• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Mariana 580 skrev 2013-06-07 15:38:12 följande:
    Efter en natt med arbete och illamåeende som inte är av denna värld - vaknade jag nu vid 17.oo snåret och mådde bra igen - men när jag hittar min gubbe - säger han att det kan kanske vara bra å ta ett test.
    Så nu väntar jag bara på att bli pinknödig igen. Glad

    Att tanken inte fallit mig in att testa tidigare- övergår mitt förstånd.

    Då jag lyckats tappa bort mig i min cykel har jag ingen aning om jag är sen eller inte.

    Håll tummarna nu!
    Men vad spännande! När hade du senaste mensens första dag då?
    Skriv så fort du testat! :) 
  • Nellin

    Se till att det har gått några timmar sedan du kissade, och att du inte druckit alldeles för mycket - för då blir urinen utspädd och det kan vara svårt för testen att känna av hormonet. 

  • Nellin

    Försöker, jag beklagar verkligen. Usch vad trist! Bra att du dricker vin tycker jag!

  • Nellin

    Otålig, vilken god nyhet. Älskade små fina pojkar! Kram till er!

  • Nellin

    Jag fick en ljusrosa flytning/blödning på pappret när jag torkade mig, och tänkte att det var kört. Det var fyra dagar innan BIM. Men det hände bara just det toabesöket - sedan dess har jag inte sett en droppe blod.

    Jag håller tummarna att det är samma sak för dig Jenso! 

  • Nellin

    Försöker - Jag är verkligen glad för er skull, att ni kommit till ett beslut som känns bra. Tänk att ni står så lika i frågan, att ni är överens - det är så värdefullt tycker jag. Och tänk vad lyckligt lottad den lilla gullungen är som en dag ska få bli er! Jag blir faktiskt alldeles rörd här när jag tänker på det, på riktigt. Fina fina människor, som kommer bli världens bästa föräldrar!

  • Nellin

    Babylängtan -usch jag beklagar dina missfall! Det måste absolut utredas, det har ni rätt till efter tre stycken. Kontakta närmsta fertilitetsklinik och be om hjälp. Vi hade en tjej i den här tråden förut med samma problem, hon blev utredd och fick delta i en studie om detta - nu skriver hon istället i vår gravidtråd och är i typ vecka 15. Så försök hålla modet uppe och våga be om hjälp! Fertilitetsvården är guld värd!

  • Nellin

    Bolltjej -Jag tror att i princip Alla här kan förstå mycket av det du går igenom nu. Jag kan inte förstå exakt hur just du känner, men jag kan ana för jag (liksom de andra) har gått igenom samma process.

    Det är jobbigt. Det är oroligt och nervöst inför provsvaren och det är ingen drömsituation att gå igenom alla undersökningar - men när allt väl är klart så är det en lättnad. Då vet man och behöver inte gå i ovisshet. Och kom ihåg, de allra flesta bekymmer som hittas kan man få hjälp med. Som Maramina skriver, vägen till ett barn kan vara lite krokig men det finns oftast alltid en väg.

    Det är bättre att få veta exakt hur allt ligger till för då vet man också vad man kan göra. Och det behöver inte finnas några fel heller för den delen. Kämpa på nu!

  • Nellin

    Men BaPumba, vilken skit! Varför är det så annorlunda mellan landsting? I Örebro är det inte alls nåt konstigt att kombinera pergo med ovitrellen, och jag vet fler ställen de gör så på. Det är ju snarare en väldigt vanlig kombo. Och jag tycker väl nånstans att det ska vara upp till dig. Om du vill testa ovitrelle så ska du ju få det. Kan du inte ställa till med lite liv då och bli lite krävande, med argumentet att man vanligen gör så på andra ställen. Det får ju lov att finnas lite rättvisa.

    Usch vad arg jag blev nu! Så jäkla dåligt att neka patienter all hjälp som faktiskt finns. Nej fy!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus