Inlägg från: Anonym (33-åring) |Visa alla inlägg
  • Anonym (33-åring)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Anonym (snart ny taktik) skrev 2012-03-27 22:33:27 följande:
    Är det någon tjej som vill dela med sig av öppningsfrasen från killen ni sen valt att dejta? Vore intressant.

    Oj... minns ingen. Kanske säger nått om hur stor vikt jag tycker att det har... för mig är språket nog viktigast, för jag tycker att det säger en hel del om personen. Näst viktigast är att det finns något innehåll. Jag spyr snart på "Hur är läget" och liknande... =)
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (snart ny taktik) skrev 2012-03-27 23:15:21 följande:
    Jo, finns otaliga exempel på vad man inte ska skriva. Det man skriver ska skilja sig från mängden, inte vara massutskick, inte vara för positiva kommentarer om utseendet, inte anspela på sex eller vad personen vill göra med en osv.

    Finns inte lika mycket om vad som verkligen fungerat. Exempel på hur den första kontakten togs vore därför intressant. Bara sök efter första meddelandet i inkorgen från någon ni dejtat. Utelämna detaljerna och beskriv med egna ord om det är för personligt.

    Har ingen kvar där det varit han som tagit kontakt med mig och vi sen dejtat. Har bara dejtat en i "den här omgången" av nätdejtande, och förra omgången är så pass länge sen att meddelandena raderats automatiskt.
  • Anonym (33-åring)

    Jag har förstås inte fört statistik, men uppskattningsvis så har jag inlett konvesationen med hälften av de killar jag sedan träffat IRL. Kanske lite mer. Av de som det sedan blivit nått mer med, allt från fler dejter och pirr i magen till en filmtittarkompis eller chattkompis har det nog varit jag som initierat i minst 75% av fallen.

  • Anonym (33-åring)
    Baginbox skrev 2012-03-30 10:23:50 följande:
    Fick ett ryck och reggade mig på Mötesplatsen. Vad är era erfarenheter därifrån?

    Jag tycker att det överlag var seriösare än HP.
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (P) skrev 2012-04-12 12:57:59 följande:
    Lägger ner nätdejtandet helt. Är så less på skiten. Tycker det blir så totalfel jämt. Det är som nån sorts nätshopping. Urvalet är helt baserat på en bild som speglar en hundradels sekund i personens liv. Någon som har ett bra tips på var man som man istället kan träffa kvinnor 35-45 irl, förutom dans? I en liten stad är utbudet rätt tunt men kan tänka mig kurser eller vad som helst egentligen. Jag tror mer på mötet mellan personer framför "fönstershopping" då fokus ligger på helt fel saker. Tips?

    Börja sjung i kör =)
  • Anonym (33-åring)

    Jag har väl inget gett upp helt helt, men gett upp hoppet om att få ut nått vettigt av det har jag. Nu är det enbart tidsfördriv att logga in ibland för att se om det finns nån att prata lite med.

  • Anonym (33-åring)
    Anonym (japp) skrev 2012-04-12 19:25:02 följande:
    Ny här får man hänga på???
    Det får man, men aktiviteten i tråden har varit lite sådär på slutet. Verkar som att vi är många som lagt nätdejtingen på hyllan ett tag.
  • Anonym (33-åring)

    Förslag på hur man inte inleder en konversation:

    "Hallå där
    Hur mås d? Vad söker du för man då?vad pysslar du med i arbetslivet?"

    Vad vill människan att jag ska fastna för? Varför ska jag berätta massa saker när inte han gör det? Och liiite noggrannare kan man väl vara med hur man skriver när man inte skriver mer är två (korta) rader...

    Nu loggar jag ut och går och hämtar ett glas vin istället Skål 

  • Anonym (33-åring)
    Anonym (nybörjare) skrev 2012-04-14 14:38:42 följande:
    Nu har jag varit på pannkakan i en dryg vecka kanske två. (kvinna 45)
    Och jag går inte igång på män som direkt vill ha msn-kontakt eller cam-kontakt direkt, bedra sina fruar, killar som är mycket yngre (varför alla dessa 25-åringar mejlar mig fattar jag inte) eller träffas på en gång eller bara snacka dirty.
    Jag går igång på att man kommenterar mitt "nick" spinner vidare på det, säger eller frågar om nåt från min fakta.
    hade bra dialog med två tycker jag, men en har inte varit inloggad på en vecka och den andre tystnade.
    Det står att jag söker "kort romans" kanske borde jag ändra det, men tycker att "seriöst förhållande" känns för pretentiöst att skriva kanske för att jag inte riktigt tror på att det kommer att uppstå. Eller att chansen är en på miljonen...
    Ett problem är att jag är rätt exponerad i min hemstad p g a mitt jobb och jag har ingen lust att direkt berätta vad jag jobbar med.
    Försöker att alltid besvara mejl på ett schysst sätt. Flirtarna struntar jag i känns som om de inte besvärar sig mer än så kan det vara. Kollar de som besökt mig och har nån gång mejlat först och kommenterat eller frågat om nåt vi har gemensamt tex.
    Suck vad långt det blev, men jag känner att jag inte riktigt behärskar nätdejt-tekniken/jargongen.
    Brukar få lite ny energi av att läsa denna tråd i a f Glad
    Väntar fortfarande på att han som var en av de första ska höra av sig igen... Han som inte varit inloggad på 1 v (träffat nån redan tro?)

    Flörtarna går att "stänga av", så att det helt enkelt inte finns alternativet att skicka en sådan till dig. Och ja, jag tycker du ska byta till "seriöst förhållande", troligtvis får du andra typer av kontakter då och slipper många av 25-åringarna. Själv hade jag en nittonåring som skrev till mig igår, och som inte gav sig när jag sa att det inte var intressant. Efter tre meddelanden gav han i alla fall upp.
  • Anonym (33-åring)
    DanM skrev 2012-04-15 18:51:19 följande:
    För skojs skull. Ni tjejer som skriver här, detta är min presentation på hp. Bra eller något man ska ändra på? Har dålig koll: En 26åring med stort intresse för träning och hälsa. Falkenbergare som siktar på att bli Göteborgare till hösten. Kock som blev truckförare som ska bli student och extraknäcker som instruktör. Öppen och ärlig. En smula obstinat. Anser att det är viktigare med samma humor än samma fritidsintressen. Faller för tjejer med enkel och naturlig stil, tänk långt hår och hellre jeans än kortkort. Även en tjej som kan stå på sig och gärna är lite självständig. En tjej som kan ta en diskussion, en tjej med egna åsikter.

    Eftersom du skriver att det är viktigt med samma humor tycker jag att det bör stå nått om din humor.
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!