Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Det finns ju flera nätdejtingstrådar här, men många av dem behandlar lite allt möjligt vilket kanske är oundvikligt men! här skulle jag vilja att vi ventilerar det som verkligen rör nätdejtandet och detaljerna kring det.

    Jag kan tillexempel outa att jag är 42 år (med barn) och raggar killar på Happy Pancake.
    Eftersom jag inte direkt berättar för mina vänner IRL om alla nutcases jag råkar utför, skulle jag vilja dela det med ER. 
    Som exempel,  skulle ni tända på en kille som kallar sig för Bamsenallen? Skulle ni nappa på att ligga med en 27-åring om ni vore i min ålder och han är SKITSNYGG?

    Jag har några vettiga på gång också, killar i min ålder som verkar seriösa.

  • Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!
  • Anonym (Tabula)

    HP är ett ganska svårt ställe tycker jag. Det är rätt många som besöker men få som skriver, men jag vill nog ha det så. Har skrivet en ganska personlig presentation just för att sålla bland "skräpet".

    Har du bild? Jag märkte en markant skillnad i både besökare och svar när jag la in min.  (Alltså inte för att jag är snygg ;) men utan bild köper man ju grisen i säcken och det är väl inte folk så pigga på).

    Jag tror inte jag kommer att ligga med 27-åringen även om han är bland det snyggaste jag sett (i alla fall på bild). Han verkar nästan lite förståndshandikappad... Skrev att han precis hade tittat på tecknad film och djuren var så söta och det var så sorgligt. Hm.

  • Anonym (Tabula)

    Ja men det känns som att de kräsna är de som hänger på HP. På match, där jag var förr var alla så himla trevliga och väluppfostrade, medan på match kan folk helt sonika skita i att svara. Undrar om det har att göra med att det är gratis på HP, då pallar vem som helst slänga upp en profil liksom.

    Kräsen ska man för övrigt vara, men inte för att man tror att man är bättre än någon annan utan för att man vill hitta den man tror man funkar med och inte slösa tid. Tycker jag i alla fall .


    Anonym skrev 2012-02-25 16:20:04 följande:
    Jodå, jag har bilder. Det är det som gör det så tragiskt ;P

    Haha, förlåt, men nu småfnissade jag nästan lite. Låter inte som att han kanske är nåt att ha, nej
    Shit va tråkigt! Jag fick en gång tips om att man skulle lägga in att man sökte "kort romans" så bara strömmade in respons, men det är ju kanske inte vad man söker om man nu vill ha nåt seriöst.
    Ja fniss, jag tappade intresset rätt rejält om jag ska vara ärlig när han skrev så...
  • Anonym (Tabula)
    Anonym skrev 2012-02-28 16:07:44 följande:
    Låt oss hålla denna tråd igång!!!!!!! Jag nätdejtar, eller jag försöker i alla fall ;) Är 31 och har inga barn eller så. Gick på en dejt i Söndags kväll och det var ingen match.. Han var väldigt snäll och trevlig men jag kände ingen attraktion och ägnade väl halva tiden åt att fundera på hur jag skulle ta mig ur det hela utan att vara "hemsk".. Samtidigt som jag också kände mig så himla besviken! För jag hade såklart hoppats på att vi skulle klicka! Nu vart det inte så och när vi skulle skiljas så frågar han om vi kan ses igen!! Fy, jag blev super stressad och stammade fram att jag tyckte att vi skulle "ta det lite lugnt med det"!!!! Herregud vad pinsam jag kände mig, han såg jätte besviken ut och sa typ "åh, ok" och gick!!! Nej det var inte kul. Och det gör ju att man undrar om man skall våga gå på fler dejter. För jag tycker det är obehagligt att behöva säga nej till folk ;( Har nån av er haft några vidare erfarenheter? Eller råd kanske? Jag hade ju sett bilder och så, men det är ändå helt omöjligt att veta om man kommer känna sig attraherad till någon innan man setts! Och då måste man sitta där i minst en timme typ för man kan väl inte rusa iväg på en gång.. Åh, jag tycker att det är jättesvårt! Kram! /Fia
    Kul att du skriver, och håller med dig, nu tycker jag vi uppdaterar varandra här ! Jag gick också på dejt i söndags, en kille jag skrivit lite med på HP och sms:at en del med. Han har varit lite "porrig" och jag gillar egentligen inte det men så har jag tänkt att vafan, han är verkligen hur snygg som helst,så jag har låtit honom hålla sutan att för dens skulle skrivit om sex själv. Så, vi bestämde träff, bara för att ta en promenad och jag var faktiskt riktigt nervös. Men så klart... Betydligt tjockare i verkligheten än på bilderna, "fel" röst och lite oattraktiva kroppsrörelser. Och det är väl klart, vad hade jag förväntat mig. Så här är det nästan ALLTD när jag dejtar! Ofta har killarna ett osäkert kroppsspråk eller en osexig röst, är det därför de är singlar liksom?!

    Tänker aldrig mer låta någon komma med några sexsnusksaker innan vi lärt känna varandra lite för det blir ju helt absurt att tänka att man vet hans sexuella preferenser när han är helt oattraktiv liksom, snacka om avtändande, urk!!

    Men jag ska på det i helgen igen, har två "antagligen" dejter på gång :).
  • Anonym (Tabula)

    Förresten Fia så håller jag fullständigt med dig. Det är så JÄKLA jobbigt att behöva dissa någon att jag kan dra mig för att dejta bara därför. Det sköna hade ju varit om man bara kunde säga att, nej tyvärr, du verkar vara en jättetrevlig person men jag känner inte att det finns någon kemi, och att den personen bara kunde ta det. Jag tror att man kanske ska försöka öva sig på att säga så när det inte känns rätt, för då kanske man riktigt vågar slänga sig ut och testa sig fram och förr eller senare så BORDE ju faktiskt den där rätte dyka upp! Annars är det ju bara för orättvist...

  • Anonym (Tabula)
    Anonym skrev 2012-02-28 22:22:44 följande:
    Åh vad kul att ni skriver igen!!!!! Min dejt var väldigt "camp", alltså hade ett nästan kvinnligt sätt (fast bara så där lite, men tillräckligt för att jag började fundera på om han skulle prova en man..) haha, men han ville ändå ses mer och kramas och ha sig.. Nej fy. Och nu är det en annan som jag, efter att vi blev FB vänner, bestämde mig för att inte träffa - då har han skickat hemska texter om att jag är en blond hora och ringt mig typ 10ggr nu!!! Jag svarar inget alls men det känns väldigt olustigt ;( ringde mitt tele bolag men de sa att man inte kunde blockera samtal.. Helt sjukt!! Så, det är meninge att jag ska träffa ett par andra killar den här veckan men man börjar ju bli lite avtänd! Och - den enda killen som jag själv skrivit till, han har inte svarat!!!!! Herregud...
    Men shit, va läskigt! Har du gett ut ditt riktiga nummer? Jag gjorde det förr men nu känner jag att eftersom jag har barn riskerar jag inget så jag har skaffat ett kontantkort enbart för mina nätdejtingsförehavande ;). Och han jag dejtade i söndags vet inte ens mitt riktiga förnamn.. kanske är lite väl paranoid men när man hör din historia så... Läskigt!  Jag addar inte på facebook heller, vill inte visa upp mitt riktiga jag förrän vi har träffats IRL. Finns galningen på HP?
  • Anonym (Tabula)

     


    Anonym (singel igen) skrev 2012-02-28 22:56:08 följande:
    Jag brukar efter dejten skicka ett sms om att han var trevlig men att det inte "klickade" för mig...har inte guts att säga det direkt. Svårt att få bra napp dock, jag är på MP och har en bild i helfigur inne på min profil. Ser bra ut enligt andra, smal o blond  dock 44år men av 1500 besök på 2 månader har jag bara fått ett 10 tal brev av killar jag inte gillar. Jag skickar brev till en del jag gillar men får bara några svar tillbaka....har dock en på gång nu..
    Trodde jag skulle kunna välja o vraka men folk verkar ganska försiktiga. Får en hel del brev från 20-25  åringar men tycker det är kinky....

    Ja det är kinky. From nu dissar jag ungdomar som vill ligga med en direkt. Det må vara deras våta dröm men
    jag har lite större drömmar än så i mitt liv. Och lite mindre tid än de.  


    Anonym skrev 2012-02-29 13:40:31 följande:
    Hej!! Haha, nej galningen är inte på HP! Jag trodde alla hade sina egna namn?! Herregud, jag har tydligen ingen aning! ;) Nu i alla fall så svarade han jag själv skrivit till!! Spännande..!!! Hoppas jag kan få till en dejt nu då..

    Haha, nej man brukar inte ha sina egna namn.... Spännande, har du fått till den där dejten?

    Jag har hängt på nätet i mer eller mindre 10 år, i olika perioder. Jag tror att det finns en mängd olika anledningar till att det inte har funkat, åtminstone inte för mig.
    För mig personligen är "jakten", att mötas i det riktiga livet, slumpartat, alltså inte uppgjort via någon nätsida, hälften av spänningen som väcker min passion. Att han oväntat är där, på festen, och det uppstår en blixtsnabb attraktion. Hela den spänningen går man ju miste om när man kallpratar lite med någon på nätet och gör upp om att gå och fika kl 15.00. Det är ju så utstakat att bara det är helt avtändande. Egentligen borde jag, för att passa mitt sätt, snacka med någon på nätet och sen bestämma sig för att mötas på krogen mitt i natten. Då får man den spännande biten också, och dessutom har man fördelen att man åtminstone vet om personen i fråga verkar vettig och delar ens värderingar på ett ungefär. Sen behöver man absolut inte ligga med honom första kvällen men det blir mer spännande och mindre dramatiskt kan jag känna.

    Jag tror också att man ibland som tjej tror att man är helt oemotståndig och på nätet kan man välja och vraka precis som man vill. Som att alla som hänger på nätet är ju loosers eftersom de nu gör det, och därför ska de vara väldigt glada att just jag är där för jag behöver ju egentligen inte hänga på nätet för jag kan minsann få killar på andra sätt, blabla. Så sätter man upp en mall och en 47-åring kanske inte passar in just där fast han mycket väl kan vara 700ggr mer attraktiv än kvinnan i sin genre liksom.

    Eller så vill man gärna ha någon men är så bitter och desillusionerad att man inte ens orkar svara när någon skriver.

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (W.design) skrev 2012-03-01 14:58:12 följande:
    Nätdejtning ger kvinnorna "paradox of choice" problem. Det får så många svar och alternativ att män faller pga av fel jobb eller fel klädstil.

    En idé som jag och några skissar på är att skapa en sajt där det kommer uppfattas att kvinnor och män får lika många svar. Män som söker allt och alla kommer inte kunna göra detta och kvinnor som inte söker kommer heller inte få några kontakter. Ju mer kvalité/detaljer du har på din profil desto mer exponeras din profil. Hur du hanterar dina svar, text, längd, kvalité i texten mäts och rangordnas. Det kommer löna sig att vara sitt rätta jag. Det kommer inte löna sig att inte svara. Svaren från männen kommer behövas vara äkta och genomarbetade, svaren från kvinnorna kommer behövas vara av kvalité.

    Det är märkligt att ingen tidigare har tagit tag i detta jätteproblem med att kvinnor bombarderas med svar (100+/dag) och männen högst 2-3st / månaden.  Kvalitén måste ju vara extrem dålig och på sikt kommer nätdejtning att bli ökänd för desperation. Det vill vi ändra på

    Vi tänker (vill) lansera sajten i år.
    Oj, vad ambitiöst! Vad tror ni kommer att locka kvinnor till er sida tror ni? Jag menar, de flesta kvinnor (jag generaliserar men ändå) får ju svar utan att behöva anstränga sig nämnvärt. Jag vill inte heller vara för detaljerad i mina kontakter eftersom jag inte vill röja min identitet vilket gör att jag inte är så utåt vare sig i min profil eller mina mail utan hellre tar det IRL. Så vilka är er huvudsakliga målgrupp? Vackra kvinnor som inte kan sålla bland alla svar (som människor felaktigt antar att alla kvinnor får hela tiden) och intelligenta, känsliga män som nu ska få sin chans äntligen?  Är man inte en attraktiv person så får man ju inte fler svar bara för att man exponeras mer (jag skulle ialla fall inte skriva till någon jag inte fann attraktiv bara för att han var den enda som fanns att skriva till, då letar jag hellre efter någon som är attraktiv för mig på en annan nätdejtingsida). Jag menar inte att låta sarkastisk, jag undrar verkligen. Nätdejtingen har VARIT ökänd för  desperation är min uppfattning, idag är den det 2:a vanligaste sättet att träffas efter "genom bekanta".
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (wow) skrev 2012-03-01 15:25:35 följande:
    Wow, är man förståndshandikappad för att man gillar tecknad film? Det är en konstart som vilken som helst. Mycket märkligt resonemang. Och det är väl inget fel att ha barnasinnet kvar heller? Jag förstår inte detta alls.
    Jag tyckte bara det var ett märkligt val, Ankungen när man är 27år och så nästan snyfta om hur sorglig den är. Han försökte nog bara spela "gullig" tror jag. 
    Natalies pappa skrev 2012-03-01 19:17:09 följande:
    Ja, det är ju verkligen synd om er som inte vet vilken av dejterna ni ska välja.

    En annan får vara glad om man får svar på sina meddelanden.
     
    Vem har pratat om att inte veta vilken av dejterna man ska välja? Man tar väl den man hoppas passa ihop med? Offerkoffor är väldigt oattraktivt, om du har samma attityd på nätdejtingssidor kan det vara därför du inte lyckats ännu. Försök att inta en lite positivare attityd så har du dubblerat dina chanser till att få svar. Jag får inte heller svar ibland, det är bara att bita ihop och söka vidare.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (snart ny taktik) skrev 2012-03-01 19:24:35 följande:
    Hej gott folk!

    Bra med en ny tråd som fokuserar på själva nätdejtingen. Här vill jag vara med från start.

    Tänkte dra en liten bakgrund med statistik om hur det gått för mig. Jag skulle själv tycka det vore intressant om andra gjorde detsamma. Framförallt tjejer då bilden man får är att mailen väller in i era inkorgar och dejter är busenkla att styra upp fast ni alltid lyckas göra det med killar ni sen inte gillar.

    Jag är en kille på 31 år som startade ett konto på happypancake i juni 2011. Jag har fått till 1 dejt vilken resulterade i ligg och fortsatt vänskaplig kontakt. Jag har brevväxlat med 12 st (till dessa räknar jag de jag fått minst 5 meddelanden från). Jag har totalt skickat 188 meddelanden och mottagit 133. Jag har skickat 9 flirtar och fått 9. Har totalt fått 821 besök.

    Jag har nog ett helt ok utseende. Ganska lång. Är smal men inte spinkig. Ser snäll och vårdad ut. Ser och känner mig yngre än min ålder. Har en presentation som lyfter fram de egenskaper jag länge värdesatt högt hos mig själv - att jag är snäll, ärlig och omtänksam, bryr mig om mina nära och kära. Men beskriver mig samtidigt som lite av en cyniker som kan och vågar tänka själv. Nämner också några av mina intressen som är smalare än Svenssons men samtidigt lite mer spännande. Söker tjejer 23 ±3år för seriöst förhållande.
    Hej! Glömde att jag skulle kommentera detta! Hur kan man se all statistik på HP? Eller måste man sitta och räkna själv?
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!