• JZ79

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Rebster skrev 2012-05-27 11:13:35 följande:
    Oj vad ni skriver! Tråkigt för er som fått mens. Välkomna alla nya. Synd att ni måste hänga här men trevligt med fler personer . Ska in och lämna blodprov imorgon och sambon ska lämna spermaprov på torsdag så nu händer det grejer!
    Spännande! Skönt att vara igång med utredning! Jag ringde ju gyn förra veckan och fick ett brev i fredags att jag ska ringa för att boka tid åt mig och maken. Första besöker görs gemensamt och båda får lämna blodprover och sen får maken med sig ett kit hem för spermaprov som sedan lämnas in. Trodde vi skulle bli kallade, men nu uppmanas vi att ringa så jag ställer klockan imorgon för att ringa så fort de öppnar Skrattande Vill ha tid nu!!!
    Inelg skrev 2012-05-27 09:48:49 följande:
    Kravmärkt.
    Upp med hakan sötaste du. I sommar jäklar så ska det bli barn varvat med några glas vin!!!!! Varannan vin varannan spermier!!!
    Haha!! Va rolig du är gumman Skål
  • JZ79

    Utredning startar 18 juni!!
    Vi har fått tid till kvinnokliniken då för vårt första besök och det känns spännande och skönt. Bra att det inte var så långa väntetider, även om vi måste åka till Strömstads sjukhus för detta besök...men det är inte så långt från Ua. Hade nog varit mkt längre väntetider om vi endast ville gå till närmaste sjukhus..

    Ha en bra dag tjejer!! Solig

  • JZ79
    Försöker, välkommen till oss! Här stöttar vi och peppar varandra när det känns tungt. Skönt att dela sina tankar och funderingar med andra som försökt ett tag. Hoppas du får ditt efterlängtade plus om några dagar Glad
  • JZ79
    Två döttrar och en son skrev 2012-05-28 09:00:17 följande:
    Vad skönt!
    Det är ju bara precis tre veckor kvar det.
    Nu kan ni slappna av...   
    Besöket är precis efter mens...har vi tur så plussar vi nån dag innan och slipper åka dit =) Fast jag är sjuk för tillfället..lagom till den fertila veckan Obestämd Beräknad äl på fredag, så innan dess borde jag piggnat till för att orka med ett ligg eller två  Flört, så vi har nån liten chans att få plus nästa månad.
  • JZ79
    Två döttrar och en son, KRAM till dig för att du peppar och stöttar oss med dina kloka ord Hjärta
  • JZ79

    Go´kväll tjejer!

    Idag kom min skriftliga kallelse för besöket på gyn. Där står det att jag ska träffa en läkare?! Förvånad Har ju pratat med gyn 2 ggr nu och den första sköterskan jag pratade med beskrev hur det gick till vid första besöket och att det då var en sjuksköterska vi skulle träffa.
    På min kallelse står det nu läkare och hans namn (har aldrig haft en manlig gynekolog förut..men jaja..det får väl gå) Frågade sköterskan jag pratade med igår om det skulle göras gyn undersökning och det skulle det sa hon. Den första jag pratade med arbetar på Uddevalla sjukhus, men nu blev jag kallad till Strömstads sjukhus, kanske besöken ser lite olika ut?
    Ni som gjort utredning, vem träffade ni vid första besöket som er partner var med på? sjuksköterska eller läkare?

    72dagar, spolning (kontraströngten) brukar göras i samband med utredning, ifall det är stopp i nån äggledare tror jag...Tyvärr kan jag inte svara på några frågor om pergo då jag inte har nån erfarenhet av det..

    BaPumba, hade du mannen med dig när du gjorde spolning?

    Fru Zäll, när gravtestade du senast då? Välkommen förresten Solig

  • JZ79
    Rebster, Pastell och BaPumba, tack för att ni delar med er! {#emotions_dlg.flower}
    Den där länken ska jag kolla in senare ikväll när jag dagens alla uppgifter är klara. Nu blir det jobb, sen avstämningsmöte med FK  (sjukskriven 50% för tillfället) och efter det besiktning av vår gamla lägenhet. Äntligen ska nycklar lämnas över och vi kan lägga all fokus på nya lägenheten och på att göra bebis Flört
    För övrigt så har jag äl på fredag enligt appen och vi har fortfarande inte sexat nått Förvånad Förra veckan träffade jag knappt mannen då han jobbade kvälll/natt och jag dagtid, å senaste dagarna har jag mått så dåligt och inte alls varit sugen på sex med allt snorande och hostande Obestämd Vi får väl "offra" oss imorgon eller på fredag, så satsar vi allt på en å samma gång Flört

    Ha en go dag tjejer! Solig
  • JZ79

    Försöker: ledsen att du fick rosa på pappret :/ kram!!

    Hoppas: va skönt att maken lämnat prov nu, håller tummarna för er! Min man är nog lite nervös över att först prestera i en burk när han måste å sen nervös över resultatet..

  • JZ79

    ...glömde..
    Grattis till er som ska gifta sig!!! Jag gifte mig för ca 1 månad sen å det var alldeles underbart :)

  • JZ79
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-30 16:31:09 följande:
    JZ
    Tack, håller tummar för er också. Ja alltså det blev lite roligt där för tjejen sa
    " du....eller....ja ni...eller ja hur ni nu vill göra kan ju ta det rummet, ni hör precis som ni vill" hahaha!

    Min man tyckte det kändes konstigt att fixa till det med folk utanför och han grubblar mkt nu :(
    Pastell skrev 2012-05-30 16:47:01 följande:
    Min sambo fick tack och lov göra testet hemma i lugn och ro, men visst. Kändes ju lagom knäppt när det var dags att ta fram muggen han skulle satsa i haha..... yepp hjälpte han lite på traven Flört dock inget sex för det fick man ju inte ha....
    Första sköterskan jag pratade med på gynmottagningen som beskrev hur ett besök går till sa att mannen får göra sitt prov hemma och sen lämna in. Men det var ju på Uddevalla sjukhus, nu är vi kallade till Strömstad sjukhus och det är 10 mil dit...så om det inte går att lämna in på närmaste sjukhus måste han göra det där. Får se va dom säger, men han känner också lite så...att gå in i ett rum och foik är utanför och vet vad som pågår där inne.

    Ska mannen "spara sig" några dagar innan deras prov görs? eller kan det bli så att de vill han gör det direkt när vi är på vårt första besök? men i så fall kanske de sagt nått om det i kallelsen?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus