• mumskastrull

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tack MissWee!

    Är det blodstatus+b-celler som man tar på werlabs om man ska kontrollera ett FBC enl Dr D? 

  • mumskastrull

    Hej igen!
    Tack för svaren angående TSH. Upptäckte precis att mitt ANA värde var:
    + titler 1/160, vilket oroar mig. Någon som har fått så?
    Läst att det inte ska vara bra med ett positivt ANA, men hittar inte så mycket information i fertilitetsyfte... 

  • mumskastrull

    Tack alla för era svar! Så skönt att denna grupp finns. 

    Har nu fått mitt behandlingsschema av Dr D. Det är ganska många provtagningstillfällen, vilket som ni vet kostar en del. Är det någon som vet en VC i Göteborg som har gått med på att ta proverna? 

    Hoppas ni får en fin helg!

  • mumskastrull

    Jag ska börja med den immunologiska behandlingen vid nästa mens, men nu har det blivit konstigt med min cykel. Är idag på dag 24, ingen ägglossning i sikte och fortfarande lite spottings. I vanliga fall brukar jag ha spottings efter mens men inte så här länge. Jag började i den här cykeln med angus cactus. Tror ni att det kan vara på grund av den? Hur har det varit för er andra som har tagit tillskottet? 

  • mumskastrull
    mom2012 skrev 2017-02-13 09:53:19 följande:
    Absolut påverkar det. Agnus castus påverkar östrogen och progesterone och för dem som har hormonstörning kan det hjälpa med Agnus castus. Man brukar ta Agnus castus en längre tid för att balansera hormonerna. Detta är ett homeopatiskt medel som används även i Sverige av naturläkare /homeopat.
    Tack för alla svar!
    Men borde inte cykeln bli bättre då? Jag har ju spottings i vanliga fall, ca 1 v efter att mensen har slutat och sen små spottings 2-3 dagar innan mensen börjar. Nu däremot är jag på cd 25 och har fortsatt spottings och inga som helst ägglossningsflytningar... Har tagit AC i 21 dagar. Tog inte tabletten idag och tycker redan att det har minskat. 
    Känner mig dum som inte följer Dr D rekommendationer att fortsätta..!..
    Hur hade ni andra gjort? 
  • mumskastrull

    Hej!
    Idag var jag på ultraljud efter en trippeldos med letrozol. Jag gjorde ett ultraljud innan jag startade behandlingen vilket såg bra ut. Ska sätta en ett fryst dag 5 embryo på en klinik i Göteborg. 
    Jag fick i söndagskväll och måndags morgon positivt ägglossningstest. Idag på ultraljudet såg man att slemhinnan såg jätte fin ut (brukar annars ha problem med att den är för tunn) men att det fanns två äggblåsor på 24 respektive 28 mm. Ingen tecken på någon ägglossning hade varit. 
    Läkaren ville avbryta behandligen. Jag frågade om man inte kunde börja med progesteron vag. för att upprätthålla progesteronet och ändå göra en insättning eftersom jag fick en Lh-stegring på söndag som var planerat från början. Han var förvirrad och sa att man inte brukar göra så. Efter diskussion så skrev han ut lutinus och att en insättning ska göras på söndag, men det kändes som om han var väldigt osäker och bara gjorde som jag föreslog. 
    Har någon här varit i samma eller liknande situation? Har mailat Dr Dimitri men inte fått något svar ännu. 
    Känner mig orolig att jag gör något galet nu som inte skulle kunna fungera, men jag vill ju inte avbryta i onödan när man har tagit alla dessa mediciner och så...

  • mumskastrull

    Hej!

    Ska imorgon förhoppningsvis göra ett återförande med en fryst 5-dagars. Har genomgått en kur med letrozol. Mina Leukocyter har stigit till 12,1 när jag hade lh-ökning i måndags. Däremot har mina lymfocyter hela tiden sedan början av behandlingen legat på 4.1-4.2? Känns högt när jag läser vad ni andra har för värden, men Dr D har inte sagt något speciellt om det. Är orolig att mina värden ligger för högt och att insättningen imorgon inte kommer att fungera pga av mina värden. 
    Tog om mina värden i torsdags, men har inte fått svar på leukocyterna ännu, troligen är de förhöjda då svaret från werlabs dröjer... All den här oron...

    Jag tog även ett E2 som var 1055 i torsdag (trolig ägglossning tisdag) och progesteron som var 52. Är det bra värden?

  • mumskastrull

    Hej alla!
    Stort grattis till alla plussare! :) Så roligt att läsa!

    Själv gjorde jag ett återförande, FET med en blastocyst som hade börjat kläckas igår. Idag tog jag nya prover. Nu hoppas jag att jag kan få lite hjälp av er kloka kvinnor. Proverna idag visade att mitt lpk var nu 14,8 (var i torsdags 11,0), monocyter 1,7 (tidigare 1,2),
    Neutrofila 9,4 (tidigare 5,5). Tog ett IL dropp senast i fredags. Bör jag ta ett till?? Har mailat Dr D, men inte fått något svar.

  • mumskastrull
    MoM11 skrev 2017-03-21 08:38:29 följande:

    Hej!
    Denna ruvningen har varit/är jobbig - har en liten spotting/blödning som inte ger med sig, som jag haft sedan FET.
    Tog mitt BHCG igår och väntar fortfarande på resultatet! Nu har jag iallafall fått FBC resultaten och har en fråga - mina Basofila hade stigit till 1.0. Brukar alltid ha knappt mätbara nivåer. Någon som vet vad det kan betyda eller vad D brukar säga? Det stod på Werlabs att det kunde ha med allergier att göra, kan det vara så enkelt som att pollensäsongen är här, eller att jag börjat ta clarityn?


    Spännande med BHCG, borde vara positivt att du inte har fått svar ännu? Om det är werlabs du har tagit provet på. Avvikande värden brukar ju dröja, vilket en graviditet är. När gjorde du FET?

    Tyvärr kan jag inte svara på din Basofila. Kan man inte få en reaktion om det är en graviditet? 
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!