Inlägg från: systeryster3 |Visa alla inlägg
  • systeryster3

    Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!

    Jag frågade faktiskt min kille för några veckor sedan om han kollar på porr. Jag har aldrig trott att han har gjort det, aldrig ens haft en tanke på att han skulle göra det. När jag väl började fundera på det (efter någon tråd här på FL, tänkte jag att jag kanske bara är naiv. Men min kille sa lugnt att han gjorde det några gånger för några år sedan men har aldrig gjort det när vi har varit ihop. Jag gjorde det ändå klart för honom att han får om han vill...
    Det kanske inte är vad jag vill att min kille ska syssla med, men vill han så får han. Han sa bara att han behöver inte det när han har mig...

    Och ja, jag tror på honom.

  • systeryster3
    Janice01 skrev 2012-04-02 09:54:27 följande:
    Så du jämnställer alltså att ha sex med en annan kvinna som att han kollar på porr och runkar?
    Sedan ljuger han inte om något eftersom ingen annar har något med ens mest privata att göra!
    Om han säger att han inte kollar på porr och sedan gör det ändå, är inte det att ljuga? Och i ett förhållande tycker jag att man har ganska mycket med den andras privatliv att göra. Hela poängen är ju att ha ett privatliv tillsammans? Det är så jag, och min sambo, ser det iaf. Sen om man nu väldigt gärna vill se på porr så kan man väl prata med sin partner om det och stå för vad man gör. Om partnern sen inte gillar det får man antingen gilla läget, kompromissa, eller helt enkelt tänka över om man ska göra det ändå med risk att såra sin partner.

    I ett förhållande tycker jag att man ska vara ärlig och öppen med varandra. Och ärligt talat, om man hellre håller tyst/ljuger om något bara för att det kan vara ett känsligt ämne, kanske man ska fundera över hela förhållandet.
  • systeryster3
    Janice01 skrev 2012-04-02 11:30:50 följande:
    När det gäller onani så är det något som bara angår en själv! Ingen inte ens partnern har med det att göra! Vet man om att partnern tillhör minoriteten som inte gillar porr så drar man en vit lögn helt emkelt!
    Det tycker inte jag är okay. Visst, jag själv hade aldrig sagt till min sambo att han inte fick se på porr eller onanera... Sen kan jag säga att jag inte hade uppskattat det särskilt mycket för jag hade känt det som att jag inte räckte till. Men jag tar hellre att han berättar och står för att han ser på porr och onanerar än att han ljuger om det. Det är inte okay att ljuga för varandra i ett förhållande och jag tror helt och fult på att anledningen till att jag och min sambo har ett så bra förhållande är för att vi är helt öppna med varandra.
  • systeryster3
    Janice01 skrev 2012-04-02 11:48:19 följande:
    Men den andre onani har man inte ett skit med att göra!
    Fast när han onanerar så stör det vårt sexliv jättemycket då han inte orkar mer än en gång om dagen, t.ex. Och om han gör något som stör VÅRT sexliv, då måste väl jag ha med det att göra eller? I början av vårt förhållande pratade vi om detta, och jag förklarade hur jag kände och tyckte, och det respekteraed han. Nu onanerar han bara om jag inte vill ha sex då. Eller nu när jag inte kan pga operation, och då kan jag hjälpa honom onanera ist. Jag tycker man får se en större bild av det hela.
  • systeryster3
    Alfred811 skrev 2012-04-02 12:12:27 följande:
    Så tycker jag med, även om man kan ha olika sätt att se på det naturligtvis

    Set är därför jag söker älskarinna och inte en flickvän, bra att bli påmind ibland
    Bra att du vet vad du vill. Alla ser det ur olika perspektiv och så länge man är nöjd själv så :)
    Jag vet att så jag tänker kanske inte passar alla andra, men det fungerar faktiskt väldigt bra för mig och min sambo. Och som sagt, jag skulle aldrig säga att han inte FÅR göra något... Jag tänker aldrig stå ivägen för honom och vad han vill, men sen finns det saker som ger konsekvenser och det får han fundera på vad som är värt det. Sen om han ser på porr kan jag väll överleva, även onanera så länge det inte påverkar vårt förhållande väldigt negativt.
Svar på tråden Alla killar tittar på porr vare sig kvinnorna vet om det eller ej!