• Söndermarken

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Vi som har lite svårare att plussa kanske behöver någonstans att få "vädra"lite


    Lycka
  • Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus
  • Gweny

    JZ79>> tack, det hjälpte!

    Igår såg det bättre ut och det blir återföring på tisdag! Hoppas nu bara att upptiningen går bra. har 5 st i frysen.

    Dock såg hon att på ena sidan livmodern var det en liten igenväxt, tänk typ som ett smalt päron var livmodern. Hon sa ändå att det såg bra ut, men om det inte funkar nu så kanske dem måste göra någon åtgärd. uch blev jag nervös, ska detta ställa till det nu. Dem sa inget om det vid vårat ET.... eller tidigare heller för den delen.

    alltid nåt!

  • Wittra

    Hur har det gått för Jenso? :-/ tänker på henne. 

    Grattis JZ! äntligen, måste vara sååå skönt att äntligen lyckats. 

  • Jayt

    Hej på er! Jag har inte varit här inne på länge och det första jag ser att du jz har plussat. Vilka underbara nyheter. Stort stort grattis till er!

    Grattis till er också hallonbacken! Jättekul!

  • Thotis90

    Jag fick i november diagnosen endometrios och har varit under behandling i 6 månader. Imorgon slutar jag med mina minipiller för att försöka bli gravid igen (hade försökt i 3 år innan jag opererades och fick min diagnos). Jag är väldigt nervös, men försöker att vara hoppfull.


    Ofrivilligt barnlös med endometrios - fuckendo.blogg.se
  • JZ79
    Jayt och Wittra, tack Det känns helt otroligt, fortfarande overkligt Gweny, lycka till med ruvningen! Ta det lugnt, men försök att sysselsätta dig så går tiden förhoppningsvis fort Thotis, önskar dig all lycka med de nya försöken! Hoppas op och lång behandling med minipiller hjälpt!
  • JZ79

    Hejhej! *Pyret vinkar*


    I fredags fick vi träffa vårt mirakel igen Hjärta Kämpa på tjejer, för oss tog det 5 år att komma hit. Vi är nu lyckligare än någonsin
    Idag är jag i v 14 (13+0)


  • Pusheen

    Elva veckor senare så fick jag svaret att mina cellförändringar är borta och vi har fått klartecken från kliniken att få börja försöka igen! Äntligen! Givetvis fick jag mens tre dagar innan de öppnade efter sommaren. Får vänta till nästa månad. Är bara så himla glad att vi får försöka igen!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus