• wonders

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Otålig: Du får fokusera tankarna på annat för annars blir du knas.. Stress är ju inget som gagnar bebben. Så länge du har något gravtecken borde det ju vara lugnt. Ömma bröst kan man ju inte ha hela tiden för då skulle de bli gigantiska  men lite då och då säger man ju inte nej till. Allt för att känna sig på säkra sidan..

    Försök att glädjas åt stunden och lev i nuet imorgon kommer ialla fall. Inte lönt att oroa sig i förtid.

    Ligger ju lite efter dig i tiden men jag ska försöka att hålla mig tills på söndag och ta test då.. Förutom lite ont i brösten så är det mest förstoppning som kan tala för att jag är gravid...   

  • wonders

    Oj Maramina det är ju snart. Kul med en ljusglimt idag. Troligen vändningen du har väntat på som kommer nu på alla plan inte bara bebisverkstaden. Glad

  • wonders

    Usch fick just en liten blödning men jag har ingen mensvärk så som jag brukar ha vid mens.. Min kropp är inte som den brukar känns det som men har inga ömma bröst eller annat mer än lite illamående men det kan bero på att min mage inte funkar som vanligt just nu. Vill tro på plus på söndag men måste ju samtidigt vara realist för det har ju inte funkat hittills så känner mig lite kluven just nu..

  • wonders

    Försöker: Vi har inga barn sen innan och har hållit på sen 2010 då jag tog ut hormonspiralen som jag då hade. När vi gjort ivf-försökern icsi versionen i Sverige så har läkarna inte funnit någon anledning till varför vi inte kan få barn.. Det är det som är det värsta. Som jag lagt in tidigare så ska vi söka oss utomlands för de kanske har någon metod som vi inte provat. Men tills dess försöker vi den naturliga modellen hemma. Glad

  • wonders

    Lillnosen låter som du har fått lite att göra men roligt göra. Det är kul att se när man är klar om det blev som man ville. Det bästa är att man gjort det själv vilket medför en väldigt speciell känsla. Glad
     

  • wonders
    Emmaduh skrev 2013-01-20 22:50:29 följande:
    Maramina: vi har gjort massa prover redan, alla blodprov och spermaprov. Har gått en tid på fertilitetsenheten, vet inte riktigt vad vi ska göra där men vi ska dit som par. Antar att vi kommer få lite resultat sv proverna och ska diskutera hur vi går vidare. Någon som har erfarenhet av liknande? :)

    Jag och min sambo fick komma in för en "pratstund" då vi gick igenom våra resultat och vad man kan tänka att man gör för behandling. Även lite om vad man kan tänka på för att man ska lyckas och eftersom vi bytte sjukhus för att SÖS var "upptaget" så fick vi gå igenom det mesta en gång till. Dock inte alla proverna dådå. Sen fick vi tider då vi skulle påbörja försöket. 

    Försöker: grattis!
    Jayt & Lillnosen:Vet exakt hur ni känner för på lördagen då jag började bli glad att det inte kommit mer under fredagen och så gick jag på toa. Kände efteråt att om jag bara hade hållit mig(rätt löjligt) eller på annat sätt försökt att hålla mig en stund till. Men det hade ju inte blivit något så nu är det bara att börja räkna igen.
    Igår kväll gick det något program på tv angående gay-par som gjort barn med surrogatmamma. Sambos kommentar var att varför går det så mycket program på tv angående par som har lyckats få barn nu för tiden.. Så det är inte bara jag som lider vilket jag normalt inte brukar få veta då han inte talar om sina känslor i samma utsträckning som jag som efter de senaste ivf-försök jag har haft klappat ihop ordentligt och varit otröstlig en bra stund. Gråter sällan men detta är en sorg i klass för sig själv. 
    Det är på gott och ont att man ska till jobbet ibland. Troligen tur att jag inte kan gräva ner mig i min sorg utan får något annat att tänka på. Dock har det ju gått en stund mellan gångerna så hinner hämta sig rent psykiskt.

    Nej nu får ni ha en fortsatt skön dag. SoligHjärta        
  • wonders

    Ser att det går framåt för de flesta och att vi som fick mens snart är klara med denna...? =) Hoppas att äggstockarna slutar värka så att det kan bli en bebis av det i slutändan. Glad Kramisar till alla.

  • wonders

    Hejsan Kanske4a jag gick till zonterapeuten som också var homeopat och hon kunde undersöka mig och få fram på något konstigt (kändes som hokuspokus) sätt att jag hade en sk sur kropp. Jag fick lite olika pulver och efter en vecka så var jag inte lika trött och seg som jag var innan jag började. Dock har jag numera slutat äta det för känner mig bättre. Kan ju vara en sak att försöka om inte du kan få hjälp av en annan läkare att se vad du kan göra åt dit ph-värde. Det borde ju de kunna säga vad du ska äta för något..

    Jayt jag har också fått sagt till mig att ett ägg räcker. När jag var på vul för att kolla hur många ägg jag hade för uttag fick jag informationen att om det bara var 2st som var klara så avblåser man normalt behandlingen. '
    De gånger jag har gjort mina behandlingar har jag haft mellan 6-8st och då har det inte varit något problem att gå vidare och att dessa då har gått till icsi och utav dessa har det blivit 2-4st som klarat sig ända fram till insättning. Frågan till läkaren borde väl vara att om det är fler än 2st som syns på VUL varför inte fullfölja behandlingen för att ta vara på de ägg du har? Det kan ju vara så att du har bättre ägg än vad jag har som är mycket äldre än dig och att du tom kan frysa in något ägg för att försöka på ett FET nästa omgång. Detta så du slipper göra så många hormonbehandlingar..

  • wonders

    Hejsan alla. Vilka svängningar det är på samtalsämnena här inne. Underbar blandning. Julstjärnor oavsett hur de ser ut så säljer de säkert. Varför ska de se ut på ett visst sätt. Vi människor ser ju olika ut och vi accepteras ju som vi är. En vild idé skulle ju kunna vara att prova odla dem utan dessa äckliga tillsatser. Det enda de gör är ju att mångfalden dras ner och då menar jag även vad gäller människor eftersom de hormoner som ska till skadar oss.

    Nellin inte kul att gå och vänta på mensen. Kan bli lätt irriterad för mindre.

  • wonders

    Lillnosen förstår helt hur du menar. En av mina vänner ringde mig under jullovet och sa att hon var i 17:e veckan. Vi hinner inte träffas så ofta så har inte tänkt på att hon har blivit lite rundare. Självklart är jag glad över att hon blivit gravid men det är med sorg i hjärtat som man ser på sig själv som mindre värd och att det ska vara så in i bomben svårt att bli gravid själv..

    Stor kram till er alla. {#emotions_dlg.flower} 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus