• Pulaski

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Anonym skrev 2011-12-21 17:52:49 följande:
    Men då kanske du kan berätta vad en man känner inom sig när han tittar på porr? Jag har alltid undrat det, om han vill ligga med tjejen eller vad som pågår.
    Ofta handlar porrkonsumtionen (åtminstone för mig) om att titta på saker och situationer som man själv skulle vilja uppleva. Det handlar inte nödvändigtvis om att man skulle vilja uppleva det med just de personer som är i filmen, utan bara rent generellt att man blir upphetsad av vissa saker eller scenarier.

    Åtminstone gäller detta när man tittar på porr för att bli upphetsad. Sen kan man titta på viss sorts porr bara för att bli lite provocerad eller äcklad eller bara underhållen - det är ungefär som att man tittar på första omgångarna av Idol-castingen trots att man vet att man kommer lida för att det är så många som är asdåliga.
  • Pulaski
    Anonym skrev 2011-12-21 20:26:22 följande:
    Men om mannen mest tittar på ensamma tjejer, inte på sexuella handlingar-då måste det ju vara att han tänder på den tjejen?
    Eller så tänder han på att se en tjej onanera. Helst skulle han kanske vilja att det var hans flickvän, bara att hon inte är bekväm med att onanera inför honom. Jag kan ju bara tala för mig själv, men det mesta av den porr som jag ser är sånt som jag skulle vilja uppleva tillsammans med min flickvän, men som av olika anledningar inte kan bli av.
  • Pulaski
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-22 14:32:10 följande:
    Usch vad falskt. Fan vad jag tycker synd om alla yngre tjejer som inte vågar stå emot. Gör man inte det inför killen så måste ha se andra tjejer göra det. Du fattar inte att du kommer såra din framtida flickvän med detta?
    Hur menar du att det är falskt?
  • Pulaski
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-22 14:46:00 följande:
    Att man väljer porren då flickvännen tycker det känns obekvämt med vissa saker! Så sitter du och drömmer om det till en annan naken tjej. usch jag blir faktiskt ledsen när jag hör sånt. Det känns som om det inte spelar roll vem som gör det, bara du får se det och få dina lustar tillgodosedda. Usch jag blir deppig av alla egoistiska människor.
    Det finns ju ett antal olika alternativ till handling när ett sånt scenario uppstår där jag vill göra en sak med flickvännen som hon inte vill:
    - Jag undertrycker mina sexuella behov
    - Jag tvingar henne att gå med på det ändå
    - Jag letar upp en annan tjej som är villig att gå med på det
    - Jag tittar på en porrfilm där en okänd tjej gör det

    Punkt ett och två representerar ju båda en lösning där bara den ena av oss får som den vill, punkt tre är moraliskt förkastlig (eftersom vi i exemplet antar att flickvännen inte uppmanar mig att hitta nån annan istället), medan punkt fyra blir en sorts "gyllene medelväg", eller kompromiss, om man så vill - en konstform som räddat många förhållanden från krasch.

    Hur tycker du att det borde lösas?
  • Pulaski
    Anonym (Bella) skrev 2011-12-22 14:59:59 följande:
    Om min man kollar på nakna tjejer har jag rätt att visa upp mig naken inför hennes kille. Att ligga med en kille eller onanera till hans bild tycker jag är skit samma. Likadant. Nu hämnas jag inte såhär men så tänker jag och känner. Att se på porr är som en affär.
    Nja, det är ju inte riktigt på samma nivå, tycker jag. Du har möjligtvis "rätt" att se hennes kille naken - och i så fall får man hoppas att han också är porrskådis så att det finns avklätt bildmaterial på honom...
  • Pulaski
    Anonym (Nix) skrev 2011-12-23 08:58:32 följande:
    Ja, varför får man som tjej inte söka upp sådana där romantiska killar som ALLA tjejer tänder på, och ha sex med dem om nu ens egen kille inte är sådan. Det måste väl gubben hemma acceptera??
    Det är inget som säger att man inte "får" göra det. Alla förhållanden ser ju olika ut. Vissa par tycker ju att det är helt okej att blanda in andra människor i sitt sexliv. Det viktiga är ju att man gör saker som båda är nöjda med.

    Personligen känner jag ju i och för sig att det är en viss nivåskillnad mellan att titta på en film med okända människor som ligger med varandra, och att faktiskt själv ligga med nån utomstående, men det är ju bara mina egna preferenser.
  • Pulaski
    Anonym skrev 2011-12-23 12:24:23 följande:
    vad vi menar är att de inte kan klassas som otrohet, eftersom man bara gör det som en privat grej. Man vill bli kåt och få orgasm och man älskar inte partnern mindre för det.
    I så fall måste ju det gå åt båda hållen, förstås?
  • Pulaski
    Anonym skrev 2011-12-23 14:07:43 följande:
    typ för att hon inte är intresserad av två kukar i analen?? sorry kan inte låta bli att irritera mig på kommentarer som din. varför vara tillsammans med en tjej om du egentligen behöver något annat för att vara nöjd.
    Eh, var fick du det där med två kukar i analen ifrån?

    Sex är ju bara en del av ett förhållande. Om vi har ett fantastiskt förhållande i övrigt och vi dessutom har ett fungerande sexliv rent generellt, varför skulle jag då vara tvungen att göra slut med henne bara för att vissa av våra sexfantasier skiljer sig åt?
  • Pulaski
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-23 15:22:23 följande:
    jag med men vi är väl ålderdomliga och tråkiga, det är ju 2000-talet! kanske ska upplysa vissa att på 1700-talet så hade man orgier med djur tex så den sk "fria sexualiteten" kan inte endast tillskrivas 00-talet.
    hursomhelst förstår jag inte varför man av vissa i det närmaste betraktas som en puritansk tråkmåns bara för att man inte gillar porr? jag ser inte på porrfilm men har mycket fantastisk sex ändå. vill gärna ha sex varje dag men skulle inte sätta mig framför en porrulle bara för att min partner inte skulle vilja ha sex en kväll.
    Det enda jag egentligen reagerar på är att vi som tycker det är okej med porr inte tillåts ha våra värderingar utan att bli bedömda som otrogna och respektlösa, och allt vad det nu är. Nog måste jag väl kunna få göra upp själv med min partner vad som är okej och inte i vårt förhållande?
  • Pulaski
    Loriyana skrev 2011-12-23 22:40:13 följande:
    Eh? Kan du försöka förklara dig lite bättre? För ditt sätt att resonera betyder att du respekterar människor som anser att tex det är ok att slå på barn, eller våldta folk, eller sälja människor som slavar, eller mobba folk eller vad som helst...eftersom vi alltid ska "respektera" folk som tänker annorlunda. Vet du att det faktiskt finns folk som anser att det är ok att slå, våldta och mörda...jag antar att du RESPEKTERAR deras åsikter? Lika lite som jag respekterar åsikten att det är ok att slå på barn, så kan jag inte respektera åsikten att det är ok med porr. Detta eftersom porr är att kränka och utnyttja människor samt bidrar till sexhandel, våldtäkt, tidegärd och framförallt kränkade av de många män och kvinnor som medverkar i filmerna.
    Men nu drar du ju upp rena brott som "liknande" exempel. Barnporr är ett brott. Barnmisshandel är ett brott. Våldtäkt, slavhandel och mord likaså. Men att konsumera porr är verkligen inget brott enligt lagens mening, så det är befängt att jämföra det på samma nivå. Sen kan man ha åsikter om hur vissa porrproducenter skapar sina alster, absolut, men du kan verkligen inte hävda att de som tittar på porr automatiskt ger sitt gillande till människohandel och kränkningar.

    För  du vet inte ens vilken typ av porr personen i fråga tycker om. Eftersom du inte har några konkreta belägg för att samtliga 100% av de medverkande i samtliga porrfilmer som nånsin gjorts blir kränkta och/eller illa behandlade i samband med inspelningen, så kan du ju inte heller hävda att just den porr som jag eller nån annan tittar på är synonymt med stödjande av människohandel.

    Det hedrar dig dock att du även nämner de manliga deltagarna i filmerna - vanligtvis brukar liknande argument säga att det är enbart kvinnorna som blir "förnedrade" genom att delta i produktionen.
  • Pulaski
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-25 21:45:45 följande:
    det var typ en fråga. eller vad är det du inte kan göra tillsmmans med din tjej? och om ni har ett så fantastiskt förhållande i övrigt förstår jag inte riktigt varför porren är så viktig. förresten, att titta på porrfilm är väl ingen fantasi? och måste man nödvändigtvis leva ut sin fantasi? det finns folk som fantiserar om djur..
    Själva porrtittandet är i sig inte en fantasi, nej. Det är snarare det som framställs i själva filmerna som är fantasierna. Så om det är nåt man själv skulle vilja uppleva, men som flickvännen säger nej till, så känns det betydligt bättre att, i sin ensamhet, se det på film och låtsas att man själv gör det, istället för att dra ut på stan och ragga upp nån som ställer upp på ens fantasier. Porren är alltså enbart en sorts förstärkning av det man ändå skulle se om man blundade.
  • Pulaski
    Anonym ((suck!)) skrev 2011-12-25 21:52:14 följande:
    jag bedömer inte dig som otrogen eller dum i huvet, det får stå för andra, jag undrar bara varför det är så viktigt med porren?
    men om din partner tycker det är ok så kan jag ju inte ha några invändningar om porren i ert förhållande, jag måste ha missat att du skrev att hon tyckte det var ok.
    däremot kan jag säga att jag generellt är emot porrindustrin då den bidrar till en hel del skit. då blir det plötsligt en moralisk fråga för mig men den diskussionen lämnar jag nog därhän....
    Det är egentligen inte porren i sig som är så viktig, utan det är mer det att nån annan ska "bestämma" vad jag ska göra och inte, istället för att ta mig som jag är. Gillar man inte porr, och hittar en kille som inte behöver titta på porr - grattis. Gillar man inte sport och hittar en kille som inte tittar på fotboll varje kväll - grattis. Men det är när man börjar förändra eller förbjuda ett grundläggande beteende hos sin partner som jag slår lite bakut. Man måste acceptera att man även har en del olikheter, även om man inte gillar dem. Är de illa nog så att man verkligen inte står ut, då är det renhårigare att göra slut än att börja sätta upp regler. Framför allt med tanke på att regler och förbjudanden oftast bara brukar gå åt ena hållet...
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!