Inlägg från: Anonym (33-åring) |Visa alla inlägg
  • Anonym (33-åring)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Hur länge ska man egentligen hoppas på en andra dejt? Förra veckan kunde vi inte ses men han sa att han ville ses igen och att det skulle passa nästa (alltså denne) veckan. I helgen var jag upptagen, i måndags var han inte online men igår chattade vi på hans initiativ. Men inte ett pip om att ses. Jag nämnde visserligen att jag var lite förkyld (men att jag hade varit på jobbet), men det borde ju inte påverka nått. Ska jag ge upp hoppet?

  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Fia) skrev 2012-03-14 17:07:45 följande:
    33 åring.. Jag tänker att eftersom DU var upptagen i helgen så skulle det kunna vara din tur att föreslå träff nu utan att verka för på.. Är set något annat som hänt som får dig att känna att hoppet är ute? Om jag var intresserad så skulle jag fråga, du har ju inget att förlora!! Säger han nej tack så är det ju typ samma som om han inte frågar alls.. Så föreslå en dejt!! Som sagt - INGET att förlora!!!!! ;)

    Du tänker helt rätt. Vad jag dock inte skrev i förra inlägget var att han också var borta i helgen (men kanske satt lite vid datorn, det vet jag inte eftersom jag gjorde annat). Jag frågade också två gånger förra veckan om vi skulle ses, men det funkade inte då, men att han också vill ses igen. Eftersom jag inte gillar att tjata så sa jag det, att jag inte ville vara tjatig och därför inte tänkte fråga igen på ett tag och han svarade med att det skulle passa denna veckan. Så, frågar han inte den här veckan så lär jag väl fråga ytterligare en gång innan jag ger upp hoppet =)
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Hur gör man?!) skrev 2012-03-14 21:16:05 följande:
    Träffat en till kille via hp nu, och han är verkligen jättetrevlig, snart 25 år gammal.. meen, lite tjockare än vad jag är van, och även lite tunnhårig, så han har rakat bort håret istället. Tkr han är jättetrevlig, men vet inte vad jag tkr om vikten, han är cirka 180 cm och vägde 85 tror jag han sa...

    85 kg på 180 cm är ju inte jättemycket. Utseende är en sån liten del tycker jag, lär känna honom och se vad du tycker om personen. Och vem vet, han kanske vill börja träna med behöver nån att göra det med
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Tabula) skrev 2012-03-15 20:25:45 följande:
    Varför, vad har hänt? Har han inte nappat på att ses?

    Han chattar gärna, och igår sa han "nu ska jag gå och lägga mig" i säkert 45 minuter innan han faktiskt gjorde slag i saken. Men inte minsta lilla hint om att ses och berättar gärna om vad han ska göra de kommande dagarna. Nej, nu överdriver jag nog, men det känns lite så i alla fall. Så, tack och hej, och nej nu blir det inget mer nätdejtande på ett tag.
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (kille 36 år) skrev 2012-03-15 22:40:23 följande:

    Ok, nu har jag avslutat med denna upptagna tjej - det känns lite vemodigt för av de jag har träffat gillade jag henne mest. Samtidigt hade hon en hel del andra knepigheter för sig också. Men jag har en annan på gång och vi ska ses i helgen. Samtidigt måste jag dock säga att jag finner det extremt svårt att få kontakt med tjejer på nätet. Jag har kontaktat runt 40 det senaste halvåret men bara en svarade. Så det känns liksom inte som jag har kontroll över dejtandet - jag kan bara välja att besvara de som kontaktar mig.


    Ändå tycker jag att jag borde vara ett riktig kap (av flera anledningar) för den som är redo att bilda familj. Jag funderar om det ligger mig i fatet att jag är under medellängd, ca 175 cm. Med tanke på hur oärliga folk är kanske jag borde skriva att jag är 180 istället? för om jag skriver att jag är 175 kanske man tror att jag är 170 men avrundar uppåt Samtidigt är ju längd ganska uppenbart, så det syns ju direkt om man ljuger. Kanske inget vidare bra första intryck det heller. Så hur viktigt är längden egentligen? Kanske mer viktigt om man bara läser av en profil på nätet än om man verkligen träffar en person i live så att säga?


    För min del så är det nog viktigare att man talar sanning (även om oviktiga saker) än att man är lång. Men samtidigt vet jag ju med mig att jag faktsikt kan låta bli att kontakta killar som är en bit kortare än jag är... Men 175 är klart godkänt
  • Anonym (33-åring)

    Ah, nu vet jag vad det är man ska göra när det inte bokas nån dejt nummer två. Man ska ge upp! För då plötsligt gick det fort att boka Inte för att jag sagt att jag gett upp (om han inte läser här?) dock... han kontaktade mig igår kväll på chatten igen och så kom vi in på en sak som jag inte orkade skriv-prata om, så jag sa "det kan vi ta om vi ses" och då fick jag genast förslag på två olika dagar som passade honom... blir spännande att se vad som händer nu.

  • Anonym (33-åring)
    Anonym skrev 2012-03-17 15:59:23 följande:
    Men varför berättar de det? Det kan ju faktiskt uppfattas som skryt, det kanske är det som gör att dom tar avstånd? Ehhh varför känner han att han måste berätta det liksom?

    Precis vad jag tänkte. En sån sak känner jag inte precis kommer upp naturligt, så det bord gå att undvika. Jag skulle undra varför du (Kille 36 år) behöver berätta en sån sak om det var vi som dejtade. Själv bor jag i hus, det har jag visserligen kryssat i på HP (eftersom jag inte gillar att "ljuga")  men så länge de jag pratar med inte direkt frågar så nämner jag inte det. Känner att det är irrelevant i början. Därav undviker jag också att fråga hur killarna bor, för då skulle jag ju få samma fråga tillbaka. Men kommer ämnet upp så talar jag förstås sanning, men jag väljer inte heller då att säga mer än jag "behöver" (vad huset kostade eller hur stor osv låter jag vara osagt).
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Tabula) skrev 2012-03-16 09:49:49 följande:
    Yay, kör så det ryker . Och glöm inte att uppdatera!

    Nej, uppdatera här måst väl vara det viktigaste av dejtandet Flört

    Det var trevligt, först var förslaget film hemma hos honom, men jag träffas hellre ute i början så vi var och åt lite istället. Sen skjutsade jag hem honom och vi blev sittandes i bilen och pratade ett tag till, så totalt blev det fem timmar snackande. Får se vart det här leder, men hur som helst så känns det som att det blir skynda långsamt Glad 
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-03-25 00:21:01 följande:
    Äh nu ger jag upp på herr tillknäppt, supertråkigt när man får ett knapphändigt svar på frågor man ställt, känns som jag lämnar ut massa info om mig men får typ en tillbaka. Tråååkigt ... Ändå ville han ses efter typ fyra mail men jag kunde inte på en gång och nu vet jag inte vad som skulle få igång den sega mailväxlingen igen. Ibland kan jag få ett sådant sug att liksom tipsa killar om vad som inte funkar. En sak som funkar dåligt för mig är om dom direkt i sin presentation börjar beskriva hur dom vill vakna bredvid "mig" (dig) och mysa på helgmorgnar.... Bläks

    Hihi, ja, visst har man lust att lära dem ett och annat ibland. Förstår inte hur man kan kalla nån man aldrig ens (skriv-)pratat med för sötnos, gumman och andra puttinuttiga saker eller avsluta med puss och sånt. Är det meningen att jag ska falla för sånt? Jag reagerar precis tvärt emot...
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!