Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Igår var jag inne och kollade på en festinvitation jag fått på FB, och ser en deltagare som får mig att hajja till för jag kände så väl igen honom! Helt omöjligt att placera tills jag insåg att jag har sett honom på någon dejtingsida.

    Det förvånar mig rätt mycket att man använder samma bilder på både FB och dejtingsidor, det blir ju så himla uppenbart vem man är då liksom? Ingen anonymitet alls. De gånger jag lagt ut bilder på HP eller någon annanstans har det varit lite halvdolda sådär att man inte kan säga direkt Ha! Där är ju XXX. Men jag vet inte, det kanske bara är jag som tycker det är lite utelämnande att söka efter kärlek offentligt. 

         

  • Anonym (Tabula)

    Jag kollar så mycket jag bara kan. Först kollar jag telefonnumret och vad det står för namn på det, sen kör jag igång . Googlar, birthday.se, facebook. Har ofta en väldigt bra bild av personen innan jag bestämmer mig för att träffas, och så visar det sig att kemin ändå inte stämmer så så himla bra var inte bilden ändå .

  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2012-11-09 20:39:16 följande:
    Men skulle du kolla så mkt om du träffade någon irl?
    Jag brukade göra det innan, men nu har jag faktiskt kommit på mig själv med att låta bli. Det är så lätt att döma på förhand att jag vill låta saker ligga lite mer öppet, roligare att få utforska IRL liksom.
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (b) skrev 2012-11-09 20:55:53 följande:

    Ja då är det väl bara för mig att gratulera Tabben att hon får den äran  
    Men oj, vad har jag missat här??
  • Anonym (Tabula)
    Anonym (33-åring) skrev 2012-11-10 20:43:29 följande:

    Ah, du menar så. För jag tänkte att det behöver ju inte stå nånstans att man har en sambo, tex kan man ju stå ensam på telefonen trots att man är sambo.

    Som svar på urspungsfrågan: jag kollar inte upp något eller tittar in på personens Facebook möjligen. 

    birthday.se och sen trycker du på "på samma adress" så kommer det upp om man bor med någon eller inte. Ibland kan det krävas lite detektivarbete men med det nya systemet med lägenhetsnummer är det relativt simpelt att kolla upp om någon försöker twotajma .
  • Anonym (Tabula)
    Isnogood skrev 2012-11-12 18:38:37 följande:

    He he he, så vi på landsbygden, med samma byggdenamn, vi har alltså värsta kollektivet enligt dem Drömmer

    Har ni ingen gatuadress? Eller väg, "Ryd" eller "Torp" eller nåt som skiljer er från varandra?
  • Anonym (Tabula)

    Fan nu har jag suttit hemma i 5!! dygn och skrivit tenta (nästan, några turer utomhus har det blivit) och jag går ÅT av fysisk längtan efter någon att kramas med! Så himla hemskt. Har en killkompis som jag tror inte skulle säga nej men jag KAN bara inte vara med honom, är inte det minsta intresserad på romantiskt vis. Men det finns en annan person jag känner jättemycket attraktion för men han verkar inte vilja ha mig. Suck, varför ska det "alltid" vara så?

  • Anonym (Tabula)
    MrC skrev 2012-11-12 16:57:04 följande:
    Jag och 5 manliga vänner (singlar) har beslutat oss för att bilda en manlig singel-klubb. Eviga singlar. Ett kompisgäng alltså. Vi ska bara ha skoj, festa och glida runt.
    Vi har nog alla gett upp.

    Den här utvecklingen är sjuk. Alla singlar (nästan) vill ha kärlek, men nästan alla ger upp. Vad är det för fel på oss?!
  • Anonym (Tabula)
    NooneBird skrev 2012-11-13 19:05:23 följande:
    Nu är det bara tre dagar kvar tills jag och min dejt äntligen får träffas! Känns hemskt spännande, vi har pratat massor och har lärt känna en del om varandra. Bara att hoppas att kemin och attraktionen finns där när vi ses också.

    Oj vad spännande, lova att du rapporterar här! Hoppas att det blir jättefint.
  • Anonym (Tabula)
    NooneBird skrev 2012-11-19 20:34:21 följande:
    Åh vad jag tjatar men nu har jag pratat med honom och frågade honom rakt ut hur det kändes efter helgen. Han sa att det kändes bra och känns precis som innan vi träffades. Inget konstigt alls. Han sa också att ni killar tänker inte så mycket på sånt, hur det kändes osv. Han sa att det känns bra. Så jag får tro på honom då, även om min magkänsla säger något annat.
    Men jag har ett stort problem med att tro på det folk säger och söker fel. Hör väl till att jag blivit rejält bränd i livet. 
    Han får väl för tusan "man up" om det skulle vara så att han inte vill och säga som det är, inte mitt ansvar.

    Morsan åker ner åt hans håll om några veckor så jag får lägga fram det som ett förslag för en nästa dejt. 

    Bara spännande med ditt "tjat". Fattar att du blir osäker men du får försöka tro honom. Vissa funkar ju så, känner att de är "hemma" och slappnar av lite. Hur många mil är det mellan er? 

    Här är det deppidepp. På väg att flytta till större och det känns lite ångestfullt. Har en jättefin lägenhet i dag på en Malmös mest populära gator, och nu ska jag flytta en aningens mer off, till ett hus där jag och min son kommer att vara yngst, och dessutom de enda som bor med någon annan :(. Tänk om det är värsta ångesthuset där de inte tål barn! Och jag vill inte flytta in SJÄLV, vill dela med någon ju, snyft. (inte bara med min son då alltså) 

    Nej, dags för riktigt fokus, väck med alla energitjuvar och in med den äkta kärleken, B A S T A!     
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!