• Jayt

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej tjejer. Får man hoppa in här?
    Jag och min sambo har försökt bli med barn sen Juni 2011 och det har fortfarande inte tagit sig. Vi har precis fått hem provrör så sambon ska lämna spermaprov och jag ska lämna blodprov på tredje mensdagen.
    Jag har ägglossning nu, tog ett test i morse och fick ett superstarkt streck vilket jag inte fått tidigare så kanske är chanserna större denna månad även om vi inte har myst mkt. Ska dock göra det när sambon kommer hem.

  • Jayt

    Ja det känns skönt att vara på väg och kanske få lite svar på vad som tar tid. Min sambo har en dotter sen innan (hon är 12) så jag nojjar om att det är fel på mig. Men hoppas på att det bara tar tid!
    Och tack för att jag är välkommen här :)

  • Jayt

    Tack. Ska fylla i BIM-listan också.
    Känns skönt att kunna prata ut med någon som är i samma situation!

  • Jayt

    Jag är också ny här så jag får gratulera Cindy03. Hur länge tog det innan det tog sig för er?

    Jag ligger hemma och är sjuk men läser lite när ni skriver men har inte riktigt orkat skriva så mkt själv

  • Jayt

    Vi har också försökt sen juni 2011.
    Vad tråkigt med missfallet men håller tummarna att det går hela vägen denna gång :)

  • Jayt

    Hej tjejer. Jag har inte varit så aktiv här sen jag för en vecka sen skrev att jag ville hoppa in i tråden. Men nu så :)
    Är på BIM -8 idag. Mina bröst brukar börja ömma exakt en vecka innan BIM men de började ömma i lördags, BIM-10, Äl+4 och nu är de jätteömma. De brukar inte vara såhär ömma förrän typ dagen innan meneden kommer. Åh jag vill att ömmande ska vara grav.symptom denna gång.

  • Jayt

    Nellin:Ja jag hoppas också att tuttarna fortsätter ömma som tusan. Men vågar samtidigt inte hoppas, hatar besvikelsen som sköljer över en månad efter månad. Det här är det 15e försöket så man börjar bli van att mensen kommer hur mycket man än har hoppats.
    Min mens är regelbunden, har BIM den 23e. Funderar på att testa i morgon, bim-7 men jag vet ju att det är alldeles för tidigt egentligen.

    Ciccie86, det låter ju onekligen som att du är gravid. Spännande!! Hur länge har ni försökt?

  • Jayt
    Ciccie86 skrev 2012-10-15 14:08:46 följande:
    JayT - Det är försök 18 för oss.. Så vi har försökt ett bra tag, så jag känner igen mig i det du skriver, om att man inte vågar hoppas.. Är det första barnet för er?

    Jag vet faktiskt inte heller hur jag orkar vänta.. Men som sagt, så van att bli besviken..

    Det är mitt första barn men min sambo har en dotter sen ett tidigare förhållande, hon är 12 år.
    Just att han har barn sen innan har varit väldigt jobbigt under den här perioden då jag har anklagat mig själv för att det inte tar sig. Många gånger känns det som att det är något fel på mig eftersom han redan har barn.

    Jag förstår faktiskt dig att du inte vågar testa. Jag hade en månad då min mens var 4 dagar sen, jag ville verkligen inte testa för jag visste ju att mensen kommer.
    Men i ditt fall så har du ju symptom :)

    Har förresten hört att man kan få flytningar i början av en gravditet
  • Jayt

    Lillnosen, du menar alltså att om man brukar få ömma bröst vid mens så kan man även få det om man är gravid. Så fort mina bröst har börjat ömma har jag alltid tänk att nu tog det sig inte. Det har ju förvisso stämt hittills men det ger mig lite hopp för denna månad.
    Mina bröst ömmar mycket just nu, så fort jag kommer emot dom känner jag

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus