Inlägg från: Vårväntanochlängtan |Visa alla inlägg
  • Vårväntanochlängtan

    Vi som försökt ett tag utan plus

    En liten uppdatering om mig och graviditeten för er som är nyfikna{#emotions_dlg.flower}

    Verkar som att allt går bra hitintills i alla fall, har börjat kräkas var och varannan morgon så det gör att det känns lite mer verkligt. Bröstvårtorna är också känsligare än någonsin och inte på ett skönt sätt.
    Har tyvärr fortfarande svårt att ta det riktigt till mig och är kanske inte heller så glad som jag "borde" vara. Detta gör mig såklart också lite ledsen, jag borde gå på moln just nu men jag känner mig lite avvaktande och vill inte bli så otroligt ledsen som jag blev sist om något skulle gå fel igen. 

    Var på hälsosamtal hos BM igår och jag kände mig trygg med henne så det är positivt. Hon sa att vi ska prova att se om jag kan få höra hjärtljud när jag ska tillbaka dit om 2 veckor. Det var inte säkert sa hon då jag bara kommer vara i v 10+4 då men om vi inte hörde något skulle jag få en ny tid.
    Ett tidigt privat vul/ul kostar tydligen 1000 kronor Förvånad Så det hade varit en otrolig lättnad både själsligt och ekonomiskt om jag hade kunnat få höra ett litet hjärta ticka.

    Kramar på er och tack för att ni finns och har funnit här under åren som jag har väntat & längtat Hjärta

  • Vårväntanochlängtan
    Madelaiine: Vi hade försökt i nästan 2 år så det handlar inte om någon jättelång tid ändå, men det kan ändå kännas som evigheter när man är mitt uppe i det (som vi nog alla här inne vet).
    Vi började utredning i januari och då visade det att min sambo hade lite få spermier. Pga ett MA i juni förra året fick vi ingen rätt till hjälp så vi hann aldrig påbörja någon IVF eller liknande utan det blev en spontangraviditet nästan exakt ett år efter MA.

    Tack mina tjejer för uppmuntrande ord kring att det inte finns några "borden" . Jag ska försöka ta dagarna med ro och hoppas att vi snart är förbi vecka 12 och jag kan släppa lite på rädslan. {#emotions_dlg.flower}
  • Vårväntanochlängtan
    Em me: Julian står högt på vår namlista här också om vi skulle få en liten pojke (eller i alla fall på min) Flört

    Idag fick jag förresten höra det mest magiska jag någonsin lyssnat på- ljudet av lilla knytets hjärtslag.Hjärta BM sa att det fotfarande finns risk för att det ska hända något men att det minskar betydligt iom de fina hjärtslagen. Så idag har det kommit tårar av lycka.

    Kramar till mina tjejer här inne som fortfarande kämpar.{#emotions_dlg.flower} 
  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer! Kikar inte in här så mycket nu, men jag tänker på er och hoppas att allt går bra för er {#emotions_dlg.flower} Ville bara berätta att jag idag fick se vår lille bebis på RUL och att det blir en liten pojke som är beräknad till den 7:e februari. Stora kramar på bästa tjejerna!Hjärta

  • Vårväntanochlängtan

    Hej tjejer! Vill bara säga att jag hänger här i kulisserna och hoppas för er alla att ni smart har era efterlängtade plus på stickan och att det går vägen för er ? ni gör mig så imponerad varje gång över er envishet & ert mod. Vilka fantastiska kvinnor jag mött här igenom. Jag är er evigt tacksam över att jag har fått lära känna er och träffa ett gäng av er. Många lyckokramar

  • Vårväntanochlängtan

    Åh vad underbart med era plus tjejer! Sitter här med tårar i ögonen och bara ler :) vilken underbar resa ni har framför er! Vi ses i fortsättningstråden.

    Och lycka till alla andra fantastiska kvinnor här inne ?

  • Vårväntanochlängtan

    Jag firar tyvärr julen i Halmstad :( annars har jag inte långt till Malmö. Vad synd, hade varit roligt att ses igen. Hoppas någon annan också har nära eller att du lyckas roa dig bra på egen hand. Kram

  • Vårväntanochlängtan

    Hej vänner! Ville bara berätta för er som har varit mitt största stöd i längtan efter en familj att vår lille kille såg världen för första gången nu den 4:e februari kl 01.57. Det blev en Leon  på 3350 gram och 49 cm. 
    Jag hoppas verkligen att ni alla kämparinnor här inne ska få uppleva detsamma Hjärta Tack för allt ni är och var för mig under den tuffa väntan. Kramar

  • Vårväntanochlängtan

    Kikar in och säger hej till alla er underbara som kämpar här inne. Var så längesen jag skrev och jag måste säga att jag saknar att hålla kontakten med er fina människor även om tråden ju inte är så positiv.
    Min lille Leon har redan hunnit bli 8 månader gammal och är en liten kille med väldigt mycket egen vilja men samtidigt go och glad och framkallar många skratt hos sina föräldrar.
    Håller mina tummar stenhårt på att ni alla här inne snart får uppleva detta. 
    Många kramar

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus