• Lillnosen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell - Ja visst är vi några? Jag har troligen ÄL idag eller imorrn.

  • Lillnosen

    72dagar - Försök fokusera på att nu efter 2 års längtan, väntan och oro är det äntligen er tur igen! :D Det som kommer i form i av behandling lär vara lätt i förhållande till att vänta i 2 år Gäller bara att sätta det i perspektiv och fokusera på det positiva :) Vilken lycka ni har framför er! Så spännande :D

  • Lillnosen

    Nellin - Vecka 3 som då räknat från senaste mensens första dag (dvs ca 1 vecka efter ÄL) eller 3 veckor efter ÄL? Första 2 veckorna är man ju inte gravid på riktigt.

    BaPumba - Skitmens! Men skönt att få ett svar, då kan man deppa ihop och sen gå vidare.

    Ciccie - Men att du fått negativt på kvällsurin betyder inte att du inte är gravid! Testa imorgon bitti igen med ett känsligt test. Apoteket har ett testa tidigt test som ska vara väldigt känsligt har jag hört :)

  • Lillnosen

    Hur räknar ni er lutealfas? Räknar ni med ÄL-dagen eller inte? Första mensdagen räknar man ju inte med, men det verkar som att alla gör olika om de räknar med ÄL-dagen. Har ärligt talat inte fått kläm på hur man SKA räkna känner jag. Jag har 11 dagar om jag räknar ÄL-dagen och 10 om jag inte räknar.

  • Lillnosen

    Nellin - Häftig att det sker redan 1 v efter ÄL!! Låter ju lovande för din del :) Ok, ja då är det 11 dagar för mig (bättre än 10 som jag befarade om man inte räknar med ÄL-dagen). Läste på några ställen att man inte räknade ÄL-dagen och blev fundersam... Sista dagen är som sagt dagen innan första mensdagen :)

  • Lillnosen

    Ge inte upp hoppet Ciccie! Mycket tyder ju ändå på att du är gravid. Var det ett vanligt graviditetstest du tog hos dom eller?

    Jayt - Låter lovande! Bars denna långa väntan nu då...

  • Lillnosen

    Tänkte på detta med väntan på BIM. Jag som har en kortare lutealfas på 11 dagar väntar ju inte lika länge som er med 14 dagar. Undrar om man ens vågar testa innan 14 dagar om jag skulle gå över mina 11 dagar... Samtidigt vet jag ju att min lutealfas varit 11 dagar hela tiden (1 gång 10 dagar). Nåja, har ju troligen 10 dagar till BIM så jag hinner fundera :)

  • Lillnosen

    Pastell - Jag har ibland svårt att upptäcka mina ÄL-flytningar men senaste månaderna har jag märkt av dom en del. Sen efter ÄL, ja typ dagen efter, kommer inget. Helt torrt. Har så kanske 2-3 dagar.

  • Lillnosen

    BaPumba - Skönt att det känns bra nu :) Inte kul att gå och deppa.

    Schniigel - Hos oss är det bara jag som pratar om när vi jag ska testa. Min man överlåter det valet helt till mig. Det är trots allt jag som får gå och analysera kroppen hela tiden, han slipper ju känna allt.

  • Lillnosen

    Välkommen Jenso!
    Det görs olika i olika landsting här i Sverige. Här har vi fått göra nästan precis som er. Min man fick dock bara lämna 1 prov för de kollade det samma dag för att se om de ville ha ett till eller ej, men det behövdes inte. Mitt andra blodprov, dvs strax innan mens, fick jag lämna vid första besöket hos läkaren. Då gjordes även VUL och vi fick veta provsvaren på mina och makens prover. Hoppas era prover ger fina resultat :)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus