• Cina84

    Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö

    Det gick bra idag :). Fina äggstockar och äggblåsor. Så är det inte för många som ska igång i jan är det bara att köra på då :). En sak jag undrar dock är om man ska ta någon mer medicin efter att ha plussat? Det är nämligen så att vi har tänkt åka på semester cirka en vecka efter vi tagit gravtestet. Eller är det en dum idé?

  • Cina84
    Danisen skrev 2014-12-23 19:29:15 följande:

    Du ska ta crinonegel, som du börjar med efter återföringen. Ett ötrogengel. Man får 1 förpackning som ska användas upp, minns inte exakt hur många dagar man tar den efter testet. Klart ni ska åka på semester .


    Ja men det har jag nog läst om. Det är den som är vagiotorer väl? Ca 15dgr efter återinförande?

    Jag tyckte också att det inte skulle vara några problem men sköterskan rynkade på näsan när vi sa det. Visst jag löper en liten större chans att få utomkveds för att min äggledare inte är helt hundra men det får jag ju kollade vul innan vi åker tänker jag.
  • Cina84
    Cornelia skrev 2014-12-26 11:33:41 följande:

    Äh, det är väl bara för hon inte får åka på semester! När man är uppe i detta vilket kan vara otroligt kämpigt och glädjedödande är det viktigt att göra något som får en att komma ifrån också. Tycker inte hon ska sitta och rynka näsan! Crinonen kan man ta överallt i 15 dagar eftersom det är i en gångs förpackningar och du ska spruta upp den.. Behöver man knappast vara hemma för och så ska man ta vitaminer också, har jag för mig, men inget där heller som kräver vistelse i Sverige..

    njut av er semester! vips, så är ni tre stycken och då kan det vara skönt att ha en semester som par! hihih! det kommer gå vägen ska du se!


    Hi hi... Ja så var det säkert ;).

    Jag tänker också så! Om det har tagit sig så är det bara så otroligt bra start på semestern och har det inte tagit sig så får vi en paus och laddar för nästa försök. Då har jag koll på criononen. Ska bli.. Kul.. ;).

    Efter mötet är jag positiv, det kommer gå, frågan är bara hur många försök som behövs.. Tänk om det skulle fixa sig på första!!! :).

    Tack för svar och pepp :)
  • Cina84
    Cornelia skrev 2014-12-26 22:09:31 följande:

    Vårt lilla mirakel tog sin tid men jag håller tummar och tår för att det går på första gången för er!


    Tack :). (Jo den tanken finns där med.. hoppas hoppas inte). Grattis till lilla livet:).
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2014-12-20 18:03:42 följande:

    Men oj vilket bra tips Cina84! Jag går privat i Helsingborg, men kan kanske ändå prata med lasarettet? Värt ett försök iaf! Är också lite orolig för vinterväder och pendla så långt flera gånger.


    När vi var på mötet frågade jag om att göra vul i Helsingborg. Jag får göra ett i Helsingborg men då får jag fixa tid själv och även lämna en lapp som de ska faxa ner till Malmö. Förresten när ungefär sätter ni igång?
  • Cina84

    Nej det kan ju vara så..Jag ska ringa till Helsingborg i veckan och höra vad de tror om läget.

    Det är snart dags för er ju! :). Om allt går som det ska så sätter vi igång i mitten av januari :).

    Vad kul för er :). Det är så skönt att ha något sånt att se framemot oavsett hur det går. Precis så tänker vi med men vi kände att vi inte fick chansen att berätta det för henne..men men..

  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2014-12-28 19:57:58 följande:

    Åh så härligt!


    Jepps, ska bli gott :). New york är det sol och bad då eller shopping?
  • Cina84
    Fröken Smilla skrev 2014-12-28 20:37:06 följande:

    Både jag och min man har bott i USA så det blir mest en resa för att känna den där speciella USA-känslan. Men det blir definitivt en massa shopping också


    Nää vad häftigt! Då kan man säga att ni ska "hem" en runda;). Jag har aldrig varit i USA men vi har pratat om att sticka dit någongång och hyra bil och bara köra runt och titta.
Svar på tråden Jag behöver vänner som gör IVF i RMC malmö