• myran6801

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lully Hill, du förstör inte alls!!!! Här ventileras allt och även svåra känslor måste få utrymme!!!! Kram

  • myran6801

    Lully Hill, kära kära du så skönt att höra att det inte var ngt allvarligt! Som sagt, var ju med om ngt liknande för två år sedan så jag vet vilken vånda det är att vänta på besked. Så många tankar som hinner fara runt i skallen. Lycka nu till med syskonförsök! Kram

  • myran6801

    Måste fråga er experter här ang Trombyl och Fragmin. Som ni vet ska vi göra ÄD FET snart och kliniken har ordinerat Fragmin men inte Trombyl. Jag bad dock min gyn skriva ut trombyl vilket han gjorde. Men när jag hämtade ut medicinen så sa apotekspersonalen att det var konstigt att jag fått båda dessa för de interagerar med varandra. Trombyl kan förstärka effekten av Fragmin. Blir fundersam, bör jag oroa mig att blodet blir för tunt? Jag har ju inte kollat blodet? Någon som vet?

  • myran6801

    Zin,så om jag förstår dig rätt i gen fara med kombon? Kollar ni andra om blodet blir för tunt eller behövs det ej?

  • myran6801

    TWH, fy vilken mardröm! Men bra att du får proffsig vård och att de håller koll på dig och bebisen. Sköt om dig! Kram

  • myran6801

    Che71, säger som Zin skicka mensblod till Peny!! Hon kan dessutom hjälpa dig med antibiotika. Hon skickade det till mig nu inför vår äd så att jag kunde ta en kur.

  • myran6801

    Hej alla, en fråga till er proffs. Jag får ibland migränliknande huvudvärk och normalt brukar jag då ta ipren. Men vad kan man ta nu när man är gravid och dessutom tar fragmin, trombyl, levaxin, prednisolon?
    Kram

  • myran6801

    TWH, tack för svar. Har som du migränliknande huvudvärk som börjar med flimmer i ögonen och synbortfall. Har tagit alvedon och det hjälper ju sådär men bättre än inget. Var lite orolig att man inte kunde ta alvedon men det verkar ju ok.

    Är i v9+5 efter äd. Hoppas filurerna mår bra men det är en orolig väntan till nästa vul. Har haft en riktig blödning och också småblödit till och från.

    Kram alla fina // myran

  • myran6801

    Hej!
    Tänkte höra med er i tråden om det är någon som är intresserad av att få böckerna The Infertility Cure och Is Your Body Baby-friendly? Jag rensar lite härhemma och tänkte det är bättre att dessa kommer till någon som vill ha dem än ligger här. Ni får dem mot att ni står för frakt/porto. Inboxa mig i sånt fall. // Myran

  • myran6801

    Katt12, det går bra även om det är rätt tungt med två bebisar i magen. Knappt fyra veckor kvar, om inte filurerna vill titta ut tidigare.

  • myran6801

    Kära Snart Lycklig, jag beklagar att det inte gick vägen denna gång. Har ju följt dig på din resa och var övertygad det skulle gå bea denna gång.
    Vill bara säga att ÄD är fantastiskt! Du vet ju hur skeptisk jag var innan vi beslöt oss för att överge ivf och gå vidare med ÄD! Men med facit i hand så är jag såååå lycklig att vi gjorde det till slut. Vi har idag två underbara små krabater som vi älskar över allt annat. Glömmer ofta att de är fr en donator. Den ena är en kopia av sin pappa och den andra säger alla är lik mig. Det är hon inte men folk ser det de vill!!! Dock vill jag säga att det är jobbigt med två, mycket jobbigare än jag kunde tro! Vi har haft två kolikbarn tex, inte roligt. När de både kräktes kaskader var inte heller roligt. Men även friska små filurer är krävande Tvillinggraviditet är lite tuffare. Men samtidigt är det en fantastisk gåva. Men jag skulle ALDRIG utsätta mig för att ev få trillingar med vetskapen jag har idag! Inte ens 5%! Men självklart måste var o en bestämma vad som är bäst för dem.
    Kram Myran

  • myran6801

    SL jag hade höga värden på mitt tidiga blodprov. Minns att sköterskan sa "oj du är definitivt gravid"! Jag kräktes på testdagen, det var väl för att hcg steg så snabbt! Ska se vart jag har värdet för jag minns jag mailade det till kliniken.

    Vi är lite krassliga i familjen som alla andra den här årstiden. Men barmen växer och är hur gulliga som helst. Men jag ska inte sticka under stol med att det är urjobbigt med tvillingar.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!