• wonders

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Grattis Solrosen! Vilken skön morgonnyhet att titta in och få här. Äntligen! Du har ju hela helgen på dig att få det att sjunka in...Flört Dessutom kanske det är bra att du går och ler hemma så att de inte misstänker något på jobbet... Underbar nyhet och på en fredag. 

    Hoppas att alla får en rolig och solig helg. {#emotions_dlg.flower}Solig  

  • wonders

    Hejsan alla finisar

    Blir ledsen när jag ser att det har tagit så hårt på er Försöker. Men som många andra har sagt se tiden an. Det kommer en morgondag även om man inte tror det när man är mitt uppe i allt och stressar på. Håller med de andra att oavsett beslut i framtiden så låt det ta tid.

    Lillnosen förstår helt vad det är ni går igenom. Systerns hund som vi har haft nöjet att ha för en stund sörjs efter att ha lämnat jordelivet under sitt 9:e levnadsår. Inte kul att se att de "närmaste" lider oavsett om det är en människa eller ett djur. 

    Jayt hoppas att ni får lite glada besked också så att ni orkar ta er ut ur den nedåt spiral som ni verkar hamnat i just nu. ICSI är ju till för dem som har det svårt i övrigt att få till ett litet under. Då behövs det inte så många "deltagare" för att det ska kunna bli ett litet guldägg. Välkommen åter när du känner dig redo igen. Stor kram till er så länge.

    Så roligt att du har en liten kille i magen Stegen. Underbart och otroligt vad tiden har flugit iväg. Känns som det var igår (nästan) som du sa att du hade plussat.. !!! Glad

    Hoppas att alla får en riktigt skön dag i solen och att våren snart kommer. Trött på den här väntan på bättre tider.. Solig{#emotions_dlg.flower}               

  • wonders

    Grattis Försöker till ditt vik.Hoppas på att du får förlängt så inte behöver börja om från början på annat ställe om du nu gillar detta.  

    Mariamina du måste ju vara superb på intervjuerna om du kommer vidare sådär för verkar gå vidare hela tiden. Det är väl bara företagen som det är "fel" på som inte förstår din kvalité. Så ser jag på saken. Håller tummarna. När var den kommande intervjun?

    Gu va kul det var att få höra lite roliga stories ibland alla skitmensperioder som ingen av oss vill ha. Kräks

    Fortsätter att sitta och njuta av solen och hoppas på att den tinar alla isiga partier i landet. Solig    

       
       

        

  • wonders

    hejsan alla glada godingar.

    Vad kul att Em me är åter med i tråden. Saknat dig här. Hoppet är ju inte ute förrän tant röd kommer på besök.

    Vad kul att du har något nytt att börja se fram emot JZ.
    Jag har liksom Maramina haft Synarela som spray vid tidigare försök. Fick lite svallningar men inget större. Däremot hade jag några temperaments utbrott men i övrigt var det helt ok att gå på nässpray. Det jobbiga var väntan att komma ner så man kunde få "uppåttjacket" så äggen växer till sig sen. Men om man tänker efter är det ungefär som en vanlig månad vad gäller väntan. Först väntan på att det ska bli äl sen väntan på att få testa efter BIM. 

    Själv sitter jag och räknar ut hur dags jag ska ha "semester". Det är så att snart ska sökning för semester in och det är ju bra om jag kan få när vi ska till Kroatien men att beräkna detta utan att ha tester klara och jag vet när jag har BIM i april så är det lite svårt kan man väl uttrycka sig..
       

     

  • wonders

    Hejsan tjejer. Låter spännande med testdagar och BIM  i antågande för många. Själv har man ju 9dagar kvar.. Lite öm i brösten men vill inte bli uppspelt för att sen bli nedstämd när tant röd kommer. Så inväntar nästa onsdag efter det kan jag tänka mig att testa.. Flört

    Följer med spänning er som har haft BIM men som där ni inte har fått plus på stickan. Det är ju stora förhoppningar på att det trots allt blir plus i slutändan.

    Bapumba vad duktig du är med två järn i elden. Tycker att det är fullt tillräckligt att ha ett extra jobb var annan lördag. Förstår att du finner det lite stressande just nu. Men också kul förstås eftersom det är något annat än det gamla vanliga så man lär sig något nytt. Glad

    Hahahah Pastell du är rolig. Även om det är minus på första så kan det ju fortfarande slå om till plus när det närmar sig BIM helt rätt. *tummen upp* för dig. 

    Snöar här i Sthlm men önskar er en riktigt varm och skön dag.KaffeSolig          

  • wonders

    Usch vilken tråkig dag det var för många här inne idag. 

    Maramina grattis till att du gick vidare.  Och framför allt grattis till de positiva provet.

    Pepparopet skalla: En stor kram till alla!!!

    Solig      

  • wonders

    Maramina sa de inte att du skulle kolla att du får mens och om inte den infaller på BIM ta ett gravtest? Det är det jag har fått höra när vi gjorde våra försök. Så kör du på och håll koll så kommer allt att bli super. 

    Såg att jordgubbar och citrusfrukter skulle man inte äta för att de var värst utsatta.

    Nu äter jag ju inte jordgubbar förrän det är säsong så den delen går ju bort.. 

    Satt just och tänkte på att denna gruppen är så underbar för det är alltid någon som har hört något eller undrar något som någon annan kan svara lugnande på. Känns underbart att vara en del av denna.

    Ha en riktigt skön dag. Solig          

  • wonders

    Hejsan tjejer.

    Trist med alla som inte plussar men som sagt när inte tant röd har kommit finns chansen fortfarande kvar.

    Här sitter jag och har lätt illamående ömmande boobs och svullnat nästan 1kg från dag till dag!Förvånad
    Det är ju helt otroligt att man ska ha samma symtom när man ska ha mens som när man är gravid. Den som tänkte ut den delen var nog inte riktigt nykter eller så var vi kvinnor bara en bisyssla.. 
    Så trött på att vänta på BIM, är nu på cd20 och alla dessa tecken men som sagt det har hänt förr och sen kom mensen ändå som ett räkningsbrev på posten..Demon

    Nej bara att rycka upp sig och köra på som om inget har hänt. På jobbet är det bara en person som vet om min strävan. Så får hålla minen tills jag ska träffa min kompis efter jobbet. Alla utanför jobbet vet i alla fall och det är skönt för då behöver man inte vara så peachy trots att man har humörsvängningar..

    En positiv sak i allt detta är ju att solen lyser och det får den väldigt gärna göra ett bra tag till. Nu vill vi ju ha vår!!

    En riktigt bra dag önskar jag alla godingar i denna tråd. Glad{#emotions_dlg.flower}              

  • wonders

    hejsan tjejer.

    Oj vilken festmåltid du åt JZ! Såg ju otroligt gott ut trots att jag nu efter frukost inte är så väldigt hungrig utan istället mår lätt illa.

    Em me jag ser strecket! Det är lite svagt men jag ser det.. Hoppas på ett starkare om några dagar. Glad

    Försöker häng kvar bara hoppas att det vänder. Hoppas även att hormonernas demoner snart slutar att gäcka med dig.

    Maramina har du hört hur det gick på den senaste intervjun?

    Här sitter jag och väntar på att det ska bli BIM så jag kan testa om det är en krabat där inne eller om det bara var en riktigt dålig PMS..

    Men så länge njuter jag av vädret som börjar låta åt att det kommer bli vår i år igen.Ha en riktigt bra dag godingar.  {#emotions_dlg.flower}ÄppleSolig    

       

  • wonders
    Lillnosen skrev 2013-03-25 14:44:19 följande:
    Vill jättegärna se före och efter bilder! Måste vara en jäkla skillnad! :D
    Ett tips som jag läst om är att köra styrketräning först och kondition sen. Vid styrketräning är risken större för skador och därför ska man ha mest ork då. Sen var det nått om att vid styrketräning behöver vi nivåer av kolhydrater för att bygga muskler men dessa nivåer måste dessutom bort innan den aktiva fettförbränningen börjar. Det kan ta upp till 20-29 minuter innan dessa depåer tar slut så springer/går man i raskt tempo i 30 minuter så förbränner man fett i bara typ 1 minut. Har man däremot kört styrketräning innan så har man redan tömt nivåerna och konditionsträningen ger då fettförbränning direkt! Ska själv testa det...
    Det stämmer Lillnosen. jag har också blivit påpekad att göra det i den ordningen av min sambo som tränat mycket i sina dagar. Det har med förbränningen att göra.

    Angående min BIM så ska den vara imorgon. Tog ett test i morse men inget plus där inte. Synd att man ska må så jävulskt illa om det ändå inte ska bli något av det.. Får liksom ingen lön för mödan.. Så nu går jag och väntar på att mensen ska komma så jag kan ta sista testen så jag kan få påbörja min behandling snart.
    Sitter på jobbet men skulle hellre ligga hemma och nerbäddad just nu. Men det är bara att göra ett uppryck och le för livet gå vidare.   Rynkar på näsan 

    Så avslutar vi med de riktigt roliga sakerna. Maramina grattis. Så kul att de ser det vi vet här. Hoppas att även de fattar att de ska anställa dig för att de annars går miste om en god tillgång.Guld i mun

    Em me har du testat idag också eller är det varannan dag som gäller? Följer med spänning hur det fortsätter. Skrattande

    Ha en riktigt skön dag i solen och njut för det verkar som att våren är i antågande nuSoligKaffe
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus