• PeeWee44

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    lill111 skrev 2016-10-11 20:41:02 följande:

    Åh, så spännande för er - klart det kommer gå bra nu:)))

    Ja, varit hos dr D sedan 2013 - gjort tre misslyckade ivfer här i Sverige 6-7 mf. Som tur är har vi en son född 2010...naturligt alla bekymmer kom efter den lyckade graviditeten...

    Värker i hela kroppen efter ett syskon till honom...,

    Ner nu den 24 oktober för hysto och förmodligen ÄD lite senare...tror inte vi orkar fler ivfer - känns också som att det är större chans att lyckas med ÄD.

    Hur gör penny, får ni alla ägg el delas de med andra par?

    Vilken info om donatorn får ni?

    Ruva lugnt nu:) kraaam


    Vi gör en fet äd hos dr D den 24/10 om allt ser bra ut på ul den 14/10.

    Ska ni till kliniken innan eller direkt till sjukhuset?

    Vi kanske ses.

    Kram
  • PeeWee44

    [quote=77044274][quote-nick]lill111 skrev 2016-10-12 10:18:04 följande:[/quote-nick][/quote]

    Vi kommer att åka den 22/10 om ul går som det ska. Har inte bokat hotell än så vet inte var vi ska bo. Vi måste vara där innan 14:30 så passar på att ha en skön söndag. Stannar till onsdag.

  • PeeWee44

    Tjiho!

    Nu är det äntligen vår tur igen. Nästan ett år efter sista insättningen i Riga är det dags för första försöket hos dr D. Vi åker den 22/10 för insättning den 24/10. Slemhinnan mätte 11mm idag.

    Trevlig helg.

    Kramar

  • PeeWee44
    Stina B skrev 2016-10-15 13:58:37 följande:

    Hej! Jag skulle gärna köpa grekiska Clexane om det finns ngn som har några över som ni inte kommer använda.

    Jag har Utrogestan, Cyklakur och en Humiraspruta om någon vill ha. Dr D sa att jag skulle ta dem hela graviditeten men här i forumet har jag sett att ni slutat med era mediciner och först när jag frågade så sa han att jag skulle sluta med Utrogestan och Cyklakur nästa dag , rakt av. Undrar vad som hänt om jag inte sett det här I tråden och frågat....

    Rätt onödigt att jag köpt mediciner för 9 månader när jag bara skulle ta dem i 4. Han är inte alltid så tydlig i sin kommunikation. Tar nu bara Prezolone, Baby aspirin och Clexane. Är jättetrött på att ta Clexane.

    Tacksam för hjälp med grekiska sprutor. Vill gärna bli av med lite mediciner också.


    Vi åker till Aten på lördag. Kan köpa hem åt dig om du vill. Hur går det för dig? Vilken vecka är du i nu?

    Kram
  • PeeWee44
    MariaKojola skrev 2016-10-16 10:06:46 följande:

    Hej!

    Jag har en bakgrund med 7st ivf försök och har nu bestämt mig för att pröva något nytt. Har därför kontaktat dr D (läst så mycket positivt om honom här bland annat), och ska nu troligen ner om några veckor. Jag tänkte boka resa nu idag, men reagerade på något när jag gick igenom våra mail; är hans mailadress "sweden.lifeclinic@gmail.com?

    Jag har helt för mig att jag mailade den adress som fanns på deras hemsida, men reagerade först nu på att det stor såhär. Vi har ju haft konsultation och mailat flera gånger (och jag utgår ju från att det är honom jag pratat med), men ja, jag måste ändå fråga då jag reagerade på det och man läser om allt möjligt som händer. Så om någon vill kolla vad det står för adress från era matkonversationer med honom så vore det toppen! :) :) Tack!


    Hej,

    Det är samma mailadress som vi får mail från dr D.

    Han är fantastisk läkare, inte den bästa på att passa tider. Vi åker till Aten på lördag för vår första äd hos honom.

    Lycka till.

    Kram
  • PeeWee44
    MariaKojola skrev 2016-10-16 21:20:14 följande:

    Tack Peewee44 för svar och tusen tack "Undrandesökare" för all info!! Jag känns mig väldigt oinsatt i allt detta med mediciner och olika värden, men har å andra sidan inte fått varken provsvar eller medicinrecept heller, så hinner förhoppningsvis lära mig.

    Är även rätt nervös inför hysteroskopin som jag kommer att göra (på Dr D:s inrådan), då jag reser själv och tycker att sövning är rätt läskigt. Har någon annan gjort hysteroskopi hon honom, och har det gått bra?

    Jag kommer bara att vara där en vardag, och ska då dels hinna med blodprover och hysteroskopin, men ser att jag även kommer få springa runt och leta mediciner. Får nog höra m Dr D om att beställa in av den medicinen som man annars fick först nästa dag (om man beställde på ex måndag). 

    Gällande dropp har jag ju egentligen nålskräck (men efter 7 ivf och två X så börjar man ju ha fått hantera sitt obehag, bara att bita ihop liksom), och då jag har sjuksköterskor inom familjen så räknar jag med att detta kommer gå bra. Men hur ofta har ni andra behövt ta dropp? Och under vilka perioder, alltså från sprutstart till vecka vadå? Eller är det helt individuellt?

    Många frågor här nu, och jag har ju egentligen massa fler (även om den enda och största väl egentligen är: kan Dr D hjälpa oss??).

     

    Tack på förhand för svar, från en lätt ivf-"förvirrad" tjej påväg till Aten.


    Jag är hos Marie på fertilitetplus och hon träffar dig gärna och hon skickar remiss till Sophiahemmet för UL. Googla på fertilitetplus så får du fram nr till denna fantastiska kvinna som gärna hjälper oss. Lycka till! Kram
  • PeeWee44
    Maraki73 skrev 2016-10-18 22:43:09 följande:

    Hej jag har en liten fråga. När ska man börja med progesteron vaggisar? Jag är på CD 11 idag r det för tidigt att börja med vaggisar?


    Jag börjar i kväll, insättning på måndag med 5dagars blasto. Hoppas det hjälper.
  • PeeWee44
    MoM11 skrev 2016-10-20 13:23:35 följande:

    Någon som vet om D gör FET med blasto 6 dagar efter positiv ÄL sticka (det har jag gjort o Sverige) eller om det skiljer sig?


    Till oss skrev han 6-7 dagar efter. Kanske beror på slemhinnan. Kram
  • PeeWee44
    dreamz skrev 2016-10-22 07:40:03 följande:

    Så jag vaknade vääldigt tidigt i morse närmare bestämt 04:45.. å var kissenödig.. men kunde inte med å kissa ville suga på karamellen liiite till.. men vid halv sex höll jag på å sprängas  så jag klev upp, kissa i burken stoppa ner stickan..

     helt otrooligt väldigt starkt , fatta nada! pluset dök upp fortare än kontroll strecket som kom efter med några sekunder! fick panik ropade på gubben kom foooooort med det digitala!

    GRAVID 2-3

    På måndag ska jag ta blodprovet för att se hur det ligger till om jag behöver akut sprutorna eller inte.. så nervös...

    Trodde det skulle kännas bra att jag skulle börja gråta.. men jag e försiktigt optimistiskt då jag har haft en kemisk graviditet förut..


    Wow! Grattis, vi sitter på Arlanda och väntar på flyget till Aten. Hoppas jag har samma tur om två veckor. Grattis än en gång.

    Kramar
  • PeeWee44
    lill111 skrev 2016-10-23 07:19:37 följande:

    [quote=77071898][quote-nick]dreamz skrev 2016-10-22 16:13:18 följande:[/quote-nick]åh PeeWee44 håller all

    vad jag har åt er nu!!! [/

    Spännande!! Vi åker till dr D im;))


    Vi ska vara på kliniken kl 13 så vi är säkert kvar när ni kommer. Kramar Petra
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!