• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • bolltjej35
    Calabalic när man gör FET i naturlig cykel så behöver man inga progesteronstavar för kroppen har redan bildat detta. På Sahlgrenska får man göra 3 frysförsök på varje färskt försök. Tyvärr hade vi bara ett ägg i frysen så vi får börja om med IVF försök 2 om det inte fäster. Det kostar ingen att göra FET då. När ägglossningsstickan slår om ringer man SU och 3 dagar senare blir det transfer.
  • calabalic
    bolltjej35 - Aha bra då är jag med. Vet inte vad som gäller på RMC Linköping men hoppas det är nåt liknande. Tyvärr har jag inget i frysen sen IVF 1, men jag hoppas innerligt att jag får nåt till frysen nu med IVF 2 eftersom det är det sista gratisförsöket här i länet. Fast allra högst prio är såklart att få tillbaka ett ägg som blir till bebis.
  • Stargazers

    Calabalic: När vi gjorde FETi slutet av förra året tog jag extra progesteron då mitt progesteronvärde var lite lågt, så det var en önskan jag hade och läkaren hade ingenting emot det. Så om man tar extra progesteron eller ej beror ju på hur ens värden ser ut och vad läkaren tycker såklart. Lycka till med IVF nr 2!

  • JZ79
    kanske 4a, håller tummarna att ni får positivt besked om lägenheten idag, kram!!

    Imorgon blir det en sväng till Gbg igen. Ska få inlägg som passar mina skor och sen hoppas jag att kunna börja stödja lite smått på foten. Varit några tuffa dagar nu när jag inte får stödja något. När jag hade gips fick jag belasta fullt i slutet. Har en lång rehab framför mig. Jag trodde ju att jag kunde börja jobba lite smått i mars..det ansåg inte läkaren. Dr sjukskrev mig hela mars Obestämd. Fått ett massivt träningsprogram och när jag ser mitt ben och fot så inser väl även jag att det lär ta lite tid innan jag är på benen.. Jaja, bara bita ihop och kämpa. Är van vid detta laget.....
  • JZ79
    Jayt skrev 2014-02-10 12:43:57 följande:
    Du är så stark Jz
    Hjärta
    Jag lär mig den hårda vägen.
    Det som inte dödar, härdar....

    Låter som jag är depp, men mår egentligen rätt ok just nu. Försöker sysselsätta mig, tänker på barn så gott som varje dag såklart, men skönt att slippa räkna äl, bim och ligga när man egentligen inte orkar Flört Sorgen går i vågor..

    Så otroligt glad att ni finns här inne, även om jag just nu har känslan av att vara ensam kvar..Jag har ju trots allt varit med sen trådstart och kunde väl aldrig tänka mig då att jag fortfarande skulle sitta här barnlös..
  • calabalic

    Jz jag kände samma sak i en annan svårt-att-få-barn-tråd jag hängde i tidigare, där jag var med från början och många "kom och gick". De flesta lyckades ändå till slut, men inte jag och åren gick. Kändes dock ändå hoppfullt på nåt sätt att de flesta lyckades till slut. Då tänkte jag att det kanske löser sig för mig oxå i slutänden.

    Idag berättade en 6 år yngre kollega att han ska bli pappa. Det blev på första försöket. Varför lär man sig aldrig att tackla sån info? Hur mkt man än gläds för deras skull så känns det lika jobbigt och orättvist varje gång.

  • bolltjej35

    Är på ruvardag nio och det känns som mensen är på väg. Den ska komma idag enligt min cykel och syndafloden kommer säkert idag. Tror inte vårt FEt komer lyckas. Fan vad jobbigt. Känns bara så hopplöst- bara att börja om proceduren iegn antar jag, men jag har ingen större förhoppning om att  lyckas.

  • wonders

    JZ så snabbt som veckorna går just nu kommer det snart vara dags för er ÄD.Glad Fattar inte att det redan snart är mars för nu är vi i mitten av korta februari och när mars kommer kommer även värmen. Håll ut d-vitaminen kommer snart att byggas upp inom oss och då känns det iaf lite bättre.

    Bolltjej bara för att din cykel ska sätta igång så behöver den ju inte göra det. Det kan vara ett gravidtecken. Tänk positivt så länge det bara går. Alla deppigheter kan du spara till den dag du verkligen vet att det är kört. Den tid du har nu ska ju vara den med förväntan och mysigheter. Prova att försöka att inte tänka för mycket på det, vet att det lättare sagt än gjort. Så länge det inte blöder är det ju inget fel. Ej heller om det blöder lite behöver det vara något fel men är stressande jovisst. Helt enkelt don't worry be happy..Solig

    Idag kan jag iaf skönja solen ovan molnen så nu går det framåt och äntligen börjar det bli ljusare om dagarna så att det märks. Ha en riktigt fin dag.{#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus