Inlägg från: Anonym (Tabula) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tabula)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (33-åring) skrev 2012-06-06 16:30:39 följande:
    Allvarligt, hur kan man ta 1200:- för en månads nätdejting? Eller som billigast 229:- om man binder sig ETT HELT ÅR... betalar någon det? Har varit in och tittat på eDarling...
    Nä, galet dyrt. Därför jag är tillbaka på slastratten HP... Jag bitter? Nej, inte alls .
    Igår såg jag en kille på stan som jag känner igen som en av de killar jag håller på att maila nu. Tycker det är jobbigt att det är så lätt att bli igenkänd. Och så har jag börjat jobba på ett ställe nu där en som jag gick på EN dejt med jobbar, SÅ jobbigt. Jag blir paranoid av det här, och det är dumt. Varför kan man inte bara stå för att JA, jag är singel och jag längtar efter kärleken! Fattar inte varför det känns så pinsamt. Är det för att normen säger att vid den här åldern SKA man ha fixat hela grejen, annars är man en förlorare?
  • Anonym (Tabula)

    Ja ligga kan man få göra hur lätt som helst, med vem som helst, inget snack om den saken.
    Men, om man vil träffa någon som man trivs riktigt bra med, så bra att man är beredd att ge upp fördelarna med singellivet för - ja det känns som ett nästintill omöjligt projekt. 

    Funderar på vilken strategi som ska bli den nästa; Att ge princip ALLA en chans (nej inte alla, men de som kanske, kanske kunde vara något åtminstone) och ta en fika eller så lägga ner dejtingen för evigt och inse att jag är en lonelybird. Sen kan man ägna sig åt något annat istället för att ödsla energi på något som är ouppnåeligt uppenbarligen. Ja om man bara visste..

  • Anonym (Tabula)
    Anonym skrev 2012-06-08 14:53:12 följande:
    nope, alla kan inte få ligga hur lätt som helst.
    Inte ens om du går in på någon sån liggsida? Det har jag fått för mig.. Jag och en kompis la in en profil en gång på skoj (vi hade väldigt roligt en sen kväll med en massa vin)  och fick en miljard svar. De behövde knappt ens se bild innan de var redo att ringa på dörren i princip. Men jag vet inte, vi skojade ju bara, hade vi velat på riktigt och de hade kommit hem till en kanske de hade vänt i dörren :/.
    Alexiandra skrev 2012-06-08 11:33:35 följande:
    Jag har provat båda, inget fungerade ;)

    Nu är jag tillbaka på det enda jag eg tror fungerar. Att leva sitt singelliv och försöka fylla det med vad man kan, att fortsätta leta på nätdejtingsidan, och de få man (ev) stöter på där det känns som det finns något - träffa dem så snart som möjligt och se om det känns som det finns något i verkligheten med.

    Men se dejterna mer som ett avbrott i vardagen och ett möte med nya människor, en god middag/trevlig film/promenad i solen/etc än som att "det här kanske är the one".

    Händer det så händer det, händer det inte så har jag iaf fått en trevlig middag/sett en film/gått en promenad i solen och lärt känna en annan människa lite mer. Och lärt mig mer om vad jag vill ha/inte vill ha.
    Som vanligt skriver du det jag tänker- . Skulle nog varken kunna träffa en massa potentiella helt hysteriskt eller lägga allt på hyllan. Jag fortsätter med mitt hektiska liv, försöker hålla mig fräsch under tiden och finns det någon som verkar intressant får jag ta det för vad det är, ett anspråkslöst möte. Jag skickar en lite signal till universum dock att jag inte behöver träffa på så många fler som jag INTE vill ha, det tycker jag att jag har fått lära mig i övermått nu..
  • Anonym (Tabula)
    målar havet blått skrev 2012-06-07 21:38:36 följande:
    TS,Nej jag skulle inte tända på "Bamsenallen"...27 årig snygging? Nej! Måste fyllt 30 ju!.Cool
    Ja, jag håller med dig numera . Inte under 32 och några Bamsenallar är det inte tal om. Inga Mysgosingar eller LängtarEfterDig heller.
  • Anonym (Tabula)
    Alexiandra skrev 2012-06-13 15:01:45 följande:
    MIN erfarenhet, men det kan vara att jag har någon omedveten fingertoppskänsla för det, är att de flesta ser BÄTTRE ut IRL än på sina presentationsbilder. Det är nåt med alltför många män som gör att de tycks lyckas lägga ut de SÄMSTA bilderna på sig som existerar? Och som inte alls gör dem rättvisa.

    Sett det ske så många gånger, både när jag träffat folk från dejtingsidor IRL och insett 'wow' ang utseendet, ett utseende som på bild fick enbart ett 'hmm, okej duger väl, ser ut som folk gör mest' - och dels när jag sett vad manliga vänner lägger ut för jävla bilder på sina presentationer..
    Haha, kan verkligen skriva under på det där med vännnernas bilder, katastrof! Har fått gå in och styra upp och vips dök prinsessan upp! ;)

    Är just nu rätt pessimistisk vad gäller min egen del dock  så jag vågar inte tro på att jag ska ha sån tur att de är mycket bättre IRL :(
  • Anonym (Tabula)

    Någon som dejtar nuförtiden?

  • Anonym (Tabula)

    Förresten, JAG var på date för några veckor sedan. Sen gick jag hem och tog bort min profil från nätdejtingsidan, kanske för alltid. Har fått en ny insikt; Jag var rätt snygg och "het" när jag var yngre, men kan inte längre välja och vraka. Men det funkar ändå inte för mig att dejta nördar... Är liksom ok om de är som jag, lite bedagade och var snygga en gång i tiden, för då kan de ändå ha kvar en självsäker stil och vara lite coola i vem de är eftersom de har blivit bekräftade förr och därmed är trygga i sig själva. Någon som nästan aldrig har haft en tjej är inte sådan, och passar alltså inte mig. Och tyvärr, min erfarenhet är att det inte direkt vimlar av attraktiva män, inte ens de fd attraktiva på dejtingsidorna. Otroligt trist måste jag säga.

  • Anonym (Tabula)
    Anonym (Singelpappan) skrev 2012-08-06 18:26:51 följande:
    Att vi inte känner varandra alls skulle jag inte påstå att det varit. Vi har ändå haft kontakt ett tag innan träff, blivit vänner på Fb osv, så känns som vi båda haft rätt bra koll på att det är en någorlunda vettig människa vi ska träffa! =) 

    En stor anledning till att det blivt sådana dejter som lett till övernattning beror mycket på att de rest en bit för att träffa mig och då har det bara blivit så. Inget förutbestämt som sagt och hade det inte alls klickat så hade vi varit överens om att tacka för sig så ärligt och bra som möjligt. Jag framstår som väldigt snäll och harmlös, precis som jag faktiskt är, så de har inte varit oroliga att träffa mig på min "hemmaplan".

    Hade det varit en träff med någon som bor i samma stad så hade jag nog också kunnat tänka mig kortare typ av träff första gången, men även då skulle jag vara öppen för middagsdejt om det är en tjej jag tror det skulle kunna klicka med. Tycker det känns som ett betydligt trevligare alternativ än att bara ev. skriva av någon direkt utan att egentligen fått tid att lära känna varandra åtminstone aningen mer än vad man gör på en halvtimmes fika! =) Men det beror som sagt på situationen och hur säker jag skulle känna mig på att den jag träffar faktiskt skulle kunna vara en potentiell framtida partner.         

    Intressant, själv orkar jag inte med så långa dejter men det kan ju bero på att jag inte har träffat en enda människa som verkligen  har intresserat mig och det har jag känt på mig redan innan vi har dejtat. Knäppt att man ens slösar tid på en träff då kan man ju tycka. Har aldrig varit det minsta nyfiken eller peppad inför en dejt kom jag på nu, fel attityd man har då kanske... ;)

    Men, det har inte klaffat med någon för dig ändå? Med tanke på att det har blivit några stycken och fler to come menar jag.
    Finast skrev 2012-08-06 23:51:05 följande:
    Härlig tråd Glad Har nu läst heeela tråden och både skrattat och suckat.

    Iaf...
    Jag var på dejt förra veckan. Vi tog en promenad i Hagaparken och han var Jäättemysig! Blev både pussar och lite mys på en bänk Glad 
    Just nu är han i Spanien och spelar golf, kommer hem om två veckor. Känns som en eeeevighet! 
    Lyllos dig, jag vill också längta ;)
  • Anonym (Tabula)

    Underbart att läsa om era erfarenheter! Lestats kontakt tar kanske priset, eller inte, vimlar av tokstollar. Men HÄR inne minsann, är det nästan bara vettiga människor ;). Kanske ska ordna en egen singelkryssning (skojar).

    Jag träffade en kompis som träffade sin kärlek på, hör och häpna, HP så nu ska jag nog, kanske, ge mig på det igen. Håll tummarna och fortsätt uppdatera, underbart att höra allas perspektiv, män som kvinnors och ta till sig av allt ni skriver. Galet vad mycket man känner igen sig i, det här med den onaturliga känslan av att man ses enbart för att bedöma om man har kemi, väldigt naturligt och avslappnat, not. Då är det roligt att höra hur människor, t. ex Singelpappan har ändrat uppfattning. Då kanske man själv kan göra det också menar jag.

  • Anonym (Tabula)
    gin skrev 2012-08-15 06:17:35 följande:

    Jag håller med att denna sida beskriver den nuvarande situationen på ett förkortad samt omfattande sätt. Internet är tyvärr inget bra möteställe numera och det har blivit mycket besvärligt att träffa kvinnor på krogen. Det handlar inte bara om raggning eller sex utan även och den nuvarande kvinnomaktsordningen som har gått lite för långt i Skandinavien samt i engelskspråkiga länder.
    gettinglaidisimpossible.blogspot.se/2012/03/d...



    Känner inte igen mig för fem öre på någon av punkterna faktiskt. VIlket jag är glad för. Och, kvinnomaktsordningen?
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!