Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Dags att plugga som vanligt nu när man vill skriva lite så jag fattar mig kort: Jaa (b) vi verkar lika! Roligt! Och sen måste jag passa på att säga att Olof Mellberg-typer kommer inte över min tröskel så nu pustade jag ut Papito.

    Förresten, vad har hänt med Singelpappan, han har inte hörts av på ett tag?  

  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2012-10-24 14:49:54 följande:
    Tabula, vad pluggar du för något? Ledsen att det är ot men blir nyfiken när du nämner det hela tiden

    Vad skönt, hellre att LMFS gillar Mellberg än du..hon är ju redan paxad.
    Men du har väl din halvrelation du med...  

    Beteendevetenskap, väldigt intressant.. . Nej, ingen halvrelation för mig, vi har lagt ner det där. 
    Anonym (Retroperspektiv) skrev 2012-10-24 15:12:56 följande:
    Är lyckligt gift sen ett par år tillbaka och skulle inte vilja ha det på annat sätt, men måste säga att jag ibland saknar den hektiska nätdejtingtiden. Minns den som rolig och äventyrlig (okej, har förträngt många stolpskott), njut av det. =)

    /en som dejtade som om ingen morgondag funnes 
    Kul, träffades ni på nätet  ?
     
      
  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2012-10-24 20:43:49 följande:
    Beteendevetenskap....fröken Buffalo pluggar saker i min smak...

    Ja just ja, de där buffaloskorna sålde jag oanvända på Skärholmens loppis 1998
    Anonym (Zoom) skrev 2012-10-24 20:45:39 följande:
    Jag pluggar helt andra saker. Nämligen kvinnor.

    Går det bra?
  • Anonym (Tabula)

    Helt ärligt så är inte FL en bra måttstock för genomsnittskvinnan, inte i min verklighet i alla fall. Det finns många vettiga kvinnor som kan argumentera utan att komma med påhopp eller dumförklara motståndaren.
    Tro mig, jag brottas en hel del med mina unga genusvetar-klasskompisar just nu och bara väntar på att påhoppen ska börja hagla snart men än så länge har vi lyckats hålla det på en hyfsad nivå. Men det finns ju lite krav på hur man uppför sig på universitet, lite andra än de som ställs på forum a la FL då .  Men tyvärr har de kvinnliga chefer jag haft varit nästintill usla, så tråkigt att jag inte delar Papitos erfarenhet på den punkten!

    Nu ska jag sova så jag får fatta mig kort som vanligt: Papito, utefter vad jag läser här så helt ärligt, du hade blivit helt galen i mig. Så himla synd att jag är en sån jobbig, blyg stramis. Måste ta tag i mig själv en vacker dag.

    (b): Lika som vanligt, att dejta tar otroligt mycket på krafterna och LMFS; ja Skärholmenloppisen, det var grejer det. Jo jag är skåning men har bott i Stockholm i en herrans massa år.

    Godnatt folks, sov gott!       
       

  • Anonym (Tabula)

    Vad är det jag har missat med Modesto, länka please?

    Ulfsas: Självklart ska man kunna nämna pengar, och jag fattar precis vad du menar; onödigt med en sån saftig nota när det ändå inte blev något och jag tror också att det är det absolut enda du ville ha sagt med att nämna en summa, inget förtäckt skryt alls.  Men Modesto har tidigare förklarat att hon lider av aspberger och då är det väldigt lätt att misstolka saker. (eller hur Modesto? Du kan ju tala för dig själv men ibland är man ju lite diplomatisk och så
    )
     Det är det jag tycker är så himla fint med alla i den här tråden, att det är okej att missta sig, alla är så förlåtande! Tänk om vi hade haft det så i IRL alltid, då hade det nog inte funnits så många singlar. Ja här sitter jag och lördagsfilosoferar lite mellan sidorna i sociologiboken .   

  • Anonym (Tabula)

    Passe mon bonjour

  • Anonym (Tabula)

    Tabben är här . Kär har jag inte gått och blivit men ni ANAR inte hur uppvaktad jag är! Inte på nätet, jag dejtar ju inte där men ute i verkligheten! Men, ingen intressant... Eller ja, jo, nej. De är så unga och snygga, vad ska de med mig till?? Så jag flirtar lite men engagerar mig inte, ger inget. Resten av tiden är det 100 % sonen, jobbet och skolan. Kanske man ska satsa på någon av dem som älskare, enkelt och bekväm, men jag vet inte, är inte så intresserad av bara sex, behöver helheten! 

    Oj vad jag muntrade upp fredagsstämningen här!  

  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2012-11-02 22:10:35 följande:
    Kåtfia!

    Men, nej. Jag säger ju det, jag är inte så intresserad av bara sex!
  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2012-11-02 22:24:56 följande:
    Haha, välkommen tillbaka Tabben!
    Tycker verkligen inte att du ska ta småpojkarna som älskare..slicka i dig berömmet men behåll värdigheten.

    Spara dig till en man!
    Förr eller senare dyker han upp. 

    Nej det blir inga småpojkar här. Eller småpojkar är kanske att ta i, de är över trettio allihop men ja, fortfarande unga jämfört med mig.

    Det slog mig plötsligt hur otroligt skönt jag tycker det är att inte ha en profil på någon dejtingsida. Jag blir så paranoid över att bli igenkänd och sånt fast det verkligen inte är något att skämmas över att man nätdejtar. Men när jag läste din redogörelse Papito så kände jag mig bara väldigt trött. Den där medelåldersprinsen får nog komma ridandes för på nätet lär jag då inte hitta honom i alla fall!   
  • Anonym (Tabula)
    Papito skrev 2012-11-02 23:23:21 följande:
    Tabben - Säg till när du tröttnat på Zlatanland så ska jag se om jag kan lösa en halvtimme, det är vad du får på dig att övertyga mig om att jag ska rädda dig

    Sorry, jag må vara galen som tackar nej till en sådan lockande invit men jag tröttnar ALDRIG på mitt älskade Zlatanovic-land. Men hör du av dig när du inte står ut med det klämkäcka Stefan&Kristers-närmsta storstads-landet längre  .  
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!