Inlägg från: mosa |Visa alla inlägg
  • mosa

    Stuga på Öland

    Ska man uppleva öland så som jag är van att uppleva det så ska man inte bo på en camping med gångavstånd till djurparken. Dock kan det vara ett roligt ställe att gå på en dag. Men mer än så är det inte.

    Vi i familjen har en stuga i färjestaden (lite utanför) Där bor vi precis vid en stor äng, och på andra sidan gatan kan man se kossorna gå omkring;) Har bott på Öland varje sommar hela mitt liv. Jag gillar nästan varenda del av öland men vill ni ha tillgång till lite mer shopping och händelser så ska ni bo i närheten av färjestaden eller borgholm. Men jag tycker inte att det spelar någon roll vart man bor. Kör bil och åk runt hela ön och hitta era små smultronställen. Öland är så vackert och underbart. Fin natur och mycket konst, hantverk små mysiga caféer, goda matställen och vackra stränder (då menar jag inte böda) osv. 

    För så som öland framställs i serien bödasand t.ex. Det är INTE Öland för mig haha =P

    Så jag tycker att ni ska satsa på att försöka hitta en stuga som privatpersoner hyr ut. INTE camping. =) kanske finns på blocket? söksöksök. :)

    TIPS: åk till böda hamn, där av de ett litet rökeri där man kan sitta utanför och äta färka rökta räkor rökt fisk och så vidare. Underbart.

Svar på tråden Stuga på Öland