Inlägg från: Solrosen 83 |Visa alla inlägg
  • Solrosen 83

    Vi som försökt ett tag utan plus

    JZ79 skrev 2012-07-05 15:58:57 följande:
    Solrosen: hoppas kk svarar snabbt! Kanske ni kan bli uppsatta på kö-lista iaf...är ju ofta väntetider..Håller tummarna att ni får snabb tid :)
    Fick ett svar via deras internetservice nu på eftermiddagen så vi har fått en tid den 10 augusti.. Är vår sista semesterdag så nu blir det att försöka slappna av under semestern och sen förhoppningsvis få kollat upp vad som egentligen händer med min kropp.

    Känns som att min kropp inte riktigt hänger med denna omgången av mens för jag känner mig helt matt och seg. Borde kanske se till att få i mig några järntabletter om det kanske kan behövas.
  • Solrosen 83

    Tack för tipsen tjejer. Har ätit Apotekets kvinna det senaste 3-4 månaderna sen jag läste att det är viktigt att äta folsyra även innan man blir gravid. Tyvärr verkar inte järnet i dem räcka för tillfället. Eller så är jag på väg att bli sjuk men det hoppas jag verkligen inte. Får väl köpa vanliga järntabletter också om det fortsätter så här men magen brukar inte gilla dem. Varit ute och målat altanräcket ikväll och blev helt svett av det. Sa till sambon att det var så väldigt varmt men han höll inte alls med. Blir tidigt i säng ikväll och i morgon är det fredag och sen får jag vila hela helgen! Nästan så jag tycker det ska bli skönt att de lovat regn så jag kan vara inne och slöa med gott samvete istället för att greja i trädgården.

  • Solrosen 83
    JZ79: Får nog ta och ringa dem i början på nästa vecka om jag inte blir att må bättre efter en helgs vilande med sovmorrnar. Man blir inte direkt piggare av att gå upp 5.30 varje dag för att åka iväg och jobba. Behöver semestern nu!!! Tur att det bara är två arbetsveckor kvar nu iaf.
  • Solrosen 83

    Är piggare idag och mår inte alls lika konstigt. Mensen verkar vara borta också. Håller tummarna att det var det sista som kom igår så att det är över för denna gången. Vågar inte riktigt tro på det än då denkommit tillbaka flera gånger redan.

  • Solrosen 83
    Bullen80 skrev 2012-07-06 11:17:35 följande:
    Skönt att mensen verkar lämna dig i fred nu Skrattande Nu får den fasiken hålla sig bort!! Typ sådär 9-10 månader Skrattande MINST!
    Håller helt med dig! Skrattande

    Tyvärr höll den sig bara borta knappt ett dygn denna gången med för nu var den tillbaka. Gråter 
  • Solrosen 83

    JZ79: Har fått en tid hos gyn 10 augusti så tills dess får jag försöka stå ut. Hoppas bara jag slipper en så här stor blödning till innan dess och ffa ibte när vi ska till kreta. Inte kul med sol och bad med extrem mens.

  • Solrosen 83

    JZ79: Jepp fick en tid igår Har helt hopplöst dåligt närminne jag med. Går och ska hämta något och glömmer bort det på vägen. Hade bättre minne tidigare men haft mycket på jobbet senaste året vilket helt raderat minneskapaciteten. Inte stressad egentligen men många saker att hålla i huvudet och då tar lagringsplatsen slut.

  • Solrosen 83
    JZ79 skrev 2012-07-06 23:16:36 följande:
    Solrosen, menar du att det va igår du skrev du fick tiden? Shit!! Får nog börja träna minnet eller nått..haha! Tänkte det va förra veckan iaf  Foten i munnen orkade därför inte gå tillbaka å kolla här i tråden, hihi! Skönt att jag inte är ensam om dåligt minne iaf Flört
    Jajamen var i torsdags eftermiddag jag fick tiden. Skrattande Vi är ju väldigt aktiva i den här tråden så det finns några inlägg att kolla igenom om man letar efter något speciellt.
  • Solrosen 83

    JZ79: Usch vad tråkigt att höra.

    Är ju lite det man fasar för inför utredning. Samtidigt som man vill veta varför det inte fungerar så vill man inte höra att det är fel på någon.

    Skickar styrkekramar till er! Vi finns här och stöttar.

  • Solrosen 83
    JZ79: Klart vi tar oss tid att peppa dig! {#emotions_dlg.flower} Åtminstone jag hänger här för att få peppning och stöttning när det känns tungt och ge det samma till er andra tjejer här. Vi har ju alla försökt ett bra tag nu och det tar på krafterna.
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus