• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina: Tack för ditt svar. Jag har köpt RR och BDG. Hon på hälsokost sa att hon och hennes partner försökt i över två år utan resultat, och när hon tog BDG så tog det sig på första försöket. Det sa hon efter att jag köpt den, när jag frågade om hon hade någon erfarenhet. Så det verkar vara MÅNGA som har blivit hjälpta av detta.

    Jag börjar nog käka redan idag (mitt i mensen), även om vi har paus. Det kan ju inte skada att börja lite i förtid menar jag. :) Om vi nu börjar försöka nästa eller nästnästa månad så har jag ändå kickstartat kroppen. Hehe...

    Ciccie86: Jag håller tummarna för att det inte är kroppen som luras med dig! 
  • Nellin
    Maramina: Min menscykel är rätt lång, typ 36 dagar nuförtiden. Så om den blir kortare och närmre 28 dagar som den var förr i tiden blir jag bara nöjd! :) Om jag lyckas bli med barn blir jag såklart ännu mer nöjd. Det blir ju upp till bevis snart. Ett års försökande utan resultat, och strax ett nytt försök med BDG. :)
  • Nellin

    Vårväntan: Ja det ska bli spännande att testa. :) Hoppas att det funkar lika bra för mig som det verkar göra för alla andra. Testar vid nästnästa ägglossning och hoppas på januaribebis! Hoppas att du slipper testa BDG och att det tagit sig redan! Uppdatera!!! :)

  • Nellin

    Adnil: Eller ska jag kalla dig Påskharen? Så spännande det ska bli att höra hur dina ägg ser ut! Och att du använder ordet 'rafflande' gjorde min morgon. Hehe... Drömmer Lycka till!

  • Nellin
    Aaster: STORT GRATTIS till din graviditet! Idag har jag läst om minst 30 olika kvinnor som blivit gravida direkt när de börjat med Apiforce. Det verkar ju vara mirakelkur verkligen! Jag ser fram emot att börja försöka nästa månad. Har redan börjat äta nu så det blir spännande att se om jag märker av nån ägglossning. :) Så glad för din skull!
  • Nellin

    Ciccie: På mensens första dag fram till ÄL. Vissa äter det hela tiden, men det står att man inte ska äta det om man är gravid, så jag förutsätter att det är klokast att sluta vid ÄL. Ta en varje dag, innan frukost, och låt kroppen göra resten. Jag kombinerar nu med rosenrot också, och vissa vill dessutom lägga till Bisolvon (som ska göra slemhinnan tunnare så att spermierna kan ta sig igenom lättare). Jag ska testa det om inte detta räcker.

    Lycka till! 

  • Nellin

    Ciccie: Då hoppas vi på att du slipper ta till Apiforce. :) Uppdatera gärna här när du testar, och kom ihåg att ett minus innan BIM inte är något att tappa hoppet för! Hoppas hoppas!

  • Nellin

    Söndermarken: Hipp hipp hurraaaa! Grattis på din dag!

    Adnil: Heja heja!!! 

  • Nellin
    Vårväntan: Hur har det gått? BIM idag väl? Testat?

    LTL: Välkommen hit! Jag tror att nästan alla i den här tråden har frågat sig samma sak som du. Hur pallar man att misslyckas hela tiden? Jag tror att alla måste hantera det på sitt sätt. Jag och min sambo tog en helpaus efter ett års försökande, vi har fortfarande paus och det kändes verkligen som att kliva ur en bubbla. Ska börja försöka igen nästa månad tror jag, och vi har rätt till hjälp om vi vill. Sedan vi startade pausen har jag mått MYCKET bättre. Jag är gladare, piggare och njuter av allt härligt som finns i mitt liv. Det var länge sedan vill jag lova!

    En paus är något som Jag kan rekommendera att testa. Man måste vila från all press ibland, bara rå om varandra, göra sånt man blir glad av och bara leva och vara människa ett tag. Det kanske inte funkar för dig, men det är mitt tips. Annars, prata med någon om det. Du kanske behöver få hjälp att sörja lite?

    Jag hoppas du får ditt plus snart! 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus