Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    mammave skrev 2012-04-26 17:38:49 följande:
    Hej!Jag var med i er tråd för ett tag sen och blev gravid på försök 9, men har precis fått tid för en skrapning pga ett missfall som inte vill komma ut. Jag hade idag varit i v.11, men ska på skrapning på onsdag. Så jag vill gärna komma tillbaka till er (eller helst inte egentligen, men men). Jag var väldigt orolig och fick ett tidigt vul som inte visade hjärtaktivitet och fick ett till en vecka senare, där det konstaterades att det troligtvis var ett MF. Fick vänta 2 veckor till och var på vul idag. Jag fick vänta 2 veckor för att de ville att kroppen skulle ta hand om det själv, men det gjorde den inte, så nu är det inbokad en skrapning.Jag har inte följt tråden efter att jag plussade, bara läst lite sporadiskt för att se hur det gått. Men erkänner att jag har dålig koll, så jag hoppas det är ok om jag ställer frågor som ni redan har svarat på tidigare, om det råkar bli så.

    Sirisue: såg att även du fått MF nyligen efter ungefär lika många försök som jag. När började du försöka igen efter MF? Hur många ggr har du försökt efter MF? En del säger att det är lättare att bli gravid direkt efter MF, vilket jag hoppas på. Men jag kommer vara ännu mer rädd att få MF nu än tidigare.



    Hemskt tråkigt att höra om ditt mf. Välkommen tillbaka! (även om jag förstår att du helst hade sluppit oss )
  • Solrosen 83
    JZ79 skrev 2012-04-27 12:42:35 följande:
    Hej tjejer!

    Full rulle här nu med bröllop imorgon! :) tänker på er å kämpa på! Återkommer efter helgen när jag blivit fru



    Lycka till med bröllopet! Hoppas ni får en fantastisk helg.

    Själv får vi första uppsättningen nycklar till vårt hus i morgon. Helt officiellt blir det vårt på torsdag men får komma in lite före. Jättekul, spännande och samtidigt nervöst. Vårt eget hus!

    Nu saknas snart bara en liten bebis...
  • Solrosen 83
    Nellin skrev 2012-04-29 15:43:12 följande:
    Jag har normalt 35 dagar, men fick denna månad mens på dag 29. Så min blev väldigt mycket kortare också. Fast i mitt fall ser jag det som positivt, för 29 dagar är ju mer normalt än 35. Jag hoppas att detta betyder att jag börjar få ägglossning nu och att vi kan bli gravida på egen hand utan hjälp! Jag äter BDG nu igen och kombinerar det med rosenrot. Ska bli spännande att se hur kroppen reagerar nu när jag äter det för andra gången.

    Jag måste säga att BDG gör UNDERVERK för hyn. Jag brukar vara rätt finnig på hakan, jämt, men har haft superfin hy sedan jag började knapra. Jag tänkte inte på det själv först, det var min sambo som påpeka hur fin jag blivit i ansiktet. :) Så det är ett klart plus!

    Kram på er i vårsolen, idag blir det grillning och bio! Hjärta 
    Låter intressant att du fick så bra effekt på hyn också. Har tänkt börja med BDG efter nästa mens om jag nu inte får någon annan form av hjälp via gyn när jag är där om en dryg vecka. Hade ju varit dubbel positivt om hyn kunde bli bra förutom att ÄL kommer igång ordentligt. Har haft helt hopplöst med finnar i hela ansiktet, halsen och axlar/rygg sen jag slutade med p-pillerna. Vill inte ge med sig vilket börjar bli väldigt irriterande när det nu gått över ett halvår sen det började.
  • Solrosen 83
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-02 11:09:20 följande:

    Update girls:

    Pratade med en trevlig BM som kollade allt samt gjorde VUL. Hon sa att allt såg helt perfekt ut och där fanns även ägg på G.
    Häftigt att se det på skärmen. Känns så skönt när hon använde ordet perfekt, lättad! Glad


    Vad skönt för dig att få höra att allt ser perfekt ut! Vad bra att de var en trevlig BM med tanke på din känsla du fick när du ringde och beställde tiden.

    Håller alla tummar jag har för att det tar sig för dig nu.
  • Solrosen 83

    Grattis cindy!

    Imorgon är det dags för besök hos gyn för att försöka få hjälp med att få bukt på min oregelbundna mens. Ska bli spännande men känns samtidigt lite nervöst. Inte alls förtjust i läkare och sånt.

  • Solrosen 83

    Då har jag besöket hos gyn avklarat. Han undersökte mig och gjorde ett VUL och allt det såg bra ut. De tog även blodprover för att kolla mina hormonnivåer. Så nu är det bara att vänta och se vad privresultaten visar. Skulle de också vara normala får jag nog vänta på hjälp till i augusti då det gått 1 år sen vi började försöka och vi kan få börja en utredning tillsammans.

    Nu blir det fokus på jobb ett par dagar då jag ska iväg på tjänsteresa. Sen till helgen flyttar vi in i vårt hus. Så tiden går förhoppningsvis fort tills provresultaten kommer.

  • Solrosen 83
    Hoppas 2012 skrev 2012-05-08 16:54:40 följande:
    Tror hon menar provresultat:)



    Ja visst menar jag provresultat. Inte helt lätt att skriva inlägg på mobilen och framför allt inte på tåget.
  • Solrosen 83

    Inelg: Jättesvårt att se på bilderna men antyddan till streck ser man helt klart. Är ju tidigt än med BIM-2 så håller alla tummar jag har för att det blir starkar streck om ett par dagar för dig.

  • Solrosen 83
    Inelg skrev 2012-05-09 17:20:31 följande:
    Haha.. Jag hoppas. Jag har köpt CB digital nu.. Tänkte kanske ta ikväll för att dubbelkolla men jag vet inte. Många säger att det är bättre att vänta till morgonurin..
    Koncentrationen brukar de ju stå i testen ska vara som högst på morgonen. Kan tänka mig att mycket av det har och göra med att oftast är det ju längesedan man var på toa innan man testar om man tar testet direkt på morgonen och att det då har hunnits utsöndras mycket hormon i urinen. 
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus