• PeeWee44

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hur skulle ni göra? Jag har varit hos dr D och fått en massa mediciner som jag ska ta vid nästa försök. Skulle ni berätta för IVF Riga och dr Fodina om att ni varit i Aten och fått massor av annan medicin?

  • PeeWee44

    Tack för svar!

    Vi är i Riga för vi började där. Försök ett slutade i missfall i v6. Försök två fäste aldrig, då gjorde vi hysto och inget konstigt där. Försök tre fäste inte heller och då valde vi att åka till Aten och få hjälp med vårt sista försök i Riga. Nu väntar vi bara på att mensen ska komma sen är det dags och börja med mediciner.

  • PeeWee44

    Jag undrar vilka prover det är jag ska välja på werlabs när dr D vill ha FBC together with E2, Ra test och anti-ccp. Jag hittar inte och skulle behöva beställa det ikväll. Tack på förhand.

  • PeeWee44

    Jag har samma problem. Dom ringde och frågade vad jag hade beställt och om pengar dragits flera gånger. Har inte fått mina provsvar heller igag.

  • PeeWee44
    pink lily skrev 2015-11-03 12:39:04 följande:

    Hur viktigt är progesteronprovet två dagar före embryotransfer eg? Finns inte på kartan att få det taget en lörd, och på fred är labbet stängt :(

    Vad händer om det skulle vara dåligt? Står ju inte att Dr D skulle ordinera något i så fall... Jag får väl helt enkelt ta det så snabbt som möjligt efter ET ... Funkar det?

    Jag har inte fått några kommentarer alls på mina två senaste FBC. Ska man bara tolka det som att allt är ok?


    Jag frågade också om det då jag hade transfer igår. Men han ville bara att jag skulle kolla E2 inte progesteronet som han skrivit tidigare. Idag har jag fått dropp, akupunktur och tagit FBC. Får se vad vi får för svar.
  • PeeWee44

    En fråga till er som gjort ÄD hos Dimitri. Har ni valt delad donator eller en egen.För och nackdelar? Vi har gjort fyra försök på IVF Riga och blivit gravida på färskförsöket. Fick missfall v6 och dom andra gångerna har det inte tagit sig. Efter tre försök åkte vi till Dr D och gjorde utredning. Nu är det dags för ny donator och nytt land. 

  • PeeWee44
    lever på hopp skrev 2016-01-28 20:17:26 följande:

    Hej på er, jag behöver era kloka råd och tipps från er kunniga här i tråden. Efter 5 misslyckade ivf/pgs (en med immune behandling) och 15 missfall mellan( vecka6-9) funderar vi på äggdonation från Grekland eller Spanien. Min fråga till er vilka klinker rekomenderar ni och vad kommer det kosta ungefär?

    Tack på förhand!


    Hej, jag har gått i Riga med ett missfall i v 6 första insättning. Tre försök som aldrig fäste. Inför sista insättningen valde vi att åka till Aten och dr Dimitri. Nu är det dags för ny donator och vi har bestämt oss för att göra det hos dr D. pris är ca 7900?.
  • PeeWee44
    Stina B skrev 2016-04-02 08:45:51 följande:

    Hej! Har haft tusen frågor till dr D. Kanske ngn av er har svar på denna? Jag var där i oktober på hans klinik. Ngn som vet om han bytt klinik sedan dess. Är det ens på hans klinik man gör äggdonations överföringen? Den adress jag har är

    Fragokklisias 4

    MAROUSI

    151 25

    ATHENS 

    Är det dit jag ska?


    Hej Stina B,

    Vi var och lämnade sperma där den4/3 och det var på samma ställe som i höstas. Tror att det är på samma ställe som han gör själva insättningen.

    Lycka till. Håller tummarna. Kramar
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!