• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Småland

    Jag yrkar på er tjejer!! Förstår verkligen er som tröttnat. Jag är ju precis nygravid och kommer på mig själv med att vänta missfalll mer än bebis...

  • Hoppas 2012
    Småland skrev 2012-02-16 11:20:41 följande:
    Jag yrkar på er tjejer!! Förstår verkligen er som tröttnat. Jag är ju precis nygravid och kommer på mig själv med att vänta missfalll mer än bebis...
    Nej nej nej =)
    Liten bebis väntar du!
    jag är själv neggo, - på bim-3
  • intetnyttpåplusfronten

    Tack..

    Men det är lika bra att ge upp det där nu, funderar på att börja skydda mig igen då jag vill fokusera på vikten och faktiskt inte vill bli gravid förrän det är klart. Förra gången så blev jag ju gravid hux flux mitt i viktnedgången, och det vill jag inte ska hända igen.. 


    Om du har något vettigt att säga så är du på fel forum.
  • Ciccie86

    Småland, såklart du väntar bebis! :) Själv är det nog ÄL dags snart.. Men ligger i magsjuka, så något mys blir det inte för tillfället :/ Hoppas vara piggare till helgen :) Tror ÄL är i början av nästa vecka. Men vi har bestämt oss för att köra varannan dag fr.om i helgen och två veckor framåt :) Så kanske vi lyckas. Försök 10 här nu. Kram på er alla!

  • Nellin
    Söndermarken: Min empati till dig!

    Om jag ens fick ÄL denna månad (vilket jag tvivlar på) så är den förbi nu. Vi körde avbrutet för att det inte ska bli någonting, eftersom vi ha paus. Så nu behöver jag inte gå och vänta in BIM, vilket känns skönt.

    Hoppas 2012: Jag håller tummarna för dig. Att få minus innan BIM är ju nästan mer en regel än ett undantag. So hang in there!

    Småland: Jag håller med de andra. Du väntar bebis, inte MF. Försök att njuta av din härliga graviditet istället!

    BaPumba: Huskursknep finns ju massor, men det beror ju lite på vad det är du behöver hjälp på traven med. Har du svårt att få ägglossning eller vill inte ägget fastna? Det är ju såklart svårt att veta. Jag fick ju ingen ÄL alls pga PCO, och då körde jag med rosenrot en månad. Då fick jag ÄL och min cykel kortades ned några dagar, vilket tydligen är den vanliga effekten av preparatet. Eftersom vi har paus så tog jag ingen rosenrot denna månad och tror inte att jag fått nån ÄL heller. Om det har med rosenroten att göra eller ej vet jag inte.
    Vissa äter bogaroolja eller bidrottninggele för att hjälpa ägget att fästa i livmodern när det är befruktat.

    Alternativen är många och vem vet om de funkar eller ej?

     
  • BaPumba

    Gällande huskursknep har jag bestämt mig att vänta med allt sånt tills vi fått svar från utredningen. Jag vill inte laborera i onödan!

    Sambon segar med att lämna in "sitt" test, när det väl är inlämnat startar utredningen av mig så just nu känns det lite som ett vakum.. Det händer ju ingenting innan han gjort sin del! Vill inte tjata på honom men hoppas han gör ett ryck nästa vecka! (Bokstavligt talat..hihi..)

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus