• Lillnosen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Grattis till plusset! Vilken lycka :)

    Pastell - Inte konstigt att humöret svänger då! Men njut av sista tiden innan bröllopet, det är en speciell tid :)

    Själv sitter jag på nålar. Vi har lagt bud på en bostadsrätt! Imorrn får vi eventuellt lite klarhet i om det blir vårt. En del av mig känner att om vi nu får denna bostadsrätt så behöver vi mer tid att spara pengar, dvs lägga pengar till bostadsrätten. Med andra ord skulle vi behöva mer tid innan vi blir gravida. Men samtidigt vill vi ju inget hellre! Så dubbla känslor.

  • Lillnosen

    Va spännande 72dagar! Håller tummarna för att det inte är för sent att börja :)

    Fru Zäll - Usch va tråkigt för er :( Men jag tycker det är märkligt att läkaren uttalat sig så. Har ni alla fått testa pergotime?

  • Lillnosen

    Mamma0702 - Va frustrerande det måste kännas :/ Men förhoppningsvis kan det nu bara hjälpa er :)

    Shit, själv sitter jag med ett fånigt leende på läpparna. Ikväll skriver vi kontrakt på bostadsrättsradhuset vi lagt bud på :D Känns helt ofattbart! Håll tummarna för att inget oväntat händer innan vi skrivit kontraktet :) Känns som att det här var precis det vi behövde. Nu kan vi fokusera på annat än bebisverkstan!

  • Lillnosen

    Mellon jag hoppas så att du är gravid så du slipper! Men jag kan säga att det förmodligen är värre i din fantasi än i verkligheten :) Tack och lov var det så för mig. Har läst att vissa fått lugnande inför undersökningen. Om du är oerhört rädd och orolig så fråga om det är en möjlighet. Jag fick det inte, men å andra sidan hade jag inte så jobbigt med ett vanligt gynbesök.

  • Lillnosen

    Va tråkigt Jayt :/ Får ta nya friska tag i denna nya cykel! För varje cykel som går så är ni en cykel närmare bebis :)

    Ciccie, va läskigt att du haft så! Du kanske hade missfall ändå? :(

    Själv har jag igår haft liiiite svag molvärk och nu ikväll är det ännu lite tydligare. Har ALDRIG mensvärk mer än någon timme precis när jag får mensen. ÄL+6 idag. Så förhoppningarna kommer ju så klart :/

  • Lillnosen

    Ojoj, molvärken känns verkligen! Vad är det som händer? Brukar aldrig kännas så här! :S Nåja, tar det sig inte denna gång så har vi fullt upp ett tag framöver så fokus kommer inte vara på bebisverkstaden på samma sätt... För ikväll skrev vi kontrakt på ett bostadsrättsradhus :D Wiiihooo!

  • Lillnosen

    Vårväntanochlängtan - Om din ÄL kommer senare än vanligt i cykeln så förskjuts även BIM. Lutealfasen är alltid (+- någon dag någon gång) lika lång, oavsett när i cykeln ÄL infaller.

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus