upp aaaany minute now.
    Så det är bara att kämpa vidare!

  • Nellin

    Småland: Jag förstår att ni är oroliga. Missfall är både otäcka och känslomässigt påfrestande. Jag håller emellertid med Maramina: man måste satsa för att vinna. Om din man däremot behöver vila lite från det hela och samla lite kraft så är ju det förståeligt också. Man måste inte satsa varje månad, ibland behöver man få göra annat också. :)

    Själv väntar jag fortfarande på mensen, är på BIM +2 idag. Bruna flytningar fortsätter i sparsam mängd men den kommer inte igång. Ändå så bara VET jag att den är på G. Om den bara kunde hoppa igång! {#emotions_dlg.djavulsk} 

    Ytterligare tre av mina vänner har blivit gravida nu, så egentligen är i princip alla kvinnor jag känner med barn. Jag är så glad för deras skull, och det ska bli härligt att få följa dem i deras graviditet. Alla förutom en har barn sedan tidigare. Jag är avis, jag känner ibland att "varför kan det inte få bli min tur också?" och jag avskyr att jag känner så. Men mest är jag glad såklart! Solig 

    Det är svårt det här hörrni. Det är en svår balansgång, särskilt känslomässigt.

    Kram på er! 

  • Nellin

    Liwa: Vi får se det som att det var deras tur nu, att det var meningen, och att det blir våran tur när det är rätt tid. När bebisen väl kommer så kommer den vara värd all väntan och den kommer vara just den bebis man inte kan tänka sig att vara utan. :)

  • Nellin

    Cindy: STORT GRATTIS! Vad härligt!

    Mumlan: Ja du det är ju svårt att svara på. Du kanske har producerat väldigt mycket hormon väldigt snabbt? Haha... För om du varit gravid innan din mens som du hade nyss så borde ju testen vara starkare, för då är du ju rätt långt gången. Vänta några dagar och testa igen vettja. Jag håller tummarna!

    Själv testade jag idag och det var fetingnegativt. Mensen har fortfarande inte kommit, men som jag skrivit flera gånger de senaste dagarn: den är på väg! 

  • Nellin

    Nu stör jag mitt i bakpratet här känner jag. Min "hallonsylt" har nu anlänt (för att fortsätta i samma bak-tema) och således måste jag räkna ut nästa BIM och flytta mig från listan som för länge sedan försvann. :) Jag tror inte att jag ska "försöka" så mycket mer nu. Vi har hållit på i ett år och nu pallar jag faktiskt inte mer. Blir det så blir det, men blir det inte så är det väl inte meningen. Jag tänker inte hålla på och räkna dagar längre i alla fall.

    Men jag hänger fortfarande kvar här och bråkar med er och följer upp vid BIM. :)

  • Nellin

    Livet med barn: Ja, tröttna är ett bra ord. Ikväll ska jag i alla fall ut och festa. Det känns som att det var ett tag sedan jag levde lite onyttigt. Nu har jag ju ändå mens så det är ju bara att köra på. Lite roligt måste man få ha också, medan man skaffar barn. :)

    I sinom tid flickor... i sinom tid.
    Tills vidare önskar jag er en härlig lördagskväll och säger SKÅL! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus