Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina: Usch fick en klump i halsen nu när du skrev, känns jobbigt att du ska lämna oss{#emotions_dlg.flower} Du kommer att vara saknad!Hjärta
  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2013-01-11 18:05:06 följande:
    Idag har jag varit på mitt första besök hos akupunktören! Det kändes bra och jag upplevde henne som väldigt professionell.

    Berättar lite kort om hur det gick till ifall ni är nyfikna. :)

    Hon ställde massa frågor först, om hur länge vi försökt, min menscykel, om jag har lätt för att frysa om händerna, om jag känner mig svag i ryggen...allt möjligt. Och så tittade hon på min tunga och kände på pulsen. Sen var det dags för nålarna. Magen, benen, fötterna, händerna, huvudet och nacken. Kändes ungefär som att hon petade på mig så jag märkte knappt att hon satte in nålarna. När nålarna var på plats satte hon nån slags värmare ovanför magen och fötterna. Sen släckte hon lampan och sa att jag skulle slappna av, och så fick jag ligga där en timme.

    Det kändes skönt, avslappnande. Men det var nog inte nålarna som gjorde det utan snarare att ligga still i värme en timme. När det var klart gjorde hon akupunktur i örat oxå, fast med örter istället för nålar. Ser ut som pyttesmå plåster med ett litet korn i. Dessa plåster ska sitta kvar en vecka och jag ska själv trycka på dem varje dag. 8 små plåster som ska tryckas på 5 gånger om dagen, 20 ggr på varje punkt! Kommer ju få pilla mig i örat stup i kvarten... Jag fick även tips att dricka mycket ingefärste, eftersom det hjälper till med energin.

    Hon sa att jag bara behöver balansera lite i kroppen. Diagnosen var ungefär låg energi från naveln och nedåt, och för hög stressnivå. Hon sa att hon inte trodde det skulle bli så svårt för mig, så detta känns hoppfullt!
    Åh vad spännande att höra. Håller tummarna nu då{#emotions_dlg.flower} Jag är också nyfiken på att prova så jag hoppas att ni får goda resultat. I så fall kör jag ocksåGlad Hur många tillfällen ska du gå?

    Själv är det ÄL vecka nästa vecka men jag ska åka bort fre-sön som är de mest troliga fertilitetsdagarna och på torsdag ska vi ha nattgäst. Tur att vi har långt mellan gästrum och sovrum.
    Det kanske går att få till det lite tyst i alla fall.
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer{#emotions_dlg.flower} Jag hänger med i tråden även om jag inte skriver så mycket för tillfället.
    Är glad att det går framåt för er tjejer och att nya beslut fattas som förhoppningsvis ska resultera i bebis.
    Jag fortsätter med min BDG och nästa vecka när ÄL är ska jag börja med progesterallkrämen.
    Hoppas på att det ska göra susen och ge oss det vi längtar efter mest just nu.Hjärta
    Tyvärr är jag väldigt stressad över skolan just nu och det känns som att det är tusen bollar i luften. Jag hoppas att  jag ändå ska få ork till att sexa med min älskling. Tyvärr minskar lusten rätt rejält på mig när det är mycket annat även om jag mår bra av sex och ofta känner mig avslappnad efteråt.

  • Vårväntanochlängtan

    Hej{#emotions_dlg.flower} Jag följer gärna med den 20:e april om det är det som gäller fortfarande. Jag ser jättemycket fram emot att träffa personerna bakom nicken så det missar jag helst inte för något i världen!Glad Ni är ett så fint gäng!HjärtaSkålMaramina: Tack för omtanken, som tur är har jag med åldern blivit mycket bättre på att ta hand om mig själv och försöka att inte stressa.
    Har drabbats av depression och ångest ett par gånger under mitt liv och vill minst av allt hamna i de banorna igen. Därför försöker jag nu strukturera mitt liv lite så att takten passar mig.
    Detta leder tyvärr till att jag måste vara lite egoistisk ibland men jag vill verkligen inte trigga igång för hårt så att jag går ner mig igen. Måste ju tänka på mig själv i första rummet.{#emotions_dlg.flower}

    Vad det gäller bebisverkstaden så hittar jag tyvärr inte så mycket ork till det för tillfället, ÄL har inte varit ännu men lär komma under veckan så dte är ju bra om vi åtminstonde kan få till det några gånger i dagarna innan jag åker till Sthlm över helgen för lite fackligt studentarbete. Jag har ju trots allt hopp om denna månaden efter både BDG och sen progesterallkräm men det kan ju vara bra att ligga då med kanskeFlört

  • Vårväntanochlängtan
    Maramina skrev 2013-01-14 22:33:37 följande:
    Vårväntanochlängtan: Vem vet, det är kanske nu ni lyckas, inte bara pga BDG och ProgesterAll, utan även för att nu inte får till det så många gånger, då får den där superspermien hinna utveckla sig till just det och "skickas" iväg under de allra bästa förhållandena för just den (egen hemmasnickrad teori som kanske inte är så trolig, men trevlig att plocka fram när man vet att man inte lyckats gå till det då många gånger)
    Haha ja det är en fin teoriGlad Det får gärna ligga sanning bakom 
  • Vårväntanochlängtan
    BaPumba skrev 2013-01-14 22:43:09 följande:
    Nu har jag precis sett tre avsnitt på raken av Drömmen om ett barn, om det inte vore för att det är sovdags skulle jag fortsatt kolla. Så himla bra, och fint! Jag vet definitivt vad jag ska göra imorn kväll när sambon repar..;)
    Jag följde den serien när den gick på 3:an, var det förra året? Många tårar fälldes i alla fall. Herregud, så mycket glädje och så mycket sorg. Anna & Anders tyckte jag var jobbigast känslomässigt att följa{#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan

    Idag fick jag ÄL flytningar så nu blir det till att ha sex i alla fallGlad. Glad nu om ÄL kommer idag-tors för sen åker jag ju iväg upp till Stockholm.
    Sen på måndag är det dags att få provsvaren vilket jag är nervös över, hoppas bara på att detta ska bli så bra som möjligt nu{#emotions_dlg.flower}

    Grattis förresten Lillnosen till huset! Längtar till hus jag med men det känns som att det ligger långt i framtiden eftersom vi än så länge bara har studentpengar. 

     

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus