Inlägg från: Ginny |Visa alla inlägg
  • Ginny

    Real Housewives of Beverly Hills - tråden!!

    Jag följer också serien. Tidigare såg jag även Real Housewives of New Jersey men jag tycker inte om den lika mycket. Det är lite för mycket italiensk maffia över de medverkande. Jag satt mest och störde mig på Jacquelines gnälliga dotter som satt med mössa på inomhus. För att inte tala om den där Danielle...

    Jag har väl ingen direkt favorit, och TV vinklar förmodligen så att man ska få en viss bild av dem. Adrienne verkar rätt okej, om än lite bossig mot sin man ibland. Men han verkar klara sig rätt bra ändå, haha.

    Det är lite tråkigt att det ska läggas så mycket fokus på hemmafruarnas konflikter med allt och alla.

  • Ginny

    Jag tycker att det är lite roligt att Lisa klär hunden i blå mysdress (så kallt är det väl ändå inte i Beverly Hills?) och samtidigt kallar den för "you little sexmonster". He doesn't look like a sexmonster to me!

  • Ginny

    Kim beter sig mer och mer som en omogen 15-åring. Hon kan liksom inte se allvaret eller ta konsekvenserna!
    Det är väl bättre att lämna den där Ken och vara ensam men glad än att bo ihop med någon som trycker ner henne? Och det här med att mensen är sen... förmodligen är det klimakteriet men om hon nu är osäker, ta ett test då, tjockskalle! För min del får de gärna plocka bort henne ifall det blir en tredje säsong.
    Och vad Ken anbelangar har jag sagt hela tiden att han verkar vara en skummis. Man ska inte döma folk efter utseendet men han ser faktiskt inte särskilt snäll ut.

    Det ska bli roligt att se Pandoras bröllop (eller Lisas bröllop ska man kanske säga för det verkar vara hon som ordnar med allt). Det där programmet har nästan blivit min och makens höjdpunkt på vardagarna. I början retade jag honom för att han tittade på det men sen fastna jag själv. Oops.

  • Ginny

    Så här står det på tv3:s hemsida:


    Fråga: När visar ni avsnitt 21 av Real Housewives of Beverly Hills år 2?


    Svar: Avsnitt 21 är ett återföreningsavsnitt där fruarna möts och diskuteras säsongens alla intriger. Vi kommer att visa avsnittet lite längre fram i vår men det är ännu inte helt bestämt när.

    Vi får helt enkelt hålla utkik och informera varandra när det är dags.

  • Ginny
    Nemi76 skrev 2012-02-24 14:04:24 följande:
    Jättemärkligt att de inte visar det i anslutning till avsnitten. Och det är dessutom tre reunionavsnitt. Ännu märkligare att man bara visar ett.
    Tv3, du vet

    När Real Housewives of New Jersey gick förra gången tror jag att de visade båda reunionavsnitten (det fanns nog "bara" två sådana) och det var direkt efter de vanliga säsongen. Det är säkert jättemånga som kommer att missa de här avsnitten för de sa ju ingenting efter senaste avsnittet om när återföreningen visas.
  • Ginny

    Om någon missade första säsongen så kan jag meddela att den börjar gå i repris idag kl. 13.00.

  • Ginny
    Johannanl skrev 2012-04-03 14:27:46 följande:
    Åh nej!! Såg det nu! Vilken kanal?
    TV3. Nästa avsnitt går i morgon samma tid.
Svar på tråden Real Housewives of Beverly Hills - tråden!!