Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    kanske 4a skrev 2012-06-10 10:24:44 följande:

     


     


    Och med detta vill jag säga, ge inte upp tjejer!!! Det hade jag gjort, trodde inte jag kudne bli gravid längre men det blev 11:e gången gillt och jag är så lyyyyyycccklig!!!!
    Jättegrattis!!! {#emotions_dlg.flower} Superkul med ett plus till här i tråden! Hoppas trenden håller i sig så vi andra också snart plusar.
  • Solrosen 83
    Nellin skrev 2012-06-11 17:26:10 följande:
    Jag har precis fått ett suuuuperstarkt positivt ägglossningstest!!! Jag har aldrig fått det i hela mitt liv förut. Strecket är jättemycket starkare än kontrollstrecket! ÄNTLIGEN kan jag få ägglossning!

    Tack Rosenrot och Bidrottninggelé! 
    Vad skönt för dig att äntligen se ett ordentligt utslag. Hoppas verkligen min äl kommer igång som den ska snart också. Funderar på om jag inte ska beställa hem en ny laddning med äl-test igen. Köpte för några månader sen och testade men fick aldrig något riktigt utslag då. Blev rätt less på det eviga testande och bestämde mig för att låta bli. Får se om kroppen verkar svara något på rosenrot och bdg som jag ju också äter nu. Får jag mens om inte allt för länge nu så blir det nog att testa med äl test nästa cykel för att verkligen träffa rätt.
  • Solrosen 83
    Nellin skrev 2012-06-11 21:47:16 följande:
    Gör som jag och testa med ÄL-stickor. Jag blev så himla lycklig när man fick positivt. Att verkligen VETA att inom några timmar får jag ägglossning! Det blir ju extra häftigt när man helt gett upp hoppet om att kunna få ÄL på egen hand.

    Åh, allt känns så pirrigt. Vi har verkligen en chans här nu. Jag känner mig så hoppfull! Som ett barn på julafton. Tänk så långa de två kommande veckorna kommer att vara! :)

    Solrosen: Jag tycker definitivt du ska testa med ÄL-stickor! Och tänk så himla många kvinnor som blivit hjälpta av rosenrot och BDG. Jag är numera en av dem och jag hoppas verkligen att jag kan säga att jag blivit gravid denna månad tack vare dessa mirakelpiller! Var i cykeln är du nu Solrosen? Finns det chans för dig redan nu? När har du BIM?
    Ja ska kanske ta och beställa hem några stickor även om jag känner på mig att jag inte kommer få någon äl ändån. Har faktiskt ingen aning om riktigt var i cykeln jag är eller för den delen hur långt det är till BIM. Min kropp är hopplöst oregelbunden fortfarande så det går väldigt länge mellan min mens och den varar väldigt olika länge när jag väl blöder. Ska jag räkna min senaste blödning som varade i 1-2 dagar som mens så är jag nu runt dag 10 men jag blödde så lite att jag är tveksam om den räknas. Senaste "vanliga" mensen var nu 3 månader sen! Gör mig smått förvirrad och får mig att tro att äl inte kommit igång och därför inte triggar igång mensen ordentligt. Började iaf ta rosenrot och BDG förra måndagen när jag hade slutat blöda så nu får vi väl se om det ger något resultat.

    Har absolut inte gett upp hoppet men tror tyvärr inte min kropp har hittat tillbaka till balans med hormonerna än och då är det ju aningen svårt att bli gravid tyvärr. Rynkar på näsan
  • Solrosen 83

    Kom på nu att jag har ju faktiskt ett donnatest hemma för att kolla äl via saliven. Använde det rätt mycket när jag köpte det i höstas men tröttnade då jag blev frustrerad för att jag aldrig fick något utslag på det. Kan ju faktiskt bero på att äl inte kommit igång så det kan ju vara värt och börja med det igen och se om det visar något nu. Är ju väldigt smidigt och enkelt att testa på lite saliv istället för att springa på toa och testa flera gånger per dag. Blir och dra igång och testa med den nu och se vad den visar så får det bli äl-stickor nästa cykel istället om det behövs.

  • Solrosen 83

    Fick precis höra att två stycken på jobbet är gravida i typ vecka 5-7. Svider lite i hjärtat då man så gärna vill att det ska vara en själv. Klart man blir glad för dem då de båda haft missfall och den ena försökt i många år.

  • Solrosen 83
    Inelg skrev 2012-06-12 14:41:31 följande:
    Hörrni. Jag tror att jag kanske kan bara gravid!!!?? Testade super svagt pos i morse ;)



    Nämen...vad kul! Grattis! När har du BIM? Ska du testa igen? Håller alla tummar jag har för dig!
  • Solrosen 83

    Godmorgon tjejer!

    Här har jag börjat blöda igen Rynkar på näsan Får väl avvakta framåt dagen och se vad det blir av det hela. Kanske kanske att det kan bli något som liknar en "vanlig" mens denna gång istället för mesiga blödningen jag fick för 1,5 vecka sedan och någon månad innan dess. Håller tummarna för det men tror inte riktigt på att det blir så denna gång heller. Hade ingen aning att det var på ingång denna gång då jag inte känt någon mensvärk alls innan. Kan inte göra så mycket annat än att avvakta och se vad som händer tyvärr.

    Hoppas ni andra får en bra dag! 

  • Solrosen 83
    Inelg skrev 2012-06-13 09:20:35 följande:
    JAG TROR FAN INTE DET ÄR SANT.. Ush jag har gråtit sönder mig..  Vi är så lyckliga!

     

    ÄL +12 BIM -2



    Jättestort grattis till er!!!!
  • Solrosen 83
    Hoppas 2012 skrev 2012-06-15 00:12:49 följande:
    Hej tjejer,

    Tack för era grattis!! Ikväll fick jag gravid 1-2 :)
    Hoppas det går vägen nu! Helt ofattbart.

    Jag stannar och stöttar, det får jag väl?! :)
    Jättegrattis! Vad kul för er. {#emotions_dlg.flower} Klart du får stanna kvar och peppa oss andra!
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus