Inlägg från: Springsteen |Visa alla inlägg
  • Springsteen

    # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!

    jag är INTE gravid och klarar inte doften av gula tulpaner!!!!

    Häng i Amy snart är tentan över!!!! Har precis gjort klart en standardvårdplan över en drunkingsolycka inr på akutmott... Gud.. jag har aldrig ens varit med om någon i real life!!! KÄnns jättekonstigt!!! Har fått klartecken idag att jag får min enveckas praktik i hemmastaden oxå... så skönt!!! Och med störtsa sannolikhet får jag även nästa termins praktik hemma... helt underbart!!!!
  • Springsteen

    hej...
    Har nu slitit i hemtjänsten hela morronen... Blev så sur.. de vana rävarna tyckte att vi två som är nya kunde gå på ensamarbetena för de är "lättast" så kan de andra som jobbat där i urminnestider gå två och två!!! Är det bara jag som reagerar på det??? Fick exakt samma lapp som jag fick förra veckan när vi gick två o två!! (minus en som dog förra helgen) Inga problem i o för sig.. jag hann o stressade inte.. på vägen tillbaka träffa jag två som skulle gå och handla (till sig själva)... Hmm.. jag ångrar det här som jag trodde skulle vara lätta pengar!!! Ska jobba på min favvoavd i kväll och där får jag ca 30kr mer i lön per timme!!!!!

  • Springsteen

    Tummen är hållen... zmoothie... Det är ingen som begär att du ska kunna allt första dagen.. tvärtom... oftast brukar det bli fel när man kan allt direkt!!!

  • Springsteen

    förresten.. man måste använda pilarna och flytta bilden.. den ligger lixom utanför skärmen om ni förstår!!!! hihi

  • Springsteen

    Tummarna är hårt knutna!! Lycka till Amy... kolla in min länk där så får du lite kul på vägen..

  • Springsteen

    Nu måste jag puffa lite i tråden.... den hamnar längst ner i min lista!!!

  • Springsteen

    hmm min chef är pissdålig... Svårt att ta det direkt för man blir ju ofta så chockad... så bättre att ta det efteråt om man inte finner sig i situationen.... men låt det inte gå och dra....

  • Springsteen

    Känner igen mig så väl i snacket om att du är ung och oerfaren... På mitt gamla ställe var det ssk.rna som hade den iställningen.. En patient som låg med feber och hon var säker på att att hon hade UVI så jag tog en sticka... neg nitrit men fullt på leuko och blod!!! Då skickade jag en odling och skulle boka tid hos jouren (vi har bara läkare 2 dagar iveckan.. och det var 3 dagar till våran läkare skulle komma) men jag fick inte boka tid hos jouren.. de kunde ju vänta till våran läkare kom... Sen var det en massa bråk om att jag gick bakom ryggen på dem osv... Visade sig senare atthon hade en ordentlig äggledarinflammtion o blev inlagd på medicin!!!!

    KOmmentarerna jag fick efteråt var inte många men under tiden jag sket i vad de sa... jo men hon har ju e borderline!!! det är ju bara lite feber.. inte kan vi ringa doktorn för lite feber.... (jobbar på rehabpsyk) och ögonkastet... åhh dessa nya ssk!!!! vad vet de...

Svar på tråden # 4 - tråden för alla oss sjuksköterskor! Välkomna nya som gamla trådmedlemmar!