Inlägg från: Anonym (33-åring) |Visa alla inlägg
  • Anonym (33-åring)

    Ärliga nätdejtingstråden!

    Opcode skrev 2012-07-11 09:59:05 följande:
    Så försöker igen, FL buggar...

    Jo men alla är ju inte smidiga med språket, så som du tolkar det gäller ju alla på sajten- man är normalt där för att man är singel "som ingen vill ha". Det är inget att gräva ner sig för... tro mig jag har gjort det själv. Jag börjar sakta gilla mig själv nu istället och jag känner mig lite glad över att jag är jag. Om andra inte gillar det eller om dom inte ger mig chansen så är det deras förlust, jag börjar förstå att jag får så många mot mig för dom i mångt och mycket ser mig som ett hot. Medans när vi spelar på samma team så är det tvärt om, sen förekommer såklart undantag.

    Men var inte ledsen för att du är singel, hellre singel och lycklig än tillsammans med någon som tagit dig för bekräftelse i väntan på någon annan i deras ögon bättre trofé.

    Sköt om dig nu och ge inte upp.
     
    Alltså, jag tar inte ett dugg illa upp, men det finns liksom inget vettigt sätt att bemöta frågan. Och tyvärr dyker den ju sällan upp i en stor textmassa där man kan fokusera på det övriga och "råka missa" svara på just den frågan, utan oftast är det den enda eller möjligen en av två saker man överhuvudtaget kan svara på... 
  • Anonym (33-åring)
    Opcode skrev 2012-07-11 22:00:43 följande:
    Nej det är sant, jag har denna som profilbild iofs, men oavsett vilket jag ser ut som jag gör- uppenbarligen faller det inte många kvinnor i smaken. Och eftersom jag inte får chansen att visa mitt inre (även om det kanske inte faller dom i smaken hellre) så är det kanske en liten hopplös situation på ett sätt. Men jag försöker ändå ett tag till iallafall..
     

    På fotot tycker jag att du ser lite tillbakadragen, sudd på blyg ut. Så uppfattar jag _inte_ dig när du skriver i tråden. Leendet ser framtvingat ut. Kan du inte be en kompis ta lite foton på dig en kväll när ni umgås (alltså, spontanfoton medan ni gör vad-ni-nu-gör, inte ställa dig framför kameran och ta en serie nästan likadana bilder)?
  • Anonym (33-åring)
    Opcode skrev 2012-07-13 23:58:58 följande:
    Jag tror du tolkar det fel, jag vill inte ha feedback egentligen. jag försöker bara binda något intresse, det är ytterst få jag ens inbjuder till mina hobbies, i exemplet ovan var det en person som uttryckte sig själv som att hon tyckte musik och i synnerhet lyrik var viktigt. 

    Jag tar det inte som ett dissande, du kanske har rätt att jag är för "på" men jag förstår faktiskt inte hur man ska driva ett samtal vidare utan att ha motfrågor. Ingen skriver till mig självmant och jag får försöka skriva till dom, men något avskräcker dom uppenbarligen.  Jag säger inte jag vill ha någon av dem, det är några som attraherat mig mycket men få från alla jag skrivit till, inte ens mitt ex attraherade mig fysiskt om jag ska vara riktigt ärlig, jag lärde mig älska hennes utseende och jag blev väldigt ledsen när hon bedrog mig.

    Jag instämmer med (man), det verkar som du söker bekräftelse/feedback och jag upplever dig också som väldigt "på". Jag får _inte_ ihop det med att du tidigare sa att du var lite tillbakadragen/blyg med sånna du inte känner. Du känner (nog) ingen av oss, men är inte särskillt blyg här, tycker jag. Inget fel att vara oblyg, eller att vara blyg, men det du säger stämmer inte överens med ditt sätt. Ta nu inte detta som kritik snälla... jag kanske inte formulerar mig allra bäst vid ettiden.. I den konversation från nätdejtingen du kopierade känns hon sval och du hård och på, tycker jag. Du berättar väldigt lite och frågar mycket. Hade jag varit "hon" hade jag backat efter några få meddelanden och sagt att vi nog inte passar för varandra. Men jag gillar å andra sidan inte att bli bombarderad med frågor =) Tycker absolut inte att du ska ge upp, men kanske mjukna upp lite i ditt skriftspråk (om du känner dig bekväm med det).
  • Anonym (33-åring)

    Upcode, jag tycker att du ska sluta skriva (säga?) och framför allt tänka att du är misslyckad, oduglig och så vidare, det blir bara självuppfyllande om du tänker så. Försök tänka så positivt som möjligt, så lyser det igenom i hela dig till slut. Antal tidigare relationer är väl verkligen ointressant, man är ju varken mer eller mindre lyckad som människa om man haft 27 förhållanen än om man haft 1, eller hur? Själv är det två år sen jag hade ett riktigt förhållande, jag är både högutbildad, social, resglad, har ordnad ekonomi och fast jobb, ickemissbrukare och killar påstår att jag ser bra ut. Ibland är man i ett förhållande, ibland inte. Om man hela tiden skaffar ett nytt när det förra tar slut, då är man ju snarare rädd för att vara ensam och struntar i vad man har för förhållande/partner, bara man har ett så är man nöjd. Så skulle jag aldrig kunna göra. Och jag lovar, jag är inte det minsta lilla sugen på att vara singel! Men jag vägrar kasta mig över nån bara för att slippa det. Men jag kan ju inte gå omkring och visa andra att jag är missnöjd med att vara singel för det, då blir jag ju inte det minsta attraktiv.

  • Anonym (33-åring)
    Papito skrev 2012-07-14 15:25:26 följande:

    Någon annan som vill delge lite spännande info, pirr i magen, misslyckande eller någon pinsam situation?



    Jag har hittat värsta supermatchen! Det verkar han också tycka. Vi har pratat i nästan en månad. Finns bara ett "litet" problem, den enda sättet våra bostadsorter ligger nära varandra är i alfabetet.... på kartan är det 45 mil =/ Och båda två är bundna till respektive bostadsort av ett eller annat skäl. Men han är väldigt trevlig att prata med, det känns utvecklande och jag får känna mig lite uppskattad. Vi är alltså överens om att vi håller detta till nått trevligt på nätet och förhoppningsvis kan det bli en bestående vänskap.

    För några dagar sen var det en annan kille som skickade ":)" som första meddelande. Inget mer. Och jag som är så himla less på innehållslösa meddelanden suckade lite. Men han såg trevlig ut, så jag svarade med ";)", vilket var tur eftersom det då kom ett riktigt meddelande tillbaka. Trodde jag aldrig! Vi har pratat sen dess, men... suck, han vet inte om han ska fortsätta sitt utlandsjobb eller inte.

    Så, sammanfattningen är väl att det inte går bra alls, men är rätt trevligt!     
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-07-15 16:20:10 följande:
    Varför söker ni ens på partners så långt bort? Nu har väl jag lyxen att bo i Stockholm men jag tycker till och med Uppsala gör att det är kört ...

    Det undrar jag också varför man gör. Jag söker bara i närheten, men får ofta meddelanden från killar långt bort. Han jag pratat rätt mycket med och fastnat lite för, svarade jag till att han ju bodde alltför långt bort, så tonen i vår konversation harhela tiden varit vänskaplig.
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-07-22 16:24:25 följande:
    Äh nu kör jag bara, ska minnsan fixa några dejter. Utmanar er att göra det samma, två dejter innan nästa söndag. Vad säger ni är ni med?

    Liiite mer tid får du nog ge oss, jag ska "dejta" mina kompisar 6 av 7 nämnda dagar.
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-07-22 20:56:12 följande:

    Du får väl vara lite kreativ och kombinera dejt med kompisar ...nej då ville bara få lite fart på alla ledsna här som tröttnat, tyckte det var skönt att inte ta allt på sådant allvar. Jag har i alla fall fått till 1 st fika dejt i veckan som kommer och skaffat 1st ny kontakt idag.

    Jag tror inte de blir så glada om jag drar med mig en okänd människa till segelbåten. Vill heller inte riskera att inte få komma tillbaka till det andre paret jag ska besöka för att jag plötsligt har en dejt i deras vardagsrum

    Men som sagt, ge oss ett lite längre tidspann så är det en utmaning som antas! 
  • Anonym (33-åring)
    Anonym (Ute igen) skrev 2012-07-22 20:57:35 följande:

    Fast du får gärna anta min utmaning ändå, kul att peppa varandra lite, hur lång tid vill du ha?

    Ah, läsa alla nya inlägg innan man svarar är bra *note to self*. Ge mig nästa vecka också längre är ingen idé för veckan efter är det konferensvecka med jobbet och nej, jag tänker INTE dejta mina kollegor Tungan ute
  • Anonym (33-åring)
    Opcode skrev 2012-07-22 21:07:16 följande:
    Ge oss en livstid att få en enda bra dejt.
    Kom igen nu, släpp på kraven och träffa nån för att se hur det går. Man lär sig alltid nånting, och antingen är det kul på plats eller så kan man ha kul åt det efteråt.  
Svar på tråden Ärliga nätdejtingstråden!