• CurlyRed

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Missade säga att förr gjordes enbart LIT utomlands oxå. Men var det inte du Zin som hittat info om en tjej som lyckats få LIT i Sverige nu pga att de försökte få barn nr 2 (och vid första grav hade hon fått LIT utomlands)?

  • CurlyRed

    Snart Lycklig: många bra frågor . Ja vi var nere och tog prover på oss båda och jag gjorde samtidigt Hystoskopi, var en smidig lösning. Sen var vi nere för LIT separat och IVF och 2a LIT vid senare resa. Men man kan göra enbart 1LIT och då i samband m IVF, då får man ner det till 2 resor.

    Vet ej om man kan skicka blod för test, maila Serum och fråga: serum@otenet.gr

    Däremot tror jag ej att de skickar upp blod för LIT, det bör nog ges av sköterska.

  • CurlyRed

    Snart lycklig: ingen aning om det går att skicka din mans blod, men tror det måste vara helt färskt. Det ska även sen behandlas hos dom 48 timmar innan du får enbart de vita blodkropparna injicerade tillbaka. Enklast är väl en weekend i Aten för er båda då hinner ni både ta blodprover, lämna blod och få LIT tillbaka.

    Tror proverna för er båda kostade ca EUR 130 el dyl. Och en LIT kostar sen EUR 235.

  • CurlyRed

    Serum Kliniken ligger centralt bara 2 stationer från Zyntagma torget som är mitt i smeten, närmaste stationen heter Megaro Mousikis (eller Megago Moussaka som vi skämtade för att komma ihåg . Och dessutom samma t-banelinje som går ända till flygplatsen (8 eur). John är bra första gången kostar EUR 50 för skjuts från flyget till kliniken, så kan ni åka t-bana eller flygbuss (EUR 5) tillbaka om ni vill. Mysiga hotell finns runt Plaka området i city om ni vill mysa lite annars finns ju nära kliniken oxå. Inboxa om ni vill ha mer Tips! Och åker ni till Serum missa inte urmysiga caffebaren på hennes gata, Espressaki (även gratis wifi) prova baguetterna m Parma och parmesan och rucola och en Freddo Cappucino till (is cappucino), mmmmm

  • CurlyRed

    CCF: stort lycka till hos Serum !!

    Snart Lycklig: vad är era planer nu, LIT och hysto eller första återföringen? Så spännande att se er resa framåt nu, stort lycka till även till dig!

    TWH: tack för uppmuntran och härlig historia, som så många av oss behöver höra så mycket i allt kämpande!

    Själv ruvar vi på, det går lååååångsamt... RD11 idag, tänkte testa sön eller mån. Men har få symptom så försöker vara realist men ändå inte ge upp. Och vara lugn i att vi har betalt för ett försök till redan m samma fina behandling.

    Nu dags för lite mer semester, blir skönt oavsett testresultat

  • CurlyRed

    Tack Snart Lycklig för att du minns . jag brukar dock aldrig börja blöda förrän tidigast 3 dar efter jag slutar m progesteron. Men jag gillar din tanke hoppas såååå innerligt på plus...

  • CurlyRed

    Minus igen idag på Stickan... . Nu ska vi njuta av semester och tänka på annat så får vi planera in när vi lägger nästa ivf m Serum, men gissar det tidigast blir i vinter. Så gissar att jag inte är inne här lika ofta några månader framåt - även om jag hejar på er alla i massor och förstås tittar in då och då. Kram på er!

    Snart Lycklig: för oss brukar ca 1/3 av embryona dö från dag 1 till blastis, men det är ju förstås olika från par till par.

  • CurlyRed

    Tack alla ni för värmande ord! Vi lovar att inte ge upp utan njuta av sommaren och sen planera in nytt försök senare i höst.

    Angel - håller med Snart Lycklig i medicinval lycka till nu!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!