• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen, Hur har ni det? Hur går det med allt? Tänker på dig!

  • Nellin

    Jenso: Det finns ju aldrig något att säga i sådana här lägen som hjälper. Men jag beklagar verkligen och är hemskt ledsen för er skull. Det var SÅ er tur den här gången och det är så orättvist.

  • Nellin
    HjärtaHjärtaHjärta

    Jag tittar in och skickar tusen kramar och gränslöst med ork och tro till er alla här i tråden! Jag tänker på er varje dag, var och en av er - och jag hoppas så att ni alla ska få era plus snart. Fina fina töser, jag önskar åt er alla!

    HjärtaHjärtaHjärta
  • Nellin

    Åh, Lillnosen! Jag har väntat på dig och tänkt mycket på dig. Det glädjer mig att du hittat lite kontroll och ett lugn - och att du också kan känna längtan till andra saker än bara bebis. Det är din tur snart, jag bara känner det. Det måste vara så! Och tills dess är det ju superbra att du kan slappna av lite bättre.

    Jag misstänker att du ändå tänker fortsätta med akupunkturen va? Den gör ju underverk även för stress. :)

    Stor kram till dig, tösabiten! 

  • Nellin

    Kanske 4a - men då hoppas vi på att ni får revansch på den där konferensen i år! :) Heja heja!!!

  • Nellin
    Lillnosen skrev 2013-06-13 14:15:33 följande:
    Go du är Nellin :) Absolut, kommer fortsätta med akupunkturen! Ska dit nästa vecka. Vi får se om vi tar ett litet uppehåll under juli bara, när vi har semester. Inte riktigt bestämt oss om det. Vi får se. Tänkte att vi kanske kan ta den där fickan nästa vecka? :)
    Det vore väldigt trevligt! :) Jag är ju examinerad nu så jag har all tid i världen. Du får säga när du har tid så ses vi och myser lite. :)
  • Nellin
    Bolltjej - Man får ju ändå säga att ni fick förhållandevis bra resultat. Det kunde varit mycket värre, så visst finns det chans att ni ska lyckas - på egen hand eller med hjälp. Det finns mängder med par som har betydligt mer "fel" men som ändå får barn. Så jag håller tummarna för er.

    Jag förstår att allt måste sjunka in. Och denna cykels gravidchans behöver inte alls vara borta. Kör på för tusan! :) Jag kan förstå att en låg äggreserv inte är vad man vill höra, men din kille har ju supersimmare och det krävs faktiskt bara ETT ägg för att få bebis. :)

    Hur kommer det sig att han inte kunde skicka remissen redan nu? Visst, det är semestertider, men varför kan den inte få komma iväg med posten så snart som möjligt, så ni slipper vänta så himla länge?

    Håll modet uppe, det finns massor kvar att göra för att få ett plus! :) 
  • Nellin

    Jenso, jag vill mötas upp! :) Gud så roligt!

    Vad är det för symptom du har på att ditt immunförsvar stöter bort implantation? Det där är något man pratar så lite om, men när man verkligen läser på om det verkar immunproblem vara väldigt betydelsefulla i barnlöshet. Märkligt att man inte utreder sådant mer på klinikerna när man går igenom utredning. 

  • Nellin

    BaPumba - Usch vad sorgligt! Så ung! Stackars stackars sambon, jag kan inte ens föreställa mig den sorgen. Fy fy fy!!!

    Men woohooo för att ni får komma redan i morgon. Det är ju en jäkla skillnad på i morgon och september! Så spännande, du måste skriva när du varit där! 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus