• Anonym (Uppland)

    Ärligt om kukar

    Var och varannan tråd här verkar ju handla om kuken så varför inte fortsätta på den inslagna vägen. Det som ofta har förvånat mig när kukutseende och storlekar diskuteras så skyndar ofta tjejer här sig att förklara att dom hellre väljer en mindre kuk på en bra älskare än en stor kuk på en dålig älskare. Ungefär som om teknik och färdigheter som älskare avtar med antalet cm. Så om vi tänker oss följande:

    Du väljer mellan två killar. Dom är precis lika snygga, lika heta, lika långa och lika kroppsbyggnad. Dom är lika ömsinta, lika handfasta, lika bra älskare med allt vad det innebär i teknik m.m.

    Den ena har en liten kuk på 13 cm och 10 cm grov
    Den andra har en större kuk på 17-20 cm och 13-15 cm grov.

    Hur väljer du? 

  • Svar på tråden Ärligt om kukar
  • Anonym
    Anonym (Johan) skrev 2012-03-05 22:29:09 följande:
    Du borde söka hjälp för sina problem. Gå och prata med som är proffs på sånt där. Du skenar ju iväg helt utan styrfart.
    Vem borde söka för sina problem? Skenar iväg? Jag har varit delaktig i den här diskussionen i tre dagar nu.
  • Anonym (Tjej30)

    Utan tvekan väljer jag 17-20 cm och 13-15 cm grov, MEN!...det är inte för att jag enbart tänder på "monsterkukar" utan för att min fitta helt enkelt kräver en kuk med den tjockleken efter barnafödande och slarv med knipet, så neeej jag klagar inte på killars kukstorlekar utan på min egen fitta (som jag tränar för fulla muggar och som snart är med i matchen igen ;)). Får jag välja längd helt ser jag hellre att den ligger på ca 13-15 cm. Dock tänder jag rent visuellt mycket mer på mindre kukar.

  • Anonym

    Alltså 16/14 stor? Du klagar? Ge dig!!!!

    Jag är den berömda 14 cm stora kuken o mådde as dåligt ett tag här tidigare.
    Förstår din känsla om att det finns större där ute och att du inte räcker till. Så kände jag också o att andra föredrar större.

    Nu är jag singel osv och kan meddela att mitt ex har testat på olika nu och skriker efter mig helt seriöst. Hon tycker jag är den bästa och har legat runt lite grann. Massa tjejer kontaktar mig. Jag kan annat och vet exakt hur man ger orgasm och så. Sen vill inte alla ha stora kukar. Tycker du ska va mer än nöjd med 16 cm och 14 omkrets. 14 i omkrets är ganska stort kan jag säga. Du har nog idealet helt seriöst!

    Nu har min växt lite grann, på något konstigt sätt. Men har inte större än dig i alla fall och börjar acceptera min storlek mkt pga tjejer vill ha mig och har skönt med mig.  

  • Anonym

    Sen gör du en jämförelse med 17-20 i längd och 13-15 i omkrets. Du har 14 i omkrets och det ska du vara nöjd med!

    16 cm kan du acceptera gott o väl. Dom som har 18 cm kan oftast inte ta in hela enligt deras erfarenheter vad ajg har hört?
     

  • 24ozhammer

    Jag har haft turen att få en rejäl kuk

    Men till er alla killar som tror att kvinnor ljuger när dom säger

    Att storleken inte spelar någon roll !

    Så lovar jag er att dom flesta kvinnor tror på riktigt att storleken inte spelar någon roll

    Så do ljuger inte dom är 100% säkra på att storleken saknar betydelse i sex livet

  • Anonym (Anonym)

    Jag har en relativt stor snopp, 19 lång och 16 i omkrets. Jag är övertygad om att både jag och min fru hade kunnat njuta mer av oralsex om jag hade haft en mindre. Med en stor snopp blir det mindre av deep throat och mer av slickande om ni förstår vad jag menar.

    Min fru säger att hon gillar analsex men inte ofta med mig eftersom hon tycker att jag är för stor. Däremot så är vi överens om att storleken är en fördel vid vaginal sex. Så det är lite pros och lite cons helt enkelt

  • Anonym (Vill bli fylld)
    Anonym (Uppland) skrev 2012-03-04 06:41:12 följande:

    Den ena har en liten kuk på 13 cm och 10 cm grov

    Den andra har en större kuk på 17-20 cm och 13-15 cm grov.

    Hur väljer du? 


    För mig blir det självfallet den grövre. Hade lätt klarar mig med kortare än 17-20cm om den var grov, men ett fjuttig pinne fyller mig inte så skönt som en lite grövre. men hårdheten är nog egentligen viktigare än grovheten, minst betydelse har längden.... för lång är ju inte skönt....

    Nöjd över makens välutrustade och blir ju inte sämre för att han gillar att tillfredsställa mig också...
  • Anonym (Busig)
    Anonym (Vill bli fylld) skrev 2020-12-31 14:08:16 följande:

    För mig blir det självfallet den grövre. Hade lätt klarar mig med kortare än 17-20cm om den var grov, men ett fjuttig pinne fyller mig inte så skönt som en lite grövre. men hårdheten är nog egentligen viktigare än grovheten, minst betydelse har längden.... för lång är ju inte skönt....

    Nöjd över makens välutrustade och blir ju inte sämre för att han gillar att tillfredsställa mig också...


    Är helt klart på din linje - kort och tjock är bättre än lång och smal. Bäst är en helt vanlig. Har legat med ca 35 män och en hade en pyttig. Det var nog inte så roligt för honom. En har en sk termos, som knappt gick att få in. Och resten helt normala faktiskt. Det diffar ju bara på ngn centimeter hit eller dit.

    Det viktigaste med sex är att man stämmer i rytm, takt och känsla. Att man har samma tajming på något sätt. Då blir det superbra!
  • santo2432

    Något jag kan bekräfta är att tjejer verkligen har noll koll på kukar och storlekar. Jag har runt en medelstorlek med flera tjejer har sagt att det är en stor 20cm+ lång porrkuk när det inte ens är sant. Om dom flesta är har så dålig koll så antar jag att dom inte bryr sig så mycket.

Svar på tråden Ärligt om kukar