• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen skrev 2013-06-03 21:13:30 följande:
    Åh Nellin, du är så go :) Jag lovar, jag ska testa imorrn bitti och då meddelar jag! Om nu inte mensen hinner komma innan... Men ja tänker att mensen nog kommer. Annars borde jag väl ha flytningar och att det är det som känns som att mensen kommer. Men å andra sidan ser jag inte hur mycket flytningar jag har eftersom jag har trosskydd nu.
    Jag känner fortfarande att mensen ska komma när som helst. Det känns precis just så och jag var ju övertygad runt BIM där att den skulle göra det. Så det är nog vanligt. Jag förstår att du inte vill hoppas alltför mycket, men jag tänker hoppas ihjäl mig åt dig. :)

    När i morgon testar du?  
  • Nellin
    Aint your farytale - Jag tycker det ser ut som om den rosa skuggan sitter för nära kontrollstrecket för att det ska vara korrekt. Eftersom det är så pass svagt att ni måste redigera det och lägga in ännu en gång för att någon i tråden ska se så kanske det är lite för tidigt ännu. Om hon väntar några dagar och testar igen så kommer strecket vara starkare, om hon nu är med barn. I annat fall är det bara att ta nya tag nästa omgång.
  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-06-03 22:55:01 följande:
    Instämmer med övriga, det ser ut att vara för nära kontrollstrecket. Testa om någon dag igen :) Förhoppningsvis är det ett tydligt streck då!

    Hm, jag kommer nog kunna skriva vid 7-7:30 imorrn :) Ännu inga tecken på mensen. Usch va pirrig jag blev nu!

    Maramina och Nellin - När ni känner/kände att det känns som att mensen var på väg, har/hade ni mer flytningar då eller var det liksom bara den känslan ändå?
    Ibland mer flytningar men ibland kunde det kännas som om NU jäklar kom den, nu måste det vara fullt i trosan - och så var där ingenting. Märklig känsla faktiskt. Just nu har jag inte värst mycket flytningar. Lite då och då men inte märkvärt mer än vanligt.
  • Nellin

    Åh BaPumba, jag heja stenhårt på dig här! Hoppas hoppas hoppas!

  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-06-03 23:48:08 följande:
    Var på toaletten nyss och kände att jag var fuktig. Det var en gulbeige lotion/mjölkig flytning. Brukar få det innan mensen kommer, sen kommer inland lite rosa/rött efter ett tag senare. Så mensen kommer nog imorrn :( Försökte pressa fram något mer men det kom verkligen inget. Nåja. Nu måste jag ställa in mig på mens imorgon bitti. Fan oxå :(
    Jag ger inte upp hoppet förrän mensen FAKTISKT har kommit. Så det så!
  • Nellin

    Lillnosen, jag fick negativt mef RFSU's testa tidigt samma dag som jag fick plus med clearblue. Jag menar inte att ge dig massa hopp, jag vill bara säga som det är.

    Jättetråkigt med negativt test verkligen. Jag smyghejar liiite till, åtminstone tills mensen kommit.

    Puss på dig fining!

  • Nellin
    Lillnosen och BaPumba - Fy fasen så trist med spottings och blodblandade flytningar! Det måste ju vara bland det mest uttjatade och mest ovälkomna i livet. BLÄ! Jag hoppas ju så mycket ändå att det bara ska vara på grund känsliga blodkärl där inne, men jag förstår att ni vill vara realistiska. 

    Om mensen kommer så får ni njuta goda sommardrinkar i sol och värme! :) 
  • Nellin

    Nää Lillnosen och Maramina! Jäklans skitmens verkligen!
    Det är starkt av er att ta det med ro och se det positiva i allt elände!

    Stor kram! 

  • Nellin
    Jayt skrev 2013-06-05 17:23:51 följande:
    Men vad ni skriver tjejer! Omöjligt att läsa i kapp ju :)

    Lillnosen, usch vad tråkigt att mensen kom :( det kändes verkligen som att det nu vad din tur! Men jag älskar din inställning och du har rätt i hur du tänker!

    Maramina, vilken jäkla mens som kommer sent :( Men nu kan vi njuta av sommaren tillsammans i väntan på ett ivf försök :)

    Välkommen hit alla nya :)

    Själv är jag på Äl+7 eller 8, tror jag. Jag blir lite smågalen på min kropp som ska hålla på och luras med grav. Symptom. Mina bröst ömmar nått så fruktansvärt och har gjort det ett par dagar, jag slant med bilbälte igår så det snärtade mot bröstet och det gjorde sjukt ont, ådrorna på brösten är väldigt synliga, brukar bli det precis innan bim men inte så här långt innan, det har stuckit i magen och idag drar det. Dom två senaste nätterna har jag varit uppe flera gr för att gå på toa.
    Jag vet ju att jag inte är gravid, men ändå är man ju så dum som börjar hoppas.
    Hur kan du veta att du inte är gravid? Missade ni ÄL den här gången?
  • Nellin
    Jayt skrev 2013-06-05 19:58:15 följande:
    Nellin, nä vi prickade nog in den rätt så bra men med mannens få spermier så känns det inte så troligt. Jag bad om att få ägglederna spolade så att det kanske kunde underlätta våra hemmaförsök i väntan på ivf men ansåg att vår chans till att bli gravida på naturlig väg var väldigt liten så vi skippade spolning. Därav mitt antagande om att jag inte kan vara gravid, även om jag vet att det finns par som har lyckats som har varit i samma situation som oss.
    Okej, då förstår jag. Jag håller såklart en tumme ändå, för mirakel inträffar ju faktiskt. :)
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus