• mumskastrull

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej!

    Jag är ny i tråden, men har läst era inlägg ett tag. Har precis bestämt mig för att göra en immunologisk utredning hos Dr D.

    Väntar just nu på att han ska maila tillbaka angående tid för telefonmöte.. Han har inte svarat på ett par dagar, men firar säkert jul som alla andra.

    Jag har sedan tidigare endometerios och har genomgått 3 ivf beh och 2 frysförsök. Har sammanlagt haft 3 missfall, mellan v. 4+3 till 4+5. Senaste nu i december.

    Jag hoppas verkligen att vi kan få hjälp att få vårt efterlängtade barn. Det känns i alla fall som att många lyckas här i tråden! ????

  • mumskastrull
    UndrandeSökare skrev 2016-12-28 17:17:35 följande:

    Hej mumskastrull - Har för mig Dr D har julledigt nu tom 9 januari 2017.

    Eller är det nån annan som fått annat besked?


    Vad konstigt att han inte skrev något om det när vi mailade med honom 22 december...
  • mumskastrull
    UndrandeSökare skrev 2016-12-29 20:49:21 följande:

    Mumskastull - Tyvärr är Dr D (Life Clinic) mycket dålig på att informera om saker i förväg, samt att svara på frågor ibland. Så man måste fråga honom flera gånger rakt ut, och skicka påminnelsemail om man inte får svar första gången. Han har ingen anställd, utan gör allt ensam, och han har nog tagit på sig för många patienter. Det kommer du bli varse om längre fram som hans patient. Det är många här som klagat på det, att de inte får de svar de vill ha/behöver ha i tid, eller inte svar över huvudtaget tyvärr. Kliniken Serum är otroligt mycket bättre på att informera och svara i tid. Men maila Dr D ett påminnelsemail så hoppas jag du får svar. Lycka till.


    Tack för ditt svar!

    Jo jag har läst att han kan vara lite svår att få tag i. Får ta och skicka en påminnelse till honom. Hur snabbt har ni andra kunnat åka ner efter telefonsamtalet? Hjälper serum en med en immunologisk utredning trots att man inte gör själva ivf:en där?

    Gott nytt år på er alla!
  • mumskastrull

    Hej!

    Nu har vi äntligen haft en telefonkonsultation med Dr D. 
    Han tror att jag både har problem med mina äggstockar och det immunologiska. 
    Förhoppningen är att vi ska åka ner den 29-31 januari. 

    Vi hade tänkt att göra ett frysförsök nu i februari via sahlgrenska och testa kortison + trombyl. Dr D tycker att vi ska skjuta upp försöket och göra utredningen först.. Bara svårt med den eviga längtan... Tror ni att man kan testa med kortison på egen hand?

    Han nämnde också att han ville att jag skulle börja med angus cactus, fiskolja och D-vitamin. Är det någon här som vet hur man tar angus cactus under cykel? Någon här som har erfarenhet angus cactus?

    Ursäkta alla frågor och funderingar.. Är spännande med en läkare som faktiskt ser på hela IVF processen annorlunda än här i Sverige. :) 

  • mumskastrull

    Tack för era svar, ni är fantastiska!

    Han tror inte att jag har problem med min äggkvalitet utan med äggkvantiteten, samt att min ägglossning inte är optimal. Det var därför han ville att jag skulle ta AC. Jag får helt enkelt fråga honom hur han vill att jag ska ta dem :).

    Jag har ännu en fråga, har någon ett tips på ett bra hotell som är prisvärt? Har läst att han har flyttat kliniken och vet därför inte om ovanstående hotell gäller med gångavstånd och så..

    Hoppas ni får en fin helg! ????

    (Ursäkta för alla frågor)

  • mumskastrull

    Hej!

    Nu är jag i Aten :). Har träff med Dr på måndag. Vi åker tillbaka till Sverige på tisdag morgon, därför tänkte jag börja inhandla medicin nu. Har inte fått någon lista av Dr D på grekiska ännu, men tror ni att Apoteken förstår om man säger "IL"?

    Förutom bra promenadskor, är det någon som har något tips i medicinletandet?

  • mumskastrull
    PeeWee44 skrev 2017-01-29 09:25:29 följande:

    Intralapid 250ml har jag köpt på eu-recept i Sverige från dr D för att slippa släpa, fragmin har jag också köpt här hemma. Det du inte kan få tag på i Sverige är Utrogest 200mg.

    Vi missade varandra precis. Gjorde insättning hos honom i torsdags och kom hem igår. Lycka till! Kram


    Tack!

    Lycka till själv, håller tummarna!!

    UndrandeSökare - Tack för alla dina svar. Jag är själv barnmorska, så har tillgång till nålar och infusionsaggregat :)

    Solkattan - Tror du inte han menar CRP? Det är ett infektionsvärde.
  • mumskastrull
    lill111 skrev 2017-02-03 15:28:15 följande:

    Vi mår prima! Jag har fått i ordning på min menscykel nu!! Är så jätteglad för det! Haft spottings i 4 år, varje cykel, nu är den perfekt! Detta sedan strikt kosthållning och med celebrex! Underbart... Vi är snart på G till den fantastiske dr D;) kram igen!!


    Vad är det för strikt kosthållning? Försöker se om det är något ner jag kan göra. Har också problem med spottings.

    Väntar själv på provsvaren från Dr D.. supernervös..!

    PeeWee44 - Stort grattis, håller tummar och tår!
  • mumskastrull

    Hej!
    Har äntligen fått mina resultat från Dr D. Ska du har möte med honom på fredag :) Spännande! 
    Det som jag tyckte var lite konstigt var att mitt TSH låg på 3,72 nu. I augusti låg det  lågt.. på 1..ngt.. Kan det verkligen ändra sig så mycket på ett halvår?

    Försökte läsa på fertilitesguiden angående ANTI-TG, då mitt värde var 772 och referens <115.. Någon som har fått såhär? eller vet mer om värdet?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!