• wonders

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Maramina det var verkligen inte min mening att få dig att må dåligt med mitt inlägg. Tyvärr verkade vi bara valt fel dag att besöka Ikea när man har typ pms. Jag har syskonbarn och andras med för den delen i min omgivning som gör mig fylld av kärlek och varm inombords. Vi behöver någon som visar att det finns en annan sida att se saker från. Så hoppas att du inte lämnar tråden för gott. :)

    God natt allesammans

  • wonders

    Stort grattis Emmaduh. Bra att få påminnelse ibland att det faktiskt går att bli gravid.

    Nellin synd att det sket sig på målsnöret. Sörj en stund men sen e det bara på det igen. Hårt sagt men sant..

    Idag såg jag en liten tjej som kom gående och höll sin pappa i handen. Pratade medhhonom på lite lillgammalt sätt. Helt underbar syn. Det e det jag vill ha tänkte jag och gick vidare med leende på läpparna.

    Ha en underbar dag här inne

  • wonders

    JZ sänder över lite sol för här är den just nu och tittar fram. Underbart att det snart kan vara vår. 

    Nellin förstår dina känslor att det inte funkade men vet att det brukar gå över och att man sen är up for it igen efter bara ett litet kort tag.
    Hade sådana riktiga attacker av ledsenhet när jag gjorde mina IVF-försök och merparten tror jag berodde på att jag var så hög på hormoner att det sprutade ur öronen. Men jag grät så för det kändes som att hjärtat skulle spricka så ont det gjorde när det inte funkade för att sen skrapa ihop mig och sen var vi igång igen efter 1månads uppehåll som de vill att man ska ha för att få fina ägg vid nästa försök. Plus kroppen behöver ju vila innan nästa omgång. 
    Hoppet är ju det sista som dör säger de ju. Trodde faktiskt att det var din tur för plus nu. Hoppas att du snart är uppe och på't igen. 

    Styrkekramar kommer till er som behöver just nu. SoligHjärta      

  • wonders

    Oj det var mycket idag.
    JZ jag har också fått frågor om varför och jag har på mitt andra jobb sagt att det är inte så lätt att bli gravid. Underförstått att det inte är så lätt som alla tror. Det är rätt så många som undrat och när jag sagt som det är så har de antingen tystnat och insett sitt misstag eller ställt nästa fråga: Ska ni inte adoptera då istället? Hmm hur man än gör så blir det lite snett. Jag vill ju inte adoptera utan ha en egen helst.

    Försöker vad skönt att ni snart har ert drömhem i hamn. Håller tummarna att det går vägen. Riktigt spännande nästan som att köpa själv. Flört

    Lillnosen skönt att ni kanske inte behöver sanera. Inte kul att behöva lämna hemmet ofrivilligt. Gäller att se till att de rackarna inte har något att livnära sig på så får ni nog snart bort dem för gott.

    Själv ska jag åka till Kroatien imorgon. Vi ska åka till en klinik där för att se om vi kan få hjälp med att "få till" en egen liten guldklimp. Är rätt spänd på vad de kan erbjuda i behandlingsväg som vi inte har testat tidigare. Det ärju inte jag som talat med dem tidigare utan sambon som skött konversationen så inte fått allt klart för mig mer än att vi ska dit på fredag. Hoppas ju på att detta ska vara lösningen för oss men lätt nervös över att göra behandlingen utomlands där jag inte direkt kan språket.

    Kram till er alla     Hjärta{#emotions_dlg.flower}   

  • wonders
    Gozzan skrev 2013-02-27 04:29:17 följande:
    hej tjejer,
    är det någon här som kan hjälpa mig med varför jag har fått slemmiga blodiga flytningar?
    ska ha mensen om några dagar egentligen men har nu haft sparsamma blödningar i en vecka.
    Från början så var det bara lite på papperet när jag torkade mig och efter 4 dagar så kom det färskt blod i toaletten, inte nå mycket men så pass att ja reagerade och tänkte att nu kommer mensen.
    Nu kommer det bara lite på papperet när jag torkar mig igen,
    brukar ha ganska kraftig mens de två första dagarna men inte denna gång, har typ mensvärk men inte i närheten av vad de brukar va. 
    Någon som vart med om detta eller vet vad det kan vara?
    Fick ett svagt utslag på grav test i fredags men inte så pass att jag vågar vara säker.

    Hoppas nån kan hjälpa mig. 
    En del har blödningar början trots att de är gravida så det är ju det vi hoppas att du har. Jag skulle nog gravtesta igen för att se hur det ser ut idag. Det som var svagt i fredags kan ju ha stärkt sig tills imorgon. Det ska ju helst vara på morgonurin. När skulle du ha BIM? Håller tummarna att det blir ett  Plus
  • wonders

    Oj vad det har hänt saker medan jag har varit borta.

    Grattis till Plus otålig. 

    Grattis till gården Försöker. Kändes lite spännande när du sa att det var imorgon och  sen att det har blivit uppskjutet. 

    BaPumba you go girl. Din mamma ska med på resan. Förstår inte hur det inte kan stå något i arb.lagen om semester. Alla har ju rätt till semester och hur tänkte brukaren göra när hon tar semester i typ sommar...?

    Nu är man tilbaka i verkligheten igen. Solen lyser vilket är underbart.
    Försökt läsa om allt som alla varit med om här inne.
    Kul att Maramina tittade in lite.    
    Fick min mens igår lite tidigare än beräknat men... den är här nu.
    Ser fram emot nästa cykel istället. Fått låna en sån där monitor så ska prova en omgång om den gör någon skillnad. I övrigt ska jag iväg och ta nya prover inför IVF/ICSI i Kroatien. Läkaren verkar rekorderlig och vi gjorde en del undersökningar på plats. Sen ska jag ta blodprov här dag 3 och 21 precis som ni andra har gjort. Eftersom jag fick min mens igår får jag ju troligen vänta till nästa omgång för hinner nog inte få något mail med instruktioner eller remiss för blodtagning till denna.. Men då har man ju något att se fram emot. Glad      
    Stor kram till er alla. Solig{#emotions_dlg.flower} 

  • wonders

    hejsan alla godingar.

    Ser att ni har lite trista inslag i dagen såsom mens och migrän tvi för sånt. Kräks Själv är jag snart över den tröskeln och på g mot ny ÄL. Att man kan vara så uppspelt för något så litet.. Men det är ju klart det leder ju till något STORT i slutet förstås.. Skrattande 

    Maramina vad kul att du har fått komma på intervjuer. Hoppas nu att du får det jobb som du helst vill ha. Även om man inte kan allt från början kan man ju alltid lära sig bara man är intresserad av det. Och den delen verkar ju inte vara problemet hos dig. Glad

    Nellin hoppas att det går bra idag.

    Stor kram till er alla och ha en riktigt bra dag där uteikring i landet. {#emotions_dlg.flower}       

  • wonders

    Hej och välkomna till de nya här. Maramina super bra råd och håller med fullständigt. Josefine ta kontakt med privat gyn. Även om du inte gillar den första byt tills du är nöjd eller ännu bättre kolla med kompisar eller kollegor om de kan rekommendera någon bra.. Har för mig att min hade runt 3,5 milj dock ej hundra men vi har också gjort ICSI. Det finns ytterligare ett sätt och det är att om sädesledarna på något sätt är trånga eller man inte kan få ut satsen normalt så går man in i pungen hämtar ut spermierna som behövs och gör sen införing i ägget. Sen stoppas ägget in igen. Efter jag hade läst den sista versionen blev jag glad när de sa att det blev ICSI för oss. Men det finns rätt så mycket man kan göra för att kunna bli gravid på konstgjord väg idag. Nej nu är det sängen som gäller. God natt alla sköna möer. =)

  • wonders

    Usch det var inte en rolig start på dagen ni har fått här inne. Många goda råd dock känns det som. Hoppas att ni ger din mamma mycket kärlek och värme så hon orkar stå på sig och ta tag i sitt arbetsliv. Oavsett vad brukare har för "problem" så bör det ju inte vara oavhängigt på om din mamma finns där och hjälper eller en ersättare för den tid ni kommer vara iväg. Hoppas ju på att det löser sig och även att din mamma tar ett nytt jobb. Bör ju finnas andra som behöver hennes hjälp så hon kan få känna sig behövd men också att det ska vara styrkande i form att hon får värme och omtanke på jobbet.

    Stor styrkekram till dig kanske4a. Men som det sagts tidigare här så är det inte åt pipan förrän mensen kommit. Dock förstår jag din tanke att ta kontakt med gyn och få undersökt varför kroppen beter sig så annorlunda mot innan. Kan ju vara en enkel åtgärd för att den ska bli som förut.

    Sänder lite solstrålar till er om ni nu inte också har sol som jag har utanför fönstret idag. Solig  

  • wonders

    Inte provat pree-seed själv men hört mycket om att den ska vara bra. Framför allt att den är snäll mot de små gynnarna när de ska simma mot ägget. Glad

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus